Mimmi är käääär!



I'm in loooooove!!

Puss!



Jävla kamerasladd!

Anledningen till min dålig update denna vecka,  är på grund av att min jävla kamerasladdshelvete (ursäkta svordom) är totalt spårlöst borta. Och hur kul är det på en skala med uppdatering utan bilder? Nej, just det, skittråkigt! Ska fortsätta leta, annars får jag väl införskaffa mig en ny sådan, ska ändå iväg imorgon och shoppa lite. Träningskläder är det tänkt att bli lite av imorgon och kanske lite annat också då. Men ha verkligen så sjukt dåligt med träningskläder, och nu när jag börjat träna igen så kan det ju vara kul med lite nya träningskläder.

Ikväll blir det i alla fall att sitta bänkad framför tv:n! Danmark-Sverige spelar ju ikväll, livsviktig match. Jag tror inte jag känner en enda person som inte ska se matchen, inte så konstigt iofs.

Vi hörs kanske senare.

Puss!


Utgång!

Blir strax att dra in mot stan och möta upp Alex och Hanna! Blir utgång med dom 2 ikväll, ska bli riktigt kul!

Ha en bra kväll.

Puss!

Hemma från träning

Som ni kanske vet så har jag börjat träna ordentligt igen då jag ska söka till Polishögskolan nästa år. Jag kanske inte har skrivit det tidigare, men det ska jag i alla fall. Så nu har jag börjat småträna lite, dvs drygt 2-3 gånger i veckan. Det är väl ganska lagom i början tycker jag. Mitt mål är att jag i December/Januari ska träna cirka 5-7 gånger i veckan.

Jag är inte som alla andra som tränar olika saker för varje gång. Jag vet att man ska göra det egentligen, men för min del tränar jag bara armar, mage, rygg, lite ben och kondition. Så det känns inte så aktuellt att varva olika saker varje gång. Bättre att köra all in direkt liksom.

Har precis fått i mig lite proteiner också som är väldigt viktigt när man tränar. Dock åt jag endast bacon och banan idag. Men jag fick i alla fall i mig lite. Proteinen är en stor hjälp när man ska bygga upp muskler. Om man är ute efter så mycket muskler som möjligt, ska man äta och dricka mycket protein. Men eftersom jag inte är ute efter att få värsta bigmama musklerna så äter jag bara lite av det.

Puss!

Om jag kunde drömma

Jag läser just nu min första bok på drygt 7 år, Om jag kunde drömma. Boken är helt fantastisk och jag blev helt såld på den direkt! Nu har jag läst strax över 100 sidor och jag kan inte sluta. Jag trodde helt ärligt att boken skulle göra mig besviken eftersom den fått så otroligt bra kritik. Men jag blev, precis som alla andra, fast i den. Vill bara fortsätta att läsa och läsa. Men jag ska lugna mig lite, jag får ju inte de andra 2 böckerna först om 18 dagar, då jag fyller år. Jag längtar!

Eftersom jag nu tar en liten paus från boken, tänkte jag att jag skulle slå på första Step Up-filmen. Jag har bara sett 2:an och den tyckte jag var riktigt bra när jag såg den för drygt 1 år sedan. Hoppas denna är minst lika bra. Ännu bättre blir den väl med hunkiga Channing Tatum. Ögongodis! Såg på She's the man igår och då tänkte jag att jag bara måste se Step Up idag.





Puss!


Shopping!

Har precis kommit hem från en liten, liten shoppingtur. Med mig hem har jag bland annat ett sjukt snyggt halsband, mitt nya favorit halsband, absolut! Köpte även lite smink och sedan en svinsnygg klänning, dock kommer jag inte visa den först då jag använder den om 3 veckor. Jag ska nämligen ha den när jag firar min 19-års dag och Dennis 20-års dag! 24:e oktober, då jäklar!

Ska faktiskt överraska er lite nu, jag har köpt 3 (!!!) böcker, Twilight-serien och tänkte nu börja läsa den första av dom. De andra 2 får jag när jag fyller år om 19 dagar! Hoppas dom lever upp till förväntningarna nu också. Bäst att dom är riktigt bra, jag som inte har läst en bok på drygt 7 år!

Nu: Fram med ostbågarna, coca-colan och boken! Nice!

Puss!

Uppdatering

Räkna med bättre uppdatering inom en snar framtid.

RSS 2.0