Nicole Richie väntar tvillingar?

Är det bara jag som inte har hört ryktet om att Nicole Richie väntar tvillingar? Visste liksom inte ens att hon var gravid, och så kollade jag runt lite på internet och hittar en sida där det står att hon är gravid med tvillingar. 
Grattis säger jag i alla fall!



Bild från bossip.com

Puss!


Bakis!

Gårdagen var verkligen superkul! Berättar mer om den senare. Gick upp för ca 30 minuter sedan, känner mig typ döende, men det är skönt att jag är ledig idag i alla fall, har inte varit ledig dagen efter utgång sedan förra året så det är sjukt skönt! Ska bara ta det lugnt ikväll, se Robinson och mysa.

Puss!

Läkarbesök...som alltid

Usch, sitter här nu med en bedövad mun..Ja, jag har varit hos älskade tandis. Dom hade sagt att jag skulle laga en tand där lagningen hade lossnat och att jag skulle klara det utan bedövning. Men så kommer jag dit och hon tar fram sprutjäveln, för er dom inte vet det så är jag extremt rädd för sprutor och tandläkare och brukar därför tvingas ta lugnande eller ha lustgas när jag ska dra ut eller borra tänderna. Men duktig som jag är klarar jag av sprutan, för första gången utan lugnande, då kände jag mig lite duktig i alla fall! Så vad har jag gjort under mina studiedagar då? Igår var jag på akupunkturen igen och hon lade till 2 nålar, så då hade jag alltså 6 stycken, hemskt! Ont gör det också...men hoppas verkligen att det ska hjälpa lite. Pratade med min tandläkare också, hon gav mig ett tips om att jag skulle köpa en avslappningsskiva där dom säger exakt hur jag skulle göra för att jag inte ska spänna mig så mycket. Så just nu är det väldigt mycket som kretsar mina tänder och tinnitus, läkarbesök hit och dit. Men hoppas så otroligt mycket att jag kommer bli bättre! Ska även få en betskena som jag ska använd under natten så att jag inte spänner käkarna, hoppas hoppas hoppas att det hjälper!



Puss!

Skola

Sitter just nu i skolan och väntar på att klockan ska gå lite. Nu på eftermiddagen är det individuellt val i 3 timmar, har skapa i metall nu och vi håller på att lära oss att svetsa. Jättekul faktiskt! Börjar om 40 minuter, så ska börja dra mig mot Eber snart kanske. Sedan är vi ledigaonsda och torsdag, sjukt skönt! Denna vcka känns väldigt slapp, och på fredag är det bara 1.5 timmars skola. Är dessutom ledig från jobbet tills söndag, åh,vilken skön vecka!

Puss!

Helgen lite kort

Dålig uppdatering, men kan ju i alla fall säga att det hände en del oväntade saker under lördagskvällen...väldigt oväntade saker. Och ja, nu är jag väldigt sur på en person, eller jag var väldigt sur på honom och är lite fortfarande. Jaja, gick och lade mig 04.30 på lördagen och väckarklockan ringde 07.15, härligt va? Bara knalla upp och jobba, var ganska trött och kände mig nästan full fortfarande (med det var jag inte) Längtar verkligen till den kommande helgen, middag och sedan Palace med massor av folk <3

Puss!

HJÄLP

Jag sitter här i endast handuk, nyduschad och med blött hår och jag ska åka om 30 minuter! Fattar inte hur jag ska hinna sminka mig, blåsa håret, platta håret och allt annat. Borde nog säta igång istället för att sitta här. Ska möta dom andra halv 8.

Puss!

2 P:n Party och Pizza

Yes, ikväll blir det party för min del (vad annars liksom) nej men det ska bli otroligt kul att träffa lite folk igen och festa! Har ju inte varit ute på 4 (!) veckor, känns som en evighet! Lite trist dock att jag börjar jobba klockan 09 imorgon bitti, mend et funkar ju det med, har ju hänt många gånger innan. Ska även bli kul att träffa en viss person ikväll också (förmodligen i alla fall) var väldigt länge sedan jag träffade honom och sist blev det ju bara en snabbis på grund av att hans kompis börja må liite för dåligt. Men innan dess blir det dock att beställa en kebebpizza från eneby och ta en lång dusch! Och självklart blir det ju även melodifestivalen också, hoppas Alcazar vinner (men det spelar egentligen inte någon större roll, bara ingen av de 3 som gick vidare från andra chansen förra veckan vinner, och inte heller operasångerskan...) Nu ska jag ringa lite samtal och sedan börja gör iordning mig så. 
Hoppas ni får en superkväll allihopa!

Kvällens outfit blir nog det här, dock med lite småändringar:

 

Andra skor, stumpbyxor istället för tights, ett annat skärp blir det ikväll (och inte lika solbränd, snyft) Men typ så kommer jag se ut i alla fall.

Puss!

4 månader

Idag är det exakt 4 månader sedan! 14/11-08 var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Kommer ihåg hela dagen, vilka jag ringde och i vilken ordning. På kvällen festade jag med några kompisar och jag skrek ut det det första jag gjorde när jag kom dit, även när dom ringde från jobbet var det första jag sa (läs; skrek) och självklart tackade jag ja till arbetspasset eftersom jag var så lycklig! Den kvällen var nog en av de roligaste utgångarna desutom, dagen var helt enkelt perfekt! Lovade mig själv att köpa den där klänningen också om jag klarade det, annars skulle jag inte det. Antingen skulle jag supa ner mig om jag inte hade klarat det, eller så skulle jag supa ner mig av ren lycka. Det blev av ren lycka och klänningen hänger i min garderob!

Älskade, älskade körkort <3 Det bästa val jag någonsin gjort! (hoppas på att jag gör ett lika bra val ikväll, snälla Mimmi, välj rätt!)

Puss!

Nålar i huvudet, hjälp

Ledsen för sjukt dålig uppdatering senaste tiden, får bli ändring på.. okej, där ljög jag nog lite, har knappt någon tid till det här och ännu mindre tid lär det bli när skolan börjar igen nästa vecka.

Snart ska jag i alla fall åka och jobba, har ett 19-22 pass idag, hur töntigt på en skala liksom? Men det blir i alla fall att ta bilen dit idag, så skönt att ha körkort, på lördag är det redan 4 månader sedan jag tog körkortet, minns det som igår. Har även varit på min första riktiga akupunktur besök idag, var ju bara en undersökning i måndags och sedan testade dom bara, men eftersom jag är så otroligt nålrädd så börjar dom försiktigt med dom minsta nålarna och med bara 4 stycken idag. Sedan kommer dom öka på, och därefter kommer dom börja med käken vartefter (tog bara nacken idag eftersom jag som sagt är väldigt nålrädd) Ska gå på det 2 gånger i veckan dom närmaste veckorna och sedan minska till endast 1 gång per vecka. Hoppas verkligen jag kan sluta med sömntabletterna snart. Dags att göra iordning sig till jobbet.

Puss!

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma från Paris, gick väldigt fort måste jag säga! Praktiken var verkligen kass, men annars älskar jag verkligen Paris! Vill tillbaka dit igen! Skriver mer när jag har tid+ork.

Puss!

Paris!

Snabb uppdaterig:
Det har blivit en del shopping ändå tillslut, vad jag har köpt är; en skinjacka, ett par jeans, 2 par väskor, 1 par pumps, 5 ringar, 3 (4) örh¨ängen, 1 skärp och en sjal. Var säkert något mer också men kommer inte på det nu. Nu är dt bara en åpraktikdag kvar, så vi hörs i helgen och då är jag hemma!
UTGÅNG NÅGON?

Puss!


RSS 2.0