Paris

Har precis sett melodifestivalen och ätit popcorn och chipsoch självklart coca-cola, måste ju lyxa till det lite nu när en arbetsvecka är över och vi nu är lediga 2 dagar.Blev helt överlycklig förut när vi fick igång melodifestivalen på datorn, kvällen var räddad! Ja här i Paris är man oftast ledig söndag-måndagistället. Imorgon ska vi baara vara hemma och städa iordning, tvätta mm och btisera här, bara ta det lugnt, det tar på krafterna att praktisera här, believe me! Dom har inga raster förutom lunchenpå hela dagen (dom jobbar 9.30-20.30)

Här är deti alla fall cirka 10 grader varje dag (hörde att ni där hemma skulle också få 10... fast snö i cm, då blev jag glad) På måndag ska vi in till stora city, och se eiffel igen och åka upp idet och sedan blir det förmodligen shopping fö hela slanten.


Puss!

Paris

Paris är verkligen hur stort som helst! 11 miljoner bor det här (jämför med Sverige som har 9), typ 10 gånger så stort som stockholm, och 100 gånger så stort som norrköping, så ni kanske förstår hur stort det är? I tisdags åkte vi och shoppade lite och det blev även att kolla in eiffeltornet, var helt extas å Issa måste ha tyckt att jagv ar lite knäpp...men var helt överlycklig, för har alltid sagt att jag någon gång ska åka dit och titta på det, och nu har jag gjort det! Ska dit på måndag morgon också och då¨ska vi åka upp i det, spännande, hoppas på att det blir lite mer shopping då också!

Praktiken är helt okej, en av dom kan ingen engelska, men konstigt nog förstår jag ändå vad han säger (oftast) när jag kom hit kunde jag typ 3 ord, nu kan jag i alla fall typ 12, alltid något. Slutade redan klockan 2 idag, det skulle vara en estor demostration på dengatan, så dom var tvungen att stänga den tidigare. När jag kom ut var det poliser överallt och när jag skulle gå in till tunnelbanan så stog det 3 poliser utanför och vaktade, var lite halvläskigt ju...Har gjort jättecoola begravningsdekorationer, den igår var helt rund, 1 meter i diameter och cirka 50 cm hög och den jag gjorde idag var 7 cm i ddiametern, altås lite mindre fast ändå väldigt stor. Nu vet ni lite vadjag gjort de senaste dagarna. Ha det superbra allihopa!

Pussar från Paris!

Paris!

Issa kommer och hämtar mig om 10 minuter och då drar vi till flygplatsen, planet lyfter 11.45 och jag längtar! om 5 timmar är jag helt enkelt i Paris i 19 dagar! Hoppas ni får det lika bra här hemma i kylan (å andra sidan är det bara 8 grader i Paris just nu) Har packat i lite för mycket och jag hoppas det inte överskrider 15 kg, kostar då 165 kronor per kg. Förra året när jag reste till Nederländerna med Ryanair så hade jag 2 kg för mycket, lätt hänt.

Puss!


Paris imorgon!

Yees, om exakt 1 dygn sitter jag förmodligen i vår lägenhet i Paris. Ska bli såå kul att komma härifrån ett tag! Är ju ledig på Tisdag förmodligen så det blir väl att utforska staden lite. Men det börjar kännas lite pirrigt faktiskt. Men jag ser absolut fram emot det! Issa verkar lika taggad som jag i alla fall! Har nu packat klart allting, typ i alla fall, lär ju komma till några fler saker. Imorgon kommer Issa och hämtar upp mig vid 9 så skjutsar hennes mamma oss till Skavsta och planet avgår klockan 11.45 och landar klockan 14.05 om allt går som det ska.

Den här helgen har bestått av blandade känslor, arghet till extrem gladhet. Är arg på vissa kompisar, är glad för andra saker. Men i fredags var jag och några kompisar på Palace i alla fall (vårat nya stammisställe efter Hugos) och som några av er redan vet så har ju jag det lite komplicerat i kärlek just nu (mitt egna fel) och vet ni vad, klart som fan att 3 av dom 4 killarna är på Palace samtidigt! Och nej, ingen av dom känner varandra, typiskt. Och jaa, det gick ju inte så bra, det är svårt när man tror man har känslor för alla 3, frågan är bara vem har jag det mest för? Men tror faktiskt att jag börjar få svaret på det.

Puss!

Dålig uppdatering

Ledsen för dålig uppdatering, det kommer!

Puss!

Från tjuvlyssnat

Fyra killar ~18 sitter och diskuterar olika tv-program. Efter en stund kommer samtalet in på Miami Ink.
Kille 1: De som tatuerar sig i Miami Ink är ju fan helt sjuka.
Kille 2: Ja vafan allt ska ju symbolisera något! Kan de inte bara göra en tatuering för att den är snygg eller?
Kille 3: Ja typ "Min brorsas tjejs mosters kusins killes kompis körde i diket med sin Volvo 240 och nu vill jag ha en tatuering som symboliserar det".
Kille 4: Ja eller hur, och så tatuerar de in något som inte har ett skit med det att göra... typ en jävla pingvin eller något.

Cred: Jennie

Gud vad jag skrattade när jag läste den här på tjuvlyssnat. Sjukt rolig!

Puss!


Update

Känner att det aldrig blir några inlägg knappt längre, bara vad jag gör och så, men jag har så mycket att göra hela tiden (trots att jag blev förbjuden av läkarna, typiskt Mimmi) Men idag har varit en ganska lugn dag, tog bilen till skolan imorse, hade floristik F och sedan blev det att åka och hämta blommorna vi blev sponsrade med från Göta Blomster. Började förbereda våra saker till fotona (ska ju fotas på torsdag), sedan blev det städning på andra floristiken och sedan hem och till tandläkaren. Min tandis upptäckre att min tandställning satt lös så han tog bort den och satte dit den igen, helvete vad ont det gjorde! Och han var ju inte försiktig heller ..På Tal om tandis, bara för att, en lite rolig historia (tyckte jag i alla fall i 8:an)

Han lade mig ner.
Han tog in den.
Han tog ut den.
Så var det första gången....
jag drog ut en tand.
Okej den var inte så rolig längre, men första gången jag hörde den var det ju liite roligt i alla fall.

Puss!


Hemma igen!

Ledsen för dålig uppdatering men har inte varit hemma på hela dagen. Imorse blev jag väckt av T som ringde mig 07.20...min väckarklocka ringde i och för sig 15 minuter senare så det var inte så farligt. Klockan 09 började jag jobba, jobbade till klockan 14 och åkte sedan hem med bussen, kom hem klockan 15 åt en banan för att sedan åka tillbaka och hämta upp T. Därefter åkte vi hem till honom i Skärblacka (!) han har precis köpt en ny lägenhet, så var där och tittade på den och spelade lite TV-spel, såg filmen Dumpad och snackade lite. Köpte självklart med mig en 2 liters coca-cola. Vid 19 åkte jag och hämtade D från jobbet och därefter hämtade jag upp hans flickvän, åkte därefter och köpte hamburgare och tog med hem och åt pomme. Då var klockan 20.00 och jag hade inte ätit något på 12 timmar förutom bananen (och en negerboll) Sitter nu hemma och är nydyschad och klar. Det var en snabb update om denna dag i alla fall.

Puss!

Melodifestivalen; Del 1 Göteborg

Sammanfattning av deltävling 1 i Göteborg är (som alltid) skandal! Förstår mig inte på svenska folket ibland alltså, hur tänker dom? Jaja, här kommer en kort recension i alla fall.

1: Nina Söderquist. ++
Låten tycker jag var helt okej, ref rängen var härlig att sjunga med i. Men en fråga; Hur i helvete kan man klä sig så i en melodifestival? Alltså man klär sig inte i en sliskig, äcklig, vad ska man kalla det, skindress? Alldeles för tight, och tuttarna hoppade nästan ut. Urk..

2: Jonathan Fagerlund ++
Man hörde knappt vad killen sjöng i början, alldeles för svag röst för att kunna bli stor. Men refrängen var ändå helt okej tycker jag, jag menar, "Hello, hello" de orden satte sig väl i allas hjärnor denna kväll? Kläderna tycker jag var helt okej, t-shirten gillade jag dock inte alls (lite för v-ringad tycker jag) men tror ändå det var många småtjejor som röstade på honom.

3: Shirley Clamp. +
Var nästan 100% säker på att hon skulle gå vidare till antingen Andra Chansen eller till Globen eftersom hon är ju liksom hon, men ack så fel man kan ha. Tyckte låten var ganska okej, men alldeles, alldeles för lugn för en schlager-tävling. Kläderna kunde varit bättre, klänningen flög upp liite för mycket när det blåste.

4: Scotts ++
Gillade grabbarnas energi, men vad har dom att göra i en schlager? Men tyckte även där att låten var helt okej. Men gillar inte dansband. Och kläderna var ju lite väl, jaa, dom passade inte in där helt enkelt.

5: Emilia +++
Emilia är tillbaka! Vad ska man säga, låten började lite segt och jag undrade vad fasen hon gör där. Men när refrängen började blev jag ändå positivt överraskad. Och hennes energi var ju oslagbar nästan. Men gillade i alla fall låten, den blev bättre och bättre ju mer man lyssnade på den. Kläderna var ju också helt fantastiska! Så ska man se ut när man är med i en schlagertävling!

6: Alcazar +++++
Ja, vad ska jag säga, när jag hörde att dom skulle vara med trodde jag det skulle vara lika dåligt som det varit tidigare, men ack så fel man kan ha, dom var verkligen toppen! Grymt bra låt som har satt sig på min hjärna och jag nynnar på den hela tiden. Jag hoppas redan nu att dom tar hem alltihop! Kläderna var dessutom snygga som matchade varandras med smådetaljer.

7: Caroline af Ugglas -
Vilket skämt! Låten var hemsk, och hennes scennärvaro hemsk! Man kan inte stå och vifta med armarna hur mycket som helst till en sådan låt, och på tal om låten, texten var bra men låten var skit! (kanske var det för att det var hon som sjöng den?) Och så kläderna, hur kan man ens tänka tanken att klä sig i ett par blåa (!) konstiga stövlar till en 60-tals klänning!? Allt var skit! Katastrof att hon gick vidare! Jä*la fågel!

8: Marie Serneholt ++++
Jättebra! Låten var verkligen bra, och hon är väldigt bra på scenen. Hon skulle utan tvekan gått vidare istället för Ugglan. Hennes klänning gillade jag mycket dessutom, skulle varit kul att se henne och Måns Zelmelöv tävla mot varandra i finalen!

Lite om vad jag tyckte helt enkelt. Ni lär väl inte tycka som jag...Men jag typ skrek rakt ut när Ugglan gick vidare, hade nästan glömt hur kul det är ändå att se schlagern.

God Natt!

Puss!


Sjuuukt!

Även denna kväll blir som sagt lugn, jag lovar er, det tar på krafterna ordentligt att ta det lugnt! Jag som är van att alltid ha något att göra, alltid vara stressad, alltid gå ut på helgerna är helt plötsligt hemma en hel helg, helt sjukt ju. Men men, that's life. Men känns bara så konstigt, det är både jobbigt och tråkigt att ta det lugnt. Grr...men men, ska se melodifestivalen i alla fall, såg inget av det förra året pga Belgien, work etc. SÅ idag har jag bunkrat upp med 2 liter coca cola, en ostbågspåse, dillchips och potatischips med taco dip samt vitlöksdipp...jaa, man måste ju variera lite. Tråkigt att bara äta en enda sak ju..Kommer inte ens ihåg hur länge sedan det var jag åt chips, lär ha varit kanske i september-oktober, så ska bli rätt gott. Ostbågar åt jag ett par av nyårsafton, så det var ju inte så länge sedan. Jaja, nog tjatat om det.

Puss!


Inhandlat: 3par skor!

Började jobba imorse klockan 8, men som ni säkert redan vet så hatar jag kollektivtrafiken, så eftersom bussjäveln åkte ifrån mig innan jag hann komma till hållplatsen (den var 2 minuter tidig och min spårvagn 5 minuter sen) så det sluta med att min kära mamma fick komma och hämta mig och sedan skjutsade hon mig till jobbet, och dit kom jag 10 minuter sent...det är 5:e gången nu jag kommer försent under mina 2 år, illa...Slutade vid 2, kändes jättekonstigt att åka hem så tidigt, är ju så van att komma hem vid 22 tiden, men jag vänjer mig väl.
När jag kom hem så åkte jag och mamma till Elgiganten (jävla skitställe) och sedan en sväng in till Maxi och där inhandlade jag 3 par skor (på Wedins)...illa Mimmi, illa. tror jag har runt 60 par skor just nu med sommar och vinterskor. Kanske borde tagga ner?

Puss!


Hahaha!

Haha, det är inte ofta jag använder det i skrivsammanhang tänkte jag skriva, men inte på bloggen i alla fall! Men i alla fall, K ringde vid kvart i 5 i eftermiddags och frågade om jag kunde komma och jobba vid halv 6, jag tackade ja (även fast jag vet att min läkare skulle bli jättesur om hon fick veta det, men det får hon inte!) så det var bara att hoppa in i duschen, sminka sig, torka håret, platta håret och äta middag. Så då förvandlades jag på 40 minuter från den fula ankungen till en svan...nej då, men jag gjorde allt det där hur snabbt som helst, är imponerad av mig själv. Väl på jobbet började jag med det jag skulle göra, ett par timmar senare lyckas K tappa ut 10 liter färg, panik...Han roppar på mig och jag kommer dit och ser en himla massa färg och börjar självklart skratta. Vet inte vad jag ska göra så jag står bara där typ, tills jag måste hjälpa till att torka upp det sista med en disktrasa, för er som inte vet om det så har jag en fruktansvärd fobi för disktrasor, usch jag hatar det verkligen. Senare lyckades jag hälla ut en liter vatten på golvet inne på toaletten när jag skulle hälla ut hinken vi doppat disktrasorna i. Jaa, haha, det blev lite skratt till för min del. Blev en lite ovanlig arbetsdag helt enkelt. Lyckades slå ner ett antal saker också, men det ska jag inte gå in på. HAde ovanligt kul i alla fall.

Nu blir det sängen strax, har tagit min sömntablett för typ 10 minuter sedan, samtidigt som jag dricker 2 stycken coca-cola, då blir jag pigg samtidigt som trött, hur ska det gå?

Puss!

Forever21 till Sverige

Gick nyss in på Kenzas blogg och där läste jag att den stora amerikanska kedjan Forever21 letar efter butikslokaler i Sverige. Hur bra är inte det liksom på en skala? Blev helt överlycklig mend tanke på vilka otroligt snygga kläder dom har.
Klicka här om du vill titta in på deras hemsida.

Puss!


Det här kommer bland annat från Forever21




SNÖ

Tittade precis ut genom fönstret och då kunde jag konstatera att är snö ute, det typ vräker uner en massa snö. Grannen gick precis ut i en morgonrock och hämtade tidningen, såg rätt kallt ut. Men jag älskar verkligen snö, yxbacken nästa någon? Nej just det, jag jobbar ju i helgen, och går i skolan vardagarna och jobbar nästa helg. Nej det lär inte bli förräns i sommar.


Puss!

Gjort sallader!

Idag har jag varit väldigt duktigt, har hjälpt mamsen och gjort dagens middag=sallader. Jag gjorde en skagensallad och mamma gjorde en kycklingsallad, skiiitstora blev dom! Och goda såklart.. men det är väl en av få middagar jag klarar av att göra, för jag menar verkligen allvar när jag säger att jag inte kan laga mat. Det brukar de flesta hålla med om dessutom..men men, får skaffa mig en kille som kan laga mat i så fall. Denna helg blir konstigt nog lugnt, jag vet att det är en hel del av mina kompisar som ska ut, men jag tror det ändå är bäst att jag stannar hemma, måste ju som sagt tänka på min hälsa...men jag känner ett starkt sug!

Puss!

Tagit sömntabletterna

Tog mina sömntabletter för drygt 10 minuter sedan och känner redan nu hur trötta mina ögon är. Tog dubbla idag igen eftersom jag är ledig imorgon, kan ju vara bra att sova ut. Imorgon är det sista dagen som jag är ledig innan jag åker. Egentligen skulle jag ju inte vara ledig något efter lovet men fick ju ledigt 3 dagar förra veckan och så imorgon, det behövs!
Just nu längtar jag efter att börja med akupunkturen, tänk om det verkligen hjälper mot min tinnitus? Det skulle kännas jättekonstigt att få ha total tystnad, om den dagen kommer så kommer jag njuta till max! Det är nog den högsta önskan jag har!

Puss!


My day

Sitter hemma just nu, ganska pigg faktiskt, har varit mycket piggare de senaste 2 dagarna, skönt det! Vad har jag gjort idag då? Jo, skolan började ju klockan 8, där gjorde vi klart tärnbuketten, slutade vid 12 men stannade kvar och gjorde klart min brudbukett som jag skulle ha gjort förra veckan (började på den då, men det gick inte som jag ville och tillslut blev jag så arg att jag struntade i den) brudbuketten blev ju inte som jag hade tänkt mig, men men lär ju ändå bara få ett G så då orkar man faktiskt inte lägga ner så mycket energi på det.. Kom hem runt 3, då gick jag ner och handla lite naturgodis (det onyttiga naturgodiset med chocklad ni vet) illa Mimmi. Har klarat mig utan cocacola sedan i söndags, känner ett starkt sug men jag ska hålla mig till lördag (okej, fredag i alla fall!)

Hela dagen har jag haft ett hemskt tryck över vänstra bröstet, så jäkla jobbigt att försöka koncentrera sig på skolan samtidigt som man knappt kan andas in på grund av det. Hade ju jättemycket problem med det tills jag fick reda på att jag var på gränsen till att "gå in i väggen" i höstas, men mer om det i ett annat inlägg, orkar inte skriva om det nu..

Puss!

I skolan

Sitter just nu i skolan, vi gör en tejpat tärnbukett idag. Är verkligen vrålhungrig, ska upp och se om det finns någon god macka i cafeterian!

Puss!

Top Model

Snaart börjar det älskade programmet Top Model, ska ni se det? Det ska i alla fall jag. Det är ju ett måste att se varenda säsong, även om det börjar bli lite uttjatat så är det ändå alltid så kul. Endel ser ju program iför väg innan de kommer ut på TV, det är faktiskt inte något jag gör, har aldrig gjort det heller, är väl lite för traditionell när det gäller sådant, vill mycket hellre vänta och se det på TV, det gör programmen mycket bättre. Nu ska jag i alla fall bunkra upp med vindruvot, nötter och vatten (jag har inte druckit cola sedan i söndags!) jag ska klara mig utan colan fram tills helgen!

Puss!

Beslutsångest

Hej allihopa!
Idag är jag faktiskt lite piggare än vad jag har varit de senaste 1.5 veckorna, dock vaknade jag upp med världens huvudvärk (som många andra dagar) men efter 4 panodil klarade jag av att gå till floristiken i alla fall! I skolan fick jag även våra biljetter till Paris, så nu är även det fixat, hoppas bara det inte börjar brinna här hemma...

Satt och funderade lite på vad jag ska görta i helgen förut faktiskt. Jag funderar på att ta en lugn helg för en gångs skull, men samtidigt skulle det vara kul att gå ut. Man har ju mycket roligare när man är ute än när man är hemma, men samtidigt börjar jag klockan 9 både lördag och söndag. Utgång utan dricka kanske? Kanske vore något. Men det lär jag nog aldrig kunna hålla..
Så någon som vill ut i helgen?

Puss!


Vimmelbild från i fredags

Hittade denna Vimmelbild från Palace i fredags.



Vi var nog skapligt ur balans där...

Nu blir det i alla fall skola, gick inte på samhällen imorse eftersom jag hade sådan sjuk huvudvärk! Men floristiken känns viktig!

Puss!

Vindruvor

Sitter här nu och äter vindruvor, för en gångs skull lite nyttigt. Idag gick jag i skolan endast till halv 10, kändes sjukt onödigt att gå dit, men det måste man ju. Var hemma till 10 och var supertrött så jag la mig igen, och somnade...sedan vaknade jag vid halv 2 igen. Har blivit jätteseg sedan jag dubblade sömnntabletterna, men tar jag bara 1 hjälper det inte så mycket, men jag ska testa bara 1 ikväll så får jag se.


Puss!

Bad-tajm!

Tänkte ta och lägga mig i ett bad nu innan jobbet, härligt. Skönt att bara få slappna av för en gångsskull och läsa lite tidningar (har typ köpt 5 stycken senaaste veckorna och inte läst en enda, illa! Får se om jag hinner skriva något mer innan jobbet, annars får ni ha en bra eftermiddag/kväll!

Puss!

Dagens önskeklänning+skor




Idag står denna jättesnygga klänning på min önskelista. Skulle vara supersnyggt med deessa skor!

Puss!


Pizza+cola

Sitter just nu och äter min goda frukost, Kebabpizza och cocacola, alltid lika gott! Blev ju kvar rätt mycket pizza sedan bakismaten igår, så nu äter jag det till frukost och innan jag åker till jobbet ikväll. Inatt provade jag att inte äta mina sömntabletter, och hur gick det då? Jag somade runt 5-6 och vakna runt 7, härligt. Så nu är jag typ döende igen.

Puss!

RSS 2.0