Lugn kväll.

Nu är jag hemma från jobbet, känns helt underbart skönt. Skakningarna har jag fortfarande kvar i händerna, och jag tror jag vet varför, men det ska jag inte skriva här. Ser just nu på Wallander som går på 4:an och dricker coca cola och äter naturgodis, ovanligt va!? Hörs imorgon i alla fall.


Puss!


Jobbet!

Ja, om 10 min går min spårvagn som jag ska ta ner till rese och sen blir det buss som vanligt. Usch, hoppas mina skakningar i händerna slutar snart, annars lär det inte vara så kul att jobba under kvällen. Hörs kanske ikväll.

Puss!

Första advent!

Idag är det ju första advent kom jag precis på. Och här sitter jag och äter pepparkakor, passande! Så idag tänds det första ljuset och så börjar vi räkna neråt till Julafton! Åh, vad jag längtar, så mysigt! Och den här julen jobbar jag inte, alltså julafton, däremot juldagen och annadagen, men vad gör det? Lite surt är det dock att jag jobbat till 22.00 juldagen, eftersom det är den största utedagen liksom! Men man ska väl kunna gå ut ändå.

Puss!

Dagen efter..

Igår kväll blev det att åka till Emma där det var lite folk och drack, väldans trevligt var det. Sedan blev det att dra till Underground (tror det hette något sånt) där spelades det bara techno musik. Stället var helt okej, men inget man drar till varje helg precis, men kul var det i alla fall! Nu sitter jag här och har precis dragit mig upp ur sängen, och värmt pizza sen igår som jag sitter och äter, godaste maten dagen efter! Det blir att åka och jobba om ett par timmar också. Nu ska jag koncentrera mig på min pizza!

Puss!

Pizza, cola och nudlar!

Jaa, jag tror nog fasiken att när jag flyttar hemifrån att jag kommer leva på pizza, cola och nudlar! Just nu sitter jag med ett glas cola i handen och öäter nudlar innan jag åker till jobbet. Och kväll, jaa då blir det pizza. Hm, jag borde nog lära mig att laga mat!

Puss!

Så såg jag ut igår.

Så här såg jag ut igår på Hugos, dock är bilden inte från igår.




Puss!



Inget bra..

Igår blev det ju utgång sen då, vi drog till Hugo istället för Otten, men det började vi ångra strax efter... Hugo brukar inte direkt ha bra musik, men igår var det värre än vanligt! Hur kass musik som helst. Det enda positiva var nog ändå att det typ bara var killar där kändes det som, och en och annan man kände utav dom också. Något som var lite läskigt igår också var att jag drack bara 3-4 cider, och jag började må riktigt dåligt, det kändes som om jag skulle spy (men det visste jag att jag inte skulle, har ju ändå inte gjort det på 10 år) och inte nog med det så kändes det som om jag var sjukt onykter, vääldigt skumt det där. Förstår inte riktigt varför. Hoppas denna kväll blir bättre än gårdagens i alla fall!

Puss!

Utgång!

Yes, strax blir det utgång. Ska bli kul faktiskt, dock är det bara jag och en kompis till, men vi brukar ju kunna ha kul bara vi två, just like Turkey... Utgången bestämdes för bara ett par timmar sedan, wska dock ta det lite lugnt, jobbar ju hela tiden! Men nu kommer dom och hämtar upp mig, hörs imorgon!

Puss!

Bilder!

Jag lovade ju er att börja lägga ut mer bilder när jag fick en ny kamera, det löftet gick ju inte särskilt bra..men jag ska försöka bli bättre på det! Det är ju bara så jobbigt att lägga in bilder hela tiden, jaja, jag ska bli bättre på det i alla fall!¨

Puss!

Glasögon!

Idag har jag varit hos optikern, (yes, jag har glasögon, det var nog inte så många av er som visste det) jag fick en akuttid i morse för att jag upptäckte att jag helt plötsligt såg mycket sämre än tidigare..men det visade sig att jag hade fått fel förpackning på linserna, så jag hade fått -3.5 när jag skulle ha -4. Förstå att jag har ca. 5 % egentligen, om man jämför med de som har normal syn, lite läskigt faktiskt. Jag pratade med optikern också angående en laseroperation om risker och så. Han sa att man vart tvungen att vara minst 20 år och haft stabil syn i ett par år, så de kraven har ju inte jag direkt. Min syn har försämrat kraftigt de senaste åren. Men snart hoppas jag på att få en någonlunda stabil syn, det brukar ju sjunka fram tills man är ca 20 år. Jag hoppas verkligen att jag kan göra ögonlaseroperation, dock är inte pengarna lika roliga att lägga ut, det kostar 14 000 kr per öga, men det är väl egentligen det minsta bekymmret! Tänk vad skönt att slippa ta på sig dessa linser varje morgon, en dröm! Just det, idag har jag testat ut ett par nya glasögon också, har fått med dom hem så jag kan använda dom lite i helgen och se hur dom känns, än så länge gillar jag dom. Optikern sa även att jag måste börja använda glasögonen mer än vad jag gör, det börjar tydligen märkas skillnad under ögonlocket, dom fick inte tillräckligt mycket syre. Så därför måste jag ha ett par jättefina nya glasögon som jag även kan använda när jag går ut (dock inte på krogen kanske..)

Puss!

Körkortet!

Idag har jag varit och hämtat ut mitt körkort i morse. Jag var ju såklart helt säker på att jag hade min legitimation i plånboken som jag alltid har. Men såklart, bara för att man verkligen behöver det, så har jag ju inte det där. Hade det i min väska som jag har när jag går ut. Det var ju i alla fall tur att mamma var med så att hon kunde intyga att jag var jag. Så jag fick mitt körkort i alla fall, känns hur bra som helst! Äntligen har jag mitt körkort i handen!

Puss!


Haha!

Ja såg typ på en film nyss, haha den va ju bara så bra! Hihi, o med världens snyggaste skådespelare i huvudrollen dessutom, hihi ^^  De va liksom en komedi, men ja kommer inte ihåg va den hette, hehe... mitt minne e ju så dålit. O förresten, haha ni skulle vart me förut, träffa typ världens knäppaste människa, han bara kom fram o snacka om gud typ, o ja ba ehh? men försökte liksom va trevlig, men de gick ju liksom inte...hur ska man liksom kunna va trevlig mot en sån????? haha, okej de där kanske lät lite fjortis, men haha man liksom går fram o snackar gud, hallå??? normal människa.....hahahaha!!!

Jag antar att ni förstog att jag inte var seriös med det jag skrev nyss. Men jag är bara så trött på allt folk som skriver 100 stycken frågetecken hela tiden, eller dom som helt plötsligt skriver, haha. Jaha vad var det som var så kul? Och alla som skriver förkortningar, herregud! Kan man inte bara skriva ut orden? Det heter var och inte va, det heter och inte o. Jag förstår om man gör det under en konversation på exempel msn. Men när man börjar skriva så på bloggar, det förstår jag inte riktigt. Vad är det för vits med att helt plötsligt slänga in ett haha, hihi, hehe helt plötsligt? Jag förstår om man berättar ett skämt eller en kul sak som har hänt, men att skriva det hela tiden är så tröttsamt och såna bloggar har i alla fall inte jag någon lust att läsa. Och sen alla som skriver typ och liksom hela jäkla tiden (okej, jag erkänner, jag skriver så ganska mycket jag med, men att skriva det överdrivet mycket). Det var nog allt jag ville säga!

Puss!

Uppdatering...igen

Jaa, ni får ursäkta för extremt dålig uppdatering de senaste dagarna, har haft så mycket att göra. Men ikväll kommer det ett lite bättre inlägg, det lovar jag er!

Puss!

Uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering idag...bättre imorgon, I promise! Men nu ska jag försöka gå och sussa, snart i alla fall,

Puss!

Snö ute!

Just det, vaknade ju upp imorse och upptäckte SNÖ! Det är så mycket härligare när det är snö ute, än när det bara är kallt utan snö.. hoppas det blir ett första åk i backen snart också, åh vad jag längtar! Skidor! Snön lyser upp så fint kvällstid också, och det glittrar ju dessutom, då blir det ännu finare (och man behöver inte vara lika rädd heller när man går själv ute, jag menar, det är ju faktiskt ljust ute under natten, nästan i alla fall..) Härligt värre! Lite mindre kul är det ju att man inte kan köra bil lika mycket, lite surt eftersom jag precis tagit körkortet för er som inte visste. Men vågar inte sätta mig i en bil och börja köra rally liksom, skulle vara så rädd att bilen skulle börja sladda. En olycka händer ju så lätt! Kommer ihåg för ca 1.5 månader sen när jag precis slutat jobbet. Och det kommer en bil och kör med normal fart, och helt plötsligt börjar bilen sladda och köra in i en lyktstolpe, och jag trodde ju det var min bror (eftersom han skulle hämta mig), så jag blev ju verkligen livrädd och började springa upp mot bilen..men sån tur var var det inte han. Däremot var det brors kompis, fast det visste jag ju inte då (är ju så dålig på att känna igen folk) så jaa, jag kommer nog akta mig för att köra när det är halt ute (roligare var dessvärre halkkörningen, grymt kul, kanske inte lika roligt om det händer en nu)

Så här fint är det i min trädgård när det har snöat ute!



Puss!

Lussekatter!

Jaa, har bakat lussekatter nyligen, men det blev inte så många faktiskt (bara 20 st och 20 st lussebullar), men det kan ju faktiskt bero på att jag nästan har ätit upp halva degen (jag bara äälskar bulldegar och kakdegar, så akta er för att baka med mig) Snart blir det att baka pepparkakor också, hur gott som helst, och det blir nog att äta upp halv den degen också..Guud vad ont i magen jag kommer ha ikväll! Kommer ihåg när man var liten och alltid tog lite bulldeg och så, i smyg då förstås, för det fick ju ingen se...äter lika mycket fortfarande av degar (om inte mer), och lika ont i magen får jag varje gång, men jag behöver ju inte smyga med det längre i alla fall...Åh, vad gott det ska bli när dom är klara i ugnen!

Puss!

Bara 35 kvar..

Yees, nu har jag endast 35 inlägg kvar att läsa, it feels good! Men å andra sidan har det tagit 1.5 timmar och läsa förgående, fast jag har i och för sig även hunnit äta lite mat däremellan. Men idag kände jag att jag inte var så sugen på "riktig" mat, så det blev mackor för min del medans dom andra åt en god pastagratäng med lövbiff...men matsuget kan ju bero på att jag åt en stoor kycklingtallrik tidigare när jag var på stan...så det kan ju finnas en liten förklaring till det, fast det brukar inte vara något problem för mig annars att äta i mängder. Pratade lite med min kära bror förut också..jag tar fram ett glasspaket med kolasmak från frysen (1.5 l) och började äta. Han säger: Jag förstår vekligen inte på er tjejer..hur fan kan man bara köpa ett stort glasspaket och bara sätta sig och äta rätt ur? Jaa, det är väl inte så svårt, det är bara och köpa ett och börja äta.. och jag köpte den ju faktiskt i lördags, så det var väl inte så farligt? Förutom det faktum att jag inte slutade förräns 21.00 i lördags. Det visa sig i alla fall att hans tjej också kunde göra som jag, så det kändes ju bra att jag inte var ensam om det, men jag är ju lite som jag är. Undrar om det är många som gör samma sak?

Puss!

Just det! Grattis!

Glömde skriva:
Grattis Emma som tog körkortet idag! (även om hon inte läser det här, men ändå)
Så GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Kan tänka mig att det känns alldeles uuunderbart!!

Puss!


Jaha, lite och ta igen...

Jaa, så går det när man inte har haft internet på 2 dagar...Loggade in på bloggkoll för att läsa bloggar, och jaa, då är det 83 nya inlägg, huh? på 2 jäkla dagar..och jag bevakar då bara ungefär 8-9 bloggar. Så nu lär man ju få sitta vid datorn ett tag för att ta igen allt. Lär ju ta ett tag att gå igenom det, hoppas dom inte skrivit fööör långa inlägg bara!

Puss!

Äntligen!

Guud, äntligen fungerar mitt internet! Är överlycklig, det ha rinte fungerat sen i lördags förmiddag (det slutade fungera strax efter mitt sista inlägg) Så nu är jag tillbaka! Känns ju i alla fall bra att jag inte tappat några läsare sen dess i alla fall. Men men, den här helgen har endast bestått av luuuugn och jobb, jobb! Men det har vart grymt skönt att bara softat ner. Har ju typ inte tagit en enda lugn helg på 3 månader. Men jag hoppas att det inte blir för många lugna helger. Kom på att man blir så mycket tröttare när man bara är hemma och inte gör någonting. Så jag har gått runt hela helgen och gäspat inprincip. Men jag har också passat på att se lite filmer jag länge velat se. Har bland annat sett på Mamma Mia som alla säger ska vara så otroligt bra...jag säger bara en sak om den: Överskattad film! Den var väl inte så bra som alla har sagt? Visst den var väl rätt roligt och så, men inte så jätte liksom, alla har ju varit typ i extas efter att dom sett filmen och sagt att man bara måååste se filmen och bla bla bla...neej, jag vet då bättre filmer!

Puss!

God morgon!

God morgon säger jag. för jaa, för mig är det faktiskt morgon fortfarande, eller man skulle nog kunna säga att det börjar bli förmiddag. Sitter här med mjukiskläder och har precis ätit två äggmackor och oboy, typ godaste frukosten! Har även tagit en dusch, sköönt! Idag blir det att åka till jobbet vid 5, lite småsegt sådär. Blev ingen utgång igår sen, men känns helt okej, var hemma och tittade på idol istället. Fattade inte hur Robin B kunde hänga löst, eller hur Anna kunde åka ut? Tycker det är på tiden att Johan åker, det låter ju inte direkt bra när han sjunger... I alla fall så blev det att äta lite ostbågar, naturgodis och coca cola, alltid gott, och jaa, jag är nog riktigt beroende av cola. Man skulle nog kunna jämföra cola beroende med kaffe beroende, så vet nog många vad man menar. Alla har vi nog minst ett beroende. 
Denna dag blir nog lugn den också, mamma är nog glad för det i alla fall, eftersom jag vart ute så mycket nu sen jag fyllde 18, så då slipper hon sitta uppe till halv 4 tills jag kommer hem eller hon kommer och hämtar mig. Mina föräldrar är såna, dom kan inte sova utan att jag och Dennis har kommit hem, oavsett om klockan är 03 eller 07. Idag är det exakt en månad sedan jag blev 18, och nu är det 11 månader kvar tills jag blir 19, och eventuellt 9 månader till den eventuella flytten till USA, jag vill!

Puss!

Idol..

När jag ändå sitter här och nördar tänker jag länka till en intervju med Robin B från idol, tyckte klippet var sjukt skönt, så dryg man kan vara på ett så roligt sätt...http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.728635
På tal om Idol så är det här första säsongen jag har följt lite halft i alla fall. Och jaa, tro det eller ej, jag hoppas Robin B vinner, eller egentligen inte...för 2:an har ju alltid gått mycket längre än den som vunnit, så jag hoppas att han kommer 2:a. Han har en röst som är så ovanligt, jag har jämfört honom med Bryan Adams (tro det eller ej) och då har Bryan Adams en av världens bästa sångröster! Jag har i alla fall hållit på honom sen första framträdandet (första veckofinalen) och alla verkade tycka jag var jätteknäpp...och nu helt plötsligt verkar det som om alla håller på honom? Lite kul det där... Jag upptäcker de flesta före dom andra känns det nästan som ibland..fast så känns det nog för alla ibland förresten.
Jag vill se Robin och Alice i final där Alice vinner (bara för att det oftast går bättre för 2:orna), för liksom hur mycket har vi hört från, han den orangehåriga första säsongen, Markus Fagervall, Agnes har man hört lite från, sen andra säsongen, och lite om Marie Picasso sen förras säsongen, men mycket mer från 2:orna! Hur som helst tror jag den här killen (som jag tror är lika gammal som mig dessutom...varför kan inte jag vara så begåvad?) att han kommer gå väldigt långt, han har en röst som kan slå internationellt! Tack för mig!

Puss!

Smått och gott

Kommer lite bilder nu, på det jag köpte och hur jag såg ut när jag strosa omkring i stan i Linköping.

Klicka på bilderna för större format.


Puss!

..


 


Äventyr i Linköping!

Äventyr och äventyr kanske var fel namn, men var på stan i Linköping i alla fall, om det räknas. Var på stan med Emelie, och hittade världens sötaste BH-set! Rosa såklart, jag och rosa, jaa det är en bra kombination (man kan ju undrar varför folk kallar mig barbie ibland?). Visar bild på det sen. Köpte även en ny mascara, Såklart Loreals volymmascara, kommer inte på vad den heter, men den är grå på förpackningen. Loreal kom ju med en ny uppgradering av den, som är svart, jag köpte den för typ 2 veckor sen och trodde självklart den skulle vara lika bra eller bättre än den andra...men den var riktigt urusel! Ingen volym alls och ingen längd! Rekommenderas ej. En annan mascara som inte är att rekommendera är den där som Eva Longoria gör reklam för, då borsten tydligen ska vara alldeles för stor och är typ gjord för lös ögonfransar! BH-setet var det första jag köpte i min nya BH storlek (fick för ca 1 vecka sen reda på att jag har 70C istället för 75B som jag har haft väldigt länge. jag rekommenderar verkligen att gå till en proffetionell person som arbetar i en BH-affär, det hjälper verkligen, och det är gratis) hur som helst så sitter den mycket bättre än de tidigare! Så nu är jag glad. En annan sak är att jag upptäckt att jag har en storlek mindre i jeans än vad jag haft tidigare, har alltid haft M men dom har blivit så stora efter 1 tvätt så nu har jag S istället och dom satt mycket bättre!

Puss!


Grattis till kommande bebisen!

Fick i dag reda på att en av mina kompisar ska ha barn! Hon är i början av 5:e månaden och bebisen väntas titta ut i april! Grattis grattis grattis! Ni kommer bli jättebra föräldrar! Och det var anledningen till varför hon inte kunde dricka alkohol när vi går ut, jag fattade inte varför först eftersom hon ändå vart en sån som festat rätt mycket. Men nu vet jag varför, och är glad för eran skull! Vet inte hur många som vet om det, så därför går jag inte ut med något namn, eftersom flera av er som läser det här vet vem hon är!

Puss!


Jag är sur!

Åh, vad jag är sur! Efter en och en halv timme var Desperate Housewives nedladdat! Äntligen kan jag titta på det tänkte ju jag, men nej då, klart som f*n att det inte ska funka! Så nu sitter jag här, med glögg och pepparkakor men utan Desperate Houswives! Grr...

Puss!

Klantiga jag!!

Jag som är så smart kom ju på nyss när jag var i affären att det var desperate igår! Det är det enda jag någonsin ser på på tv, och svensson svensson såklart! Så jag missade det när jag var på basketen. Och så tänkte jag såklart ladda ner det någonstans, men det finns ju ingenstans! Inte med svensk text i alla fall. Surt! Men jaja, då får jag ju chansen att träna upp engelskan lite, i alla fall för 45 min...men man ska se positivt på allt! Gud vad sur jag är nu!! Älskar ju desperate och så kanske jag inte ens kommer fatta allt.. å andra sidan har ju engelskan lossnat för mig. Ikväll blir det att dricka glögg och äta pepparkakor framför desperate, om det bara ville ladda klart någon gång!

Imorgon är det SACO-mässan uppe i Stockholm, ska bli kul. Har lovat min kära storebror också att ta med en massa kataloger som han kan kolla i, han har tänkt att börja plugga till hösten igen. Men först så ska han till Thailand och Vietnam i 5 veckor! I vår i och för sig, men är så grymt avundsjuk! Både jag och han är så mycket för att resa, vi älskar det lika mycket båda två! Men undrar om man ska försöka sätta rekordet nästa år och resa utomlands 4 gånger kanske? Skulle vara kul, har vart i väg 3 gånger i år, totalt 5 veckor under dom första 5 månaderna..usch jag har ju inte vart iväg på 6 månader!!

Var och köpte en kebbabrulle nyss också, som jag ska äta kall imorgon! Jag är lite konstig jag vet, men kall kebbabrulle är oerhört gott! Ännu godare är det om man åker skidor. Det var min bror som lärde mig äta det, vi är nog rätt lika ändå, han och jag.

Puss!


Yees

Just nu skulle jag egentligen ha varit i skolan och ha Samhällslektion..jag gick till spårvagnen klocken 10, och när jag tar upp busskortet kom jag på att jag glömde mitt nya busskort hemma! Så vart tvungen att vända och hänta det. Då skulle jag ha kommit 20 min sent, då kände jag att jag lika gärna kunde vara hemma tills efter lunch 12.50. Det var riktigt skönt att gå och lägga sig igen kan jag lova! Men nu måste jag snart äta lunch och åka igen kl.12.

Igår var jag ju på basket också under kvällen, och så klart att Dolphins vann! Det var ju en halvt avgörande match, då dom spelade mot laget som ligger 2:a (Dolphins leder). Men jaa, det blev väl ingen större match egentligen, Dolphins ledde hela tiden typ, och vann med 13 poäng. Då blev Mimmi glad!

Puss! 


Frankrike nästa!

Jaa, typ i alla fall. Det är ju 3 månader kvar, men ändå, jag längtar! Fick idag reda på att jag skulle få åka till Frankrike I Paris på praktik 3 veckor, som skolan dessutom betalar, det känns ju superbra, slippa betala resa och sånt den här gången. Så jag och en i klassen åker runt alla hjärtans dag och kommer hem i början av mars. Blir borta över sportlovet så kommer ha en veckas lov direkt när jag kommer hem, tråkigt att vara ledig när resten är på jobbet/skola, men samtidigt kan man ju retas lite, och det är ju aldrig fel. Hoppas Paris är en så bra stad som jag tror det är, har höga förväntningar! Kanske borde plugga lite franska innan också, det är ju inte så många som kan engelska där, dom är ju såå stolta över sitt språk. Personligen tycker jag typ franska är bland det fulaste språket som finns! Endel tycker det är ett jääättefint språk, hur kan man tycka det? Men men, smaken är som baken. Fast svenskan är väl inte direkt så fin den heller, folk i alla andra länder tycker ju det låter som om vi sjunger, undrar hur många gånger man har fått höra det egentligen. Men jag längtar i alla fall! Speciellt eftersom jag inte varit bortrest på ett helt halvår!!

Puss!

Vardagslyx

Jag fick en fråga angående vad jag brukar göra för att lyxa till vardagen lite. Tänkte att jag skulle svara på det via ett inlägg.
Det är inte ofta man hinner göra något speciellt på vardagarna, alltså lyxa till det. Men något jag brukar göra är att lägga en ansiktsmask 1-2 gånger i veckan (det känns lite lyxit, och avslappnande och ett lite plus att man får finare och mjukare hy). Den jag brukar använda heter (tror jag) Niveas Honey (den heter nåt mer än bara honey), man får en babymjuk och fin hy av den och den återfukltar otroligt bra! En annan sak är väl att ta ett bad samtidigt som man pluggar, det är betydligt härligare än att sitta vid bordet eller på sängen. För mig händer det inte så ofta längre, men förr när man hade prov och skulle läsa på något så var det perfetka att lägga sig i ett bad och läsa samtidigt.
Det var allt för mig idag, tror inte jag kommer skriva något mer ikväll. Sov gott! (Be för mig att jag inte har någon träningsvärk imorgon)

Puss!

Tränat

Jaa, det blev så tillslut, efter lite krångel. Men det var grymt skönt i alla fall! Har ju inte tränat på 2 veckor innan, var ju lite småsjuk förra veckan och så hade jag så mycket med körkortet. Idag har jag lagt mycket vikt på armarna, väääldigt mycket vikt! Så jag lär ha en jädrans träningsvärk där imorgon! Men då vet man ju i alla fall att man åstakommit något, det känns ju i alla fall bra. Blev rätt mycket benträning också, och Rodden körde jag 1500 m, på 2 gånger har jag nästan dubblat det, började med 800, sen 1200 och nu 1500, känns bra! La även på lite vikt också på sidträningen (iofs bara 2 kg, men ändå). Så räkna med att jag har träningsvärk imorgon! Kommer säkert knappt att kunna gå..eller i alla fall inte röra armarna. Det är lite konstigt egentligen, vad tiden kan göra. För bara några år sedan så tränade jag ju liksom ca. 5 dagar i veckan, och nu tränar man bara 1 gång i veckan. Wierd, men å andra sidan är det ju på grund av mina hemska knäskador. Åh jag vill träna mera! Men vad ska man göra?



Så här snygg var jag då när man kom hem från träningen, typ helt döende?

Puss!

Jag=Tröög

Jag måste nog för tillfället vara den trögaste personen just nu, jag fattar verkligen inte hur man svarar på kommentarer? Hjälp någon!? Jag har letat och letat, men hittar det bara inte...
Guud vilka strunt inlägg jag skrivit idag, det har ju bara vart typ 1-2 meningar..jaja, får ta igen det ikväll med ett låångt inlägg, kika in senare!

Puss!

Nyckel till bilen!!

Idag har jag vart och kopierat nyckeln till mina föräldrars bil, så kul att få ha en helt egen bilnyckel! Har haft körkort i bara 3 dagar, och allt känns så mycket bättre och mycket friare! Jag känner mig fri som fågeln! Ska åka och ta kort sen också till körkortet, vill ju få det så fort som möjligt! Åhh, vad jag älskar att ha körkort! Jag föreslog till mamma förut att jag skulle köpa en egen bil...men den idén tyckte inte hon var lika bra som jag tyckte.

p.s har bytt kameran nu, så snart blir det fler bilder! d.s

Puss!

Bloggkoll

Nu kan du följa mig via bloggkoll! Du hittar det högst upp på menyn till höger.

Bli medlem och följ alla bloggar du gillar! Jag tycker det är jättesmidigt då jag själv följer flera bloggar. Det är mycket enklare att bara kunna logga in på bloggkoll och se vilka som uppdaterar, istället för att behöva skriva in alla sidorna du ska till!

Puss!

Äventyr med bilen..

Det blev att åka bil till skolan idag, skönt att få sova en halvtimme längre! Inte lika kul att åka vilse..skulle åka hem efter att jag hade slutat halv 10. Jag tänkte att man borde åka rakt fram eftersom jag kom från det hållet, men nej då, jag skulle tydligen ha tagit till vänster, så rätt som det var så var jag ute på motorvägen och irrade mot Linköping. Men som tur var fanns det ju en avfart mot Borgs Kyrka som jag kunde svänga av mot och vända och åka tillbaka till Norrköping. Sen blev det att åka runt hela stan för att komma hem, klantig som man är...jaja, vad brukar man säga? Blond & Smart!

Puss!


Blixthalka...

SMHI gick precis ut och varnade för blixthalka...det blir kanske ingen bil till skolan för min del imorgon då!?

Puss!

Ny kamera...

..snart i alla fall. Den här veckan ska jag lämna in min kamera som har vart halvtrasig i typ 3 månader. Har bara inte haft tiden till det. Så snart mina vänner (och alla andra) kommer det börja komma bilder både här och på biddagboken.

Nu ska jag se Svensson Svensson dom 2 avsnitt jag missat, poppa lite popcorn och dricka cola, bättre kan det nog inte bli.

Puss!

Körkort!!

För jag har tagit körkort, för jag har tagit körkort, för jag har tagit köööörkoooort...
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!! :D

Är verkligen jättelycklig över körkortet!! Så jag hade ju något och fira i fredags när jag var ute! Idag har jag kört för första gången helt själv, var lite småläskigt faktisk, och körde fel en gång, men annars gick det hur bra som helst. Imorgon blir det att ta bilen till skolan, slutar redan halv 10. Jätteskönt verkligen. Det är ju inte så mcyket skola nu den här veckan heller, halv studiedag på måndag, SACO-mässan på torsdag och studiedag på fredag, lyxigt!

I fredags var jag ute med tjejorna från klassen, hur kul som helst! Men innan blev det basket för min del, och Dolphins vann ju självklart, dom utklassade Gothia!! Efter basketen blev det förfest hos Ida, trevligt tevligt! Sen drar vi ner till Hugo redan vid 22.30 (!) och där var det nästan inget folk alls. Men det kom mer folk senare. På Hugo i alla fall shaka vi asset av oss, nee, men vi dansade massor. Sen runt 00.00-00.30 tappade jag och Helena bort resten av folket så vi satte oss hos Cherry (han som sitter vi black-jack bordet) vi satt väl där i 1 timme eller nåt och störde honom, vad kul det måste vara egentligen att jobba på en krog och dela ut kort med en massvis fulla människor. Sen blev det taxi hem. Jag hade en riktigt riktigt kul kväll!

Igår var jag lite bakis och gick inte upp förrän halv 3 (!), och åkte och jobba halv 5. Efter det kom Emelie till mig och vi käkade pizza och såg på crossroads (!), det var meningen att vi skulle spela tv-spel, men fick inte igång det...tekniska vi är! Men vi hade det väldigt trevligt i alla fall och vi bestämde att vi skulle basta och drick lite cider och lyssna på Britney Spears låtar på fredag hemma hos mig, efter det ska vi nog dra till Otten, det blir nog kul.

Puss!

Förra helgen!

Skulle bara berätta lite kort om min förra helg, var på Otten för typ första gånge (jaa, den andra gången var jag för full för att komma ihåg hur det var, och så var jag ju bara där typ 10 min). Men i fredags, jaa då var vi där. Jag, Vicky, Kajsa och Nicole började förfesta hemma hos Tina lite, smaka lite goda drinkar som Tina och Kajsa lärt sig på deras bartender kurs dom var på i oktober. Trevligt var det. Efter det drog vi till Otten och shaka loss ordentligt, dock följde inte Vicky med eftersom vi träffa på hennes kompis som nog hade fått i sig liiiite för mycket! Väl på Otten blev det mycket dansande, lite dricka (jag skulle inte dricka efter 00.00, dock blev klockan 01 när jag sluta, skulle ju köra dagen efter). Jag blev såå glad också när jag upptäckte att dom hade Bacardi Breezer Lime, den godaste drickan som någonsin funnits! Hade inte druckit den sedan jag var i Belgien i mars. Sen bar det hemåt rund 03. En väldigt trevlig kväll.

Puss!


Kort om min vecka

Nu sitter jag här igen, det var ju ett tag sedan jag skrev, ledsen för det. Gick in och tittade på min statestik här, på bara typ 3-4 dagar hade jag haft ca 200-250 besökare, lite kul tyckte jag eftersom jag precis börjat blogga (fast det kanske tillhör det normala?) Men i alla fall, har haft fullt upp senaste veckorna, som alltid..

Den här veckan har jag knappt varit i skolan, har varit förkyld, ont i hals och huvud och så, sjuk jobbigt, speciellt eftersom jag aldrig blir sjuk, jag vart dock inte helt sjuk nu heller men klarade helt enkelt inte av skolan, bra var väl det egentligen annars hade alla fått stå ut med med dåliga humör jag har haft dom senaste dagarna, och det tillhör ju inte det normala..Känns ju inget bra att ha smittat massa folk också, dom flesta som jag träffat x antal gånger den här veckan börjar bli småsjuka, stackare..Hur som helst har jag haft körlektioner jag varit tvungen att gå på i veckan, annars har jag mest legat hemma och tittat på lite filmer och Desperate Housewifes som jag hade missat 2 veckor i rad, och självklart Svensson Svensson, gillar man inte det då har man ju verkligen ingen humor!

Just nu är jag lite halvklycklig, konstigt nog, och ingen, ingen vet varför (förutom 4st mig inräknat). Inte ens min bror vet, och då vet han typ allt om mig..så jaa det är ju rätt illa.

Puss!

Godnatt

Faan, hade skrivit ett rätt lång inlägg, så bara försvann allting, gud vad sur jag blev nu! jaja, är lite trötter så ska börja traska upp mot sängen. Har ju vänt på dygnet helt nu när det varit lov och gått och lagt mig 03 varje kväll och sovit länge, inte bra, nu ska man försöka vänja sig vid att gå upp tidigt igen. Denna vecka blir rätt lugn, inte mycket i skolan och jobbar bara i helgen, väldigt skönt, har ju jobbat 6 dagar nu under lovet. Så ska försöka ta igen lite plugg och passa på att plugga på körskolan!

Puss!

Mitt 18-års firande

Yess, den 24:e oktober firade jag min 18 års dag. En otroligt lyckad kväll som jag aldrig kommer glömma (trots att jag hade fått i mig liiite för mycket). Började med att gå på basketen med en kompis, och jaa, Dolphins vann ju! Älskar basket hur mycket som helst! Matchen var jämn hela tiden och det var sjukt spännande, efter en rysar match blev det till slut en förlängning, och Dolphins gick in och satte Sundsvall Dragons på plats! Jaa, nu var det ju ytterligare en anledning till att fira! Efter det åkte jag hem till mig, där min bror, hans kompisar, hans tjej och hennes kompisar hade börjat förfesta, så det var bara att komma hem och joina dom..grymt kul! Dom hade redan vart där och druckit i 1.5 timmar så då var jag ju lite efter, så drack lite för mycket på väldigt kort tid. Lite senare under kvällen när en del av folket gick ut för att röka kommer det 4 fjortisbrudar förbi (dom var 93:or) och frågar om vi har cigg. Vi hade en liten rolig konversation:

Jag: - Hur gamla är ni?
En av tjejerna: - Vi är 91:or.
Jag: - Jaha, vart går ni då då?
En annan: - På Eneby
Jag: - Men då är ni ju typ omöjligt 91:or, man är ju 93:a, 94:a när man går där.
Den första av tjejerna: - Jaa, men vi har gått om 2 år.
Matte: - Är ni helt dumma i huvudet eller?
En tredje av tjejerna: -Nej, seriöst jag är 93:a.
Jag:- Så ni går i 9:an alltså på Eneby?
Tjejerna:- Jaa.
Jag: - Det är bra, ni är ju kopier av mig när jag gick på Eneby, haha lyssnar på svensk hiphop. Jag diggar er, säg till era lärare att ni känner Michaela Sandell så kommer ni få MVG direkt, jag lovar er!
Efter att dom fick deras cigg och blev tvingade att vara med på bild med mig och brorsan så stack dom. Haha, jaa, vad ska man säga, man går bara på högstadiet en gång.

I alla fall, senare på kvällen strax innan 23.00 började vi dra oss ner mot Hugo. fick skjuts ner av en kompis, och där mötte vi lite folk från klassen bland annat. Och jaa, man fyller ju bara 18 en gång så då var det ju klart att folk skulle bjuda en..jag ogillar egentligen att bli bjuden på krogen, men va fan, man fyller bara 18 en gång. Sen skulle ju självklart min kära bror inviga mig som 18-åring, jaa, han kommer fram till mig och säger: Öh, Mimmi du ska få den där shoten nu jag har snackat om (han gick typ 2 veckor innan och sa att han skulle bjuda på en asgod shot), så följde med honom till baren där killarna hängde, beställde in 2 shots och 2 öl.

Jag säger: Du vet ju att jag inte dricker öl.
 Han: Äsch va fan, vi behöver nåt att skölja ner med efter.
Jag: Jag har väl shotat förut, jag behöver INTE skölja ner med något efter. (trodde jag).
Sen kommer det in 2 shotar i alla fall, jag ser att den ena är sanboca baileys, och ag tar förgivet att det var min och är påväg att ta den.
Han: I helvete heller, den är min! Du ska få den andra.
Jag: Vad är det i den då?
Han: Det är sanboca med nåt. Du måste dricka upp hela direkt!
Jag: Okeej.
Han: Skååål! Efter den här är du officiellt 18 år!

Vi skålar och så fort jag svalt den brister alla killarna ut i ett stort jävla garv (inklusive bartendern!!) Då känner jag hur det börjar brännas i hela jävla munnen, fy fan, grisen hade gett mig en BIN LADIN (för er som inte vet, så är det den starkaste, äckligaste, vidrigaste shoten man kan ta). Efter det slår allt till, och jag blir dyngrak.
Dennis till bartendern: Ey, har du nått vatten hon kan skölja ner det med? Det är första gången
Bartendern häller upp en ramlösa till mig och säger: Det är rätt, det är så det ska vara. och så skrattar han igen.
Jag halsar i mig ramlösan, jag som dessutom hatar bubbelvatten. Och Dennis har nu invigit mig som 18 åring enligt deras tradition.. jag stog och klängde på honom i 10 min för jag kunde ju inte riktigt stå rakt, och 2 av killarna typ sprang iväg för dom trodde jag skulle spy, bara för att det är så många som gör det. Men dom kom tillbaka strax efter. Min kära bror ringde mig sedan flera gånger under kvällen för att höra så jag var okej, var ju verkligen dyngrak.

Sen lite senare går vi ut och möter upp Tina som är inne på Otten, vi går in dit lite snabbt, det första jag gör är att ramla när vi ska upp på det stora dansgolvet, jag som är så full lägger mig mitt på golvet och börjar asgarva! Sen hjälper dom mig upp och vi är på Otten ca 10 min, sen drog vi tillbaka till Hugo och vingla lite. Klockan 02 tyckte inte vissa att jag borde vara kvar på Hugo, så jaa, då fixa Nanna skjuts (hon höll dessutom i min väska halva kvällen, kanske för att jag inte kunde hålla den själv?) och så åkte vi hem, dom körde fram till dörren dessutom (hur full är man inte då). Men det blev i alla fall en lyckad och rolig kväll! En kväll jag aldrig kommer glömma! Det kanske inte låter så kul när man blev så full, men jag kommer ihåg allting och hade verkligen superkul!

Nu är jag officiellt invigt som 18-åring sedan 10 dagar tillbaka!

Puss!

  Så här såg jag ut denna kväll då.

Dagen efter..

Gick nyligen upp, eller ja, för ca 40 min sen. Har precis ätit min frukost (kan man kalla det så klockan 17.00?) . Gårdagen var helt okej tycker jag, Några kompisar kom till mig och vi käka taco, åt lite tårta, och jag och Emelie drack lite innan vi skulle ut, sen fick jag några presenter (fyllde ju 18 för 1.5 veckor sen), jag fick 6 st drinkglas, 4 st drink underlägg (heter det så?), en såndär flaska man kan hälla i  sprit i så smakar det gräddkola, och så fick jag en bok med 1001 drinkar och en 1.5 liters flaska mousserande vin, champange? Den får öppnas vid nyår eller liknande. Efter det skulle ju jag och Emelie ut, så vi hade tänkt att ta en stämpel på Hugo och sen dra vidare till en förfest på kungsgatan. Emelie hade ju bara sitt gamla pass sedan hon var 5 år, så det gick ju inte så bra, dom ville inte släppa in henne så det blev hem till Emelie och leta efter hennes pass, och det hitta vi efter 5 min. Tillbaka till Hugo och ta stämpel och sen dra till förfesten, då var väl klockan typ halv 12. Just det, det var ju jättelångkö när vi kom till Hugo andra gången och fick stämpeln, men vi fick gå förbi hela eftersom vi hade varit där tidigare. Sen i alla fall drog vi tillbaka till Hugo runt halv 1,  påvägen dit torskade en av killarna när han stog och pissa ute, polisen kom och han fick 800 kr i böter! Sen drog vi och käka vid 03 när det stängde och kom hem till Emelie kl. 04. Vakna halv 10 och åkte hem och la mig och sov, och gick upp ca 16.15. Ibland får man sova länge. Det var i alla fall en rolig kväll tycker jag, man kanske borde vara lite fler folk när man går ut, men det blev ändå roligt.


Puss!

Dags att göra iordning sig tró?

Ja, jag kanske borde börja göra i ordning mig. Det kommer kompisar hit till mig ikväll om ca 2 timmar, och då ska vi äta mat (Tacos såklart enligt tradition) och lite tårta, dricka lite och sen ska vi gå ut, förmodligen till Hugos, hoppas på en väldigt trevlig kväll! Denna kväll lär ju bli lite lugnare än förra helgen, då jag firade min 18-års dag med bror och gänget, och brors tjej mathilda och hennes kompisar, hade en sjukt kul kväll då, väldigt (för) mycket dricka och trevligt sällskap, berättar mer om det nästa gång jag sätter mig här och börjar blogga. Men ni kan få ett nyckelord i slutet så för ni tro vad ni vill. Hoppas bara Emelie kommer ihåg att ta med sig skärpet jag skulle låna av henne, annars blir det rätt kört, vet inte vad jag ska ha på mig då, men nåt finns det nog.. förhoppningsvis. Sen är ju det största problemet vilka skor jag ska använda, jag har för mycket att välja på, blir alltid lika svårt, men blir nog något av mina svarta par pumps! Känner att jag inte orkar gå upp och göra iordning mig, sitte rju här med en mysig filt, blir ju kallt att gå hela trappan upp. Sån tur är har jag duschat i alla fall, så det behöver jag ju inte tänka på. Åh, kanske borde ringa Emelie och påminna henne om skärpet!? Just det, jag måste ju laga mat också innan dom kommer, ack ack vad mycket jag har att göra, stackars stackars mig...*ironi*

Nyckelordet: Bin Ladin

Puss!

Plugg och Coca-Cola!

Jaa, nu sitter jag här igen, blev inte så mycket sömn för mig i natt, som alltid.. Ska försöka plugga lite, har ett Religions arbete inom Buddhism eller Hinduism. Men behöver en Cola! Vet inte om jag klarar det annars, är beroende! Just det, beroende, endel tror inte man kan det, men det kan man! Precis som man kan vara beroende av snus och cigaretter, då tycker jag det är mycket bättre att vara beroende av Coca Cola, inte lika farlig. Nej, nu ska jag traska iväg och hämta en Cola, annars får jag väl traska mig ner till Ica och handla. Åhh, jag orkar inte plugga!
Hoppas ni har det roligare än mig i alla fall!

Puss!

RSS 2.0