Duktiga jag!

Idag har jag varit superduktig! Jag har pluggat i 1.5 timmar ntill körkortet. Har haft körlektion, och dessutom har jag tränat (!) jaa, tro det eller ej, första gången sen jag sluta spela bvasket för 1.5 år sedan, duktigt! Därefter kände jag mej liksom på G och drog och solade, hem och duscha och sedan göra en sallad med kyckling, väldigt gott! Men bröt min nya trend strax efter och åt lite popcorn, ack ack. Men nu har jag och Emelie i alla fall bestämt oss för att ta bort fettet! Lagom till jul och nu när jag är 18. Visst jag har väl inte så mycket att förbränna, men skulle vara kul att få lite mer muskler..snyggare dessutom. Ska försöka blogga lite mer på allvar snart, nu blir det ju inte så mycket, men har så grymt mycket att göra hela dagarna. Men men, nästa vecka börjar mitt nya liv, mera luugn! Mera vila! Mera kul! Mera blogg!
Men nu börjar min favoritserie och dessutom den enda jag följer, Desperate Housewifes, väldigt bra serie!

Puss!

Ändrat mig

Nu har jag ändrat mig, efter sisådär 20 minuter har jag kommit fram till att jag vill byta design, och jag som lagt ner så mycket tid...men men, skulle ju gå och lägga mig men så blev ju självklart inte fallet. Nej nu sitter jag här och funderar på vilken design jag ska ha. Vill nog ha lite enklare än massa massa färger, men rosa ska den ju vara, rosa är ju Mimmi liksom! Ska se om jag kan hitta på något fint imorgon, nu orkar jag inte rikgtigt tänka på det. *Gääsp*, okej jag kanske börjar bli lite trött ändå. Nu säger jag i alla fall god natt för idag!

Puss!

Äntligen!!

Nu äntligen har jag börjat få i ordning lite på designen, (dock ska jag försöka mig på och få det ännu bättre när jag har mer tid! Men det får duga tills vidare, det är ju i alla fall inte lika tråkigt som dom stilmallarna man väljer!! Jag hade tänkt försöka hänga på trenden att börja blogga (lite sent, jag vet!!), men skulle ju vara kul att skriva av sig lite, om allt och ingenting! Sen hur bra jag kommer bli på att uppdatera bloggen vet jag ju inte, men det är sånt som märks, man får ta dagen som den kommer helt enkelt. Nu vet jag att jag har en varm säng som väntar på mig, måste väl gå och sussa antar jag, har körlektion imorgon bitti och det kan ju vara bra om man är pigg tills dess!

Ha en fortsatt trevlig natt! (fast tror dom flesta ligger och sover).

Puss!

RSS 2.0