Snart En Bättre Blogg!

Jag tänkte att jag skulle passa på att skriva att nästa vecka kommer jag börja blogga ordentligt igen. Det har varit ganska mycket nu sista tiden. Men nästa vecka, då jäklar kör vi igen!

Nästa vecka kommer förmodligen bloggen upp igen med ett nytt namn och en ny design, håller tummarna!

Förresten så ska jag göra en ganska rolig sak imorgon, ska nämligen dekorera en massa bord till en stooor middag med 100-150 pers tror jag det skulle vara, ska bli jäkligt roligt! Dock lite nervöst med tanke på att jag ska göra allt själv typ, men har i alla fall 4-5 timmar på mig tror jag!? Jaja, önska mig lycka till!

Puss!


Blogglovin

Usch... det värsta med blogglovin är när man inte har vart inne på sidan under ett tag och helt plötsligt har man en massa olästainlägg.

Suck...47 stycken..

Puss!

Speedwaaaay!!

Har suttit totalt bänkad framför tv:n nu sedan 19. Orsaken? SPEEDWAY PÅ HÖG NIVÅ!! Helvete vilken rolig match alltså, så himla kul, love it! Jag är en riktigt sucker när det gäller sport, jag blir fast, kan inte slita mig! Denna gång så körde Vargarna (Norrköping) mot serieledande Vetlanda. Gissa hur det gick? Vargarna totalkrossade Vetlanda!! Om jag skrek? Hell yeah! Underbara känsla! Ännu roligare var det när Kim Nilsson, en yngre kille, sopade banan därute, 10 poäng tog han totalt, grymt! Dessutom så vann han ett heat, kom 2:a före världsmästaren Jason Crump! Vilken underbar känsla det måste ha varit!

Förövrigt så var ju såklart Jason Crump grymt bra, tror han gjorde 13 poäng eller liknande. Scott Nicolls var även han bra, Med-någonting också och såklart Kim Nilsson, enligt mig "matchens lirare"

Aja, nog talat om speedway i alla fall. Längtar till slutspelet, då ka jag sitta på plats istället för framför tv:n!

Puss!

Floristiskt arrangemang!

På lördag ska jag göra en rolig sak! Får reda på detaljer iväll efter ett möte dom ska och och sedan ett telefonsamtal till lilla mig. Men handlar i alla fall om en floristiskt arrangemang!

Puss!

Blogghumör Idag!

Yees, iag är jag på ett väldigt blogghumör faktiskt. Kanske kan bero på att jag knappt skrivit av mig något nu sedan typ i fredags? Fy Mimmi, fyyy. Nej, men det känns skönt att ha suget igen!

Så, denna vecka lär nog bli en av de tråkigaste veckorna i mit liv! Jag ska typ inte göra någonting, gosh vilket tråkigt liv jag har ibland. Nej, men det blir till att jobba i helgen i alla fall, förhoppningsvis träffa Alex och ta en runda på stan och luncha, ska bli riktigt trevligt!

Nu sitter jag i alla fall här och läser lite bloggar. Herregud, kan inte dom där jäkla fjortisbloggarna bara sluta att bråka? Vi vill inte läsa sånt skit (okej, många vill, men det är jobbigt i längden) Inte så konstigt att Paow och Dessie är så hatade inom bloggvärlden.. 

Puss!


"God Morgon"

Jag kanske borde säga god eftermiddag istället? Klockan är ju faktiskt nästan halv 4.. Har varit helt döende idag typ, klev inte upp ur sängen först för typ en halvtimme sedan.. illa! Måste bli bättre på det, vill inte komma in i en dålig sömnvana igen, det är verkligen det sista jag vill!

Har ju lovat att ni ska få bättre uppdatering under veckan än vad jag gjorde i helgen, men jag hade verkligen fullt upp hela helgen, så det var kanske inte så konstigt?

Så vad händer idag då? Jag ska bara ta det lugnt hemma, slappa framför tv:n och datorn och så ska jag faktiskt rensa lite ur min garderob! Ska försöka göra lite plats åt några av mina skor också, så att jag slipper ha 20 par liggandes i skokartongerna, ja många får ligga kvar där för att jag inte har någon plats för dom, illa!

Aja, nu ska jag ta tag i mitt liv lite. Hörs senare!

Puss!


Mer Uppdatering Nästa Vecka!

Har som sagt jobbat hela helgen, är bort från morgon till kväll så har ju inte hunnit uppdaterat så mycket. Men lovar sjukt mycket bättre uppdaterin gnästa vecka, bland annat lite bilder från i fredags. Just nu sitter jag och äter naturgodis och ska snart poppa popcorn och dricka pepsi!

Puss!

Bakis!

Gissa vem som kom hemdrygt 03 inatt och sedan jobbade mellan10-18, just precis, jag! Känner mig helt döende, så ikväll blir det väldigt lite uppdatering då jag bara tänkte mysa framför en film och äta gott och sedan sussa. Jobbar 11-19 imorgon, så blir dålig uppdatering då med.

Jaja, hörs senare förmodligen!

Hade en grymt kul kväll igår btw. Sjuuukt kul, synd att jag inte kunde följa med till Göteborg bara!

Puss!

Dom Som Ska Föreställ Ens Kompisar

Jag blir så jävla trött på endel sk kompisar ibland alltså. Alltid ska man anpassa sig efter andra, annars duger man inte. Eller så kan det vara så att man helt enkelt inte enkelt inte hör av sig til kompisen, att bara den ena ska höra av sig,,, eller ssom i ett annat fall, man duger bara ibland när man har något som kompisen vill åt, oavsett hur länge man har kännt varandra slutar det alltid med att man blir besviken på nästan alla vänner man någonsin haft. Jag blir så fruktansvärt trött på dessa "vänner"! Varför ska bara jag höra av mig? Varför ska jag anpassa mig? Varför kan man bara va med mig på grund av något jag har? Var bara tvungen att skriva av mig lite när en vän gjorde mig besviken... som alltid! Nej, nu tänker jag bara höra av mig till dom som hör av sig till mig. Jag tänker bara anpassa mig efter dom som även kan anpassa sig efter mig. I en relation, vare sig det är kompisrelation eller pojkvänsrelation så handlar det alltid om att ge och ta! Jag tänker inte längre bara ge, jag tänker tamejfan även ta också!

Aja, nu kommer snart Alex hit, ska bli jättekul, vi ska käka pizza och börja dricka. Så får vi se hur resten av folket har tänkt att göra, bryr mig faktiskt inte något speciellt, dom gör som dom vill.





You and me on the dancefloor - like always!

Puss!

Inte Iordninggjord...Som Alltid

Snart kommer Alex, Emelie, Darija och Emelies pojkvän hit, då ska vi käka pizza och börja förkröka, ska bli väldigt trevligt. Hoppas tjejerna från klassen också kommer förbi, annars ses vi förmodligen ute.

Men jag är helt oordninggjord (kan man säg så?) så måste ta en dusch, sminka mig, ansiktsmask och välja kläder mm. Alltid är man ute i sista sekund. Typiskt mig. Måste sätta in lite dricka i kylen också så det kallnar, har dock inte bestämt mig vad jag ska dricka... har ju liiiiite att välja på liksom, sprit, cider, likör mm, jobbigt läge liksom.

Jaja, vi hörs sen igen!

Puss!

Shopping!

Är nu hemma efter en liten shoppingrunda på stan och på marknaden..blev självklart munkar och såna där kokosbollar ni vet? Grymt gott! Köpte lite smått och gott annars, bland annat en ny tröja, 1 par jättesöta strumpisar, en väska och en egen resväska! Som jag har längtat efter att köpa en egen resväska, tänkte göra det för ett par månader sedan men sedan bangade jag på det, vet inte riktigt varför faktiskt! Men nu passade jag på att köpa en egen. Det är ju så skönt att ha en egen resväska när man ska ut och resa, speciellt när man reser så pass ofta som jag gör. Eller det beror väl på vad man menar med ofta, förra året var jag utomlands 4 gånger i 5 olika länder. I år har jag dock "bara" varit utomlands 2 gånger, men åker förmodligen i vinter igen. Nu kommer i alla fall lite bilder på dagens shopping.



Likadan tröja som jag köpte i måndags, fast nu blev det svart. Grymt skön!



En till väska i min fina samling på drygt 25-30 väskor, nice!


Min alldeles egna resväska, grymt snygg är den ju också! Big size.

Puss!


Today I Look Like This!



Bilden är tagen i måndags när jag provade mina nya kläder, men orkade inte ta en ny bild så ni får nöja er med denna!

Puss!

God Morgon!

God morgon på er! Idag blev det ett ganska tidigt inlägg, klockan är ju faktiskt bara 12.. Hur mår ni idag då? SJälv mår jag toppen, känner på mig att det här kommer bli en superbra dag! Jag ska strax ta och åka in mot stan med mamsen, ska kika lite där och sedan ska vi ta en liten sväng på augustimarknaden (MUNKAR!!!) Vad ska ni göra idag då?

Hörs senare, men innan jag sticker ska jag slänga in en bild på hur jags er ut idag!

Puss!
Ps. Gissa vem som drack coca-cola till frukost idag? Det är ju fredag idag = massor med coca-cola!

Party Imorgon (idag)

Åh vad kul det ska bli! Satt och kika runt lite på bilder sedan studenten och studentkryssningen och fann en bild på mig och Alex. Guud så kul jag hade det den veckan alltså! Alla underbara Ottenkvällar! Sjukt vad jag saknar det! Imorgon blir det i alla fall att träffa flera goa människor från klassen, eller ska jag säga gamla klassen? För det är ju faktiskt så det är. Sedan ska ju annat folk med, Emelie bland annat! Ska bli superkul!



Sjukt kul ska vi ha imorgon på Otten!

Puss!

God kväll/natt

Nu är det kväller igen och jag har funderat på att gå och sussa de senaste 1.5 timmarna, men orkar inte. Jaja, är ni också vakna nu, eller ni kanske ha skola imorgon? Själv har man ju tagit studenten ;)

Ledsen för otroligt dålig uppdatering idag förresten, har inte varit på så bra humör av diverse anledningar som jag skrev förut. Hoppas er dag har varit bättre!

Så vad händer för er i helgen då? Själv ska jag gå ut imorgon med ett gäng goa människor, ska bli superkul verkligen! Sedan var ju planerna att åka till Götet på lördag till söndag, men det är inställt för min del, blir att jobba istället - surt! Hade varit grymt kul att få åka dit med tjejerna, men det är så många som bangat ändå så en till gör väl inget? Ska träffa dom imorgon i alla fall så det ska bli supermysigt, hoppas dom hänger med ut också!!

Nu är jag jättetrötter i alla fall, så nu ska jag sussa och hoppas på att få en bättre dag imorgon, då uppdaterar jag förmodligen mer också!





Man kanske ska satsa på att ha lockigt hår imorgon? Det var väldigt längesen. Yees, jag har självfall som ni ser på bilden..

Puss!

Today I Look Like This



Så ser jag ut idag alltså, slappt men skönt då det är väldigt varmt ute.
Lägg märke till högerarmen, ser ju jättekonstigt ut...

Puss!

Fyverkerier!

Hej allihopa! Ledsen för sen uppdatering men har fart och flängt omkring hela dagen idag. Så, är allt bra med er? Själv är jag lite småsur över diverse anledningar...

Så hur var gårdagen då? Jag kan inte riktigt förstå att jag faktiskt har tyckt att det har varit kul att bara strosa omkring på augustifesten, skitsegt var det ju! Dock var ju fyverkerierna otroligt fina, alltid så mysigt att stå med en massa människor och titta på dom, men utöver det då? Njae, ända roliga är ju fyverkerierna och sedan när marknaden kommer imorgon, ska bli kul att titta på (och såklart värka i mig en himla massa munkar!!!)

Snart får ni en bild på dagens outfit...

Puss!





Det var verkligen jättesvårt att få någon bra bild på fyverkerierna! Men dom här två bilderna ser ändå lite okej ut..

Mot Augustifesten!

Nu drar jag in till augustifesten som börjar idag. Ska bli trevligt att strosa omkring där med Emelie, dock tror jag inte att det kommer vara lika roligt som man tyckte när man var lite yngre. Men ska bli trevligt som sagt. Hörs kanske när jag kommer hem eller imorgon!

Puss!

Today I Look Like This



Bilden är dock tagen i måndags när jag köpte klänningen, men det är exakt så jag ser ut idag!

Puss!

Shopping!

Har nu kommit hem från stan, var där i hela 4 timmar så nu är jag typ helt döende! Men det blev liiite shopping i alla fall! Jag köpte en parfym, en tröja och bh+trosor (och ett paraply, haha). Ska strax äta något, jag har inte ätit något sedan frukosten imorse så är ju ganska hungrig om man säger så. Men i alla fall, Emelie kommer hit lite senare och så ska vi kika på en film, ska bli trevligt! Kul att hon har kommit hem igen, dock åker hon på söndag igen, trist!

Förresten, i måndags när jag var på stan så hittade jag ett sjukt snyggt linne från Filippa K, ett festlinne med bar rygg, sjukt snyggt! Så jag bestämde att jag skulle köpa det men självklart fanns det inte när jag gick in dit. Gissa hur sur jag blev på en skala? Jaja, det var väl helt enkelt inte meningen att jag skulle ha den..

Just det, äta var det!

Puss!

God Morgon!

God morgon allihopa, är ni pigga och glada? Sov lite bättre idag, men inte så bra som man borde sova. Så vad är era planer idag då? Jag ska i alla fall sticka ner till stan snart och möta upp en vän, blir väl lite shopping förhoppningsvis! Men innan dess måste jag ta och göra iordning mig, duscha, sminka mig mm.

Hörs senare, antingen innan eller efter stan!

Puss!

Psst.. Visst Ni Att?

  • Det finns en lite större bloggerska vid namn ****** som besöker min blogg ganska ofta och hon har kommenterat ett par gånger, kan ju tillägga att det inte handlar om de 3 största bloggerskorna.. I alla fall, de kommentarer jag har fått sista tiden har bestått av reklam för hennes blogg! Driver man en blogg med flera tusen läsare så kanman ju tycka att man inte ska behöva sprida ut reklam för dennes blogg. Pinsamt tycker jag! (Och ja, jag har inte godkänt kommentarerna som handlar om reklam för dennes blogg (remember mitt inlägg?)



Puss!


Dagens Önskning!



499:-

Så otroligt söt klänning från Nelly. Vill ha!

Nu blir det ett avsnitt av DH.

Puss!




Britney Spears

Sitter just nu och lyssnar på Britney Spears låt Mannequin, så jäklar bra. Som ni kanske redan vet så är ju Britney Spears en av mina största idoler någonsin, älskar hennes låtar. Kommer aldrig glömma när jag såg henne live 13 juli 2009, det var andra gången och både jag och Emelie var helt överlyckliga och total extas. Det var hon och jag som såg Britney första gången 2003 och 6 år senare gör vi det igen! Guud vilken lycka det var. Antagligen lär vi aldrig få se henne live igen, men det är ett grymt minne vi har. Satt och tänkte tillbaka på det nu när jag hörde Mannequin, en av låtarna som hon sjöng bland annat. Det var en Cirkus, men det var en grym Cirkus!!

Den absolut bästa låten som finns på hennes senaste skiva är lätt Shattered Glass!

Puss!





Resultat Blåbärsmuffins

Nu har jag tagit ut muffinsarna från ugnen och dom se verkligen jättegoda ut! Ska dock vänta 20-30 minuter innan jag provsmakar dom, dom var stekheta!







Receptet kommer här:


Börja med att sätta på ugnen på 200 grader.
  • 2 ägg                                
  • 1.5 dl socker  
  • 4 dl mjöl                           
  • 1 tsk vaniljsocker        
  • 2 tsk bakpulver                                  
  • 100 gr margarin            
  • 2 dl mjölk                          

                                                 
                      
  •  Blanda ihop äggen och sockret i en bunke.
  • Blanda sedan ihop, mjöl, bakpulver och vanilsockret i en separat bunke.
  • Smält margarinet i en kastrull och blanda sedan ihop det med mjölken.
  • Därefter rör du ihop allting, tillsätt sedan skalet från en cirton (riv ner skalet)
  • Häll sedan smeten i stora muffinsformar, tillsätt sedan blåbären över och tryck sedan ner det i smeten med hjälp av en gaffel.
  • Sätt in i ugnen 12-14 minuter.
  • Klart!

    Nu ska jag gå ner och äta mina egna goda muffinsar!

    Puss!
        

                               


Blåbärs Muffins!

Vet ni en sak? Just nu så står det 13 stycken blåbärsmuffins i ugnen och väntar på att gräddas klart. Så jäkla gott det ska bli att få äta dom! Drygt 18.07 ska dom vara klara. Fick ett ryck nu efter middagen att baka muffins, och eftersom vi hade blåbär hemma som min kära lillasyster har plockat så fick det bli blåbärsmuffins, jammi. Hade gärna velat dricka kall coca-cola till, men som ni kanske vet så går jag på avvänjning nu (sedan igår vill säga) så jag ska absolut inte dricka det, ska verkligen göra mitt yttersta för att bli kvitt mitt beroende. Så hädanefter blir det bara coca-cola fredagar och lördagar (guud vad jag längtar till fredag). Får mysa till det med vatten eller limedricka till istället! Och så får det självklart bli en film eller Desperate Housewives till det.

Nu ska jag sticka ner och ta ut dom ur ugnen! Självklart får ni bild och recept senare!

Puss!

Hemma Från Skogsrundan

Är nu hemkommen från varvet i skogen. Det gick väl inte så jättebra direkt. Jag glömde mitt astmaspray hemma så efter bara ett par hundra meter säger mina lungor ifrån. Gissa hur kul det känndes på en skala? Så det blev att gå ett tag för att sedan prova på att springa igen, men efter ytterligare ett par hundra meter säger dom ifrån igen. Så det var bara att acceptera och börja gå igen, fick sätta mig ner ett par gånger för att koncentrera mig på att andas, men jag kom i mål i alla fall. 1.5 km gick/jogga/satt jag på 15 minuter, pinsamt! Men det beror ju som sagt på astman, hatar det,så nästa gång blir det att ta sprayen från början och sedan värma upp bättre än vad jag gjorde idag, börja gå snabbt, börja jogga för att sedan springa. Bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag äta lite mat så vi hörs lite senare igen!

Puss!

TräningsOutfit!

ÅHH, fasiken. Såklart att det ska börja regna nu också bara för att jag ska gå ut och springa. Jaja, jag ska vänta tills det värsta har lagt sig och sedan ska jag fasiken ut ändå. Lite regn har väl aldrig skadat förut? Jag menar, det är ju faktiskt bara vatten!

Sålänge tills det har lagt sig lite tänkte jag att jag skulle visa min "träningsoutfit" idag.







Uppsatt hår och inget smink är ett måste när man ska träna! Bästa klädseln tycker jag är ett enkelt linne och tights! Bekvämt, snyggt och enkelt!

Puss!

Ut Och Springa

Nu ska jag vara lite duktig och gå ut och springa. Det blir väl kanske 3km, tror sträckan är så lång. Ska bli väldigt skönt att komma ut och röra lite på sig igen, det ska också bli väldigt intressant att se hur lång tid det tar. Om 1-2 år måste jag kunna springa 2 km på 10 minuter, vilket i och för sig inte är så mycket, men för mig som inte tränat på drygt ett år är det faktiskt ganska mycket. Jaja, bara att ge sig fan på det så brukar man klara det.

Man kan om man vill!

Puss!

God Morgon!

God morgon allihopa, sovit gott? Det har då inte jag. Som jag tidigare berättat så har jag lidit av svåra sömnstörningar, och det känns som om det börjar komma tillbaka mer och mer. Det dröjer många många timmar innan jag kan somna, och när jag väl somnat vaknar jag strax därefter. Det är otroligt jobbigt och frustrerande eftersom man blir så otroligt trött och hängig på dagarna.

Så vad händer idag då? Jag ska bara ta det lugnt, städa lite, se på film mm. För övrigt längtar jag mycket till slutet av veckan. Augustifesten drar i gång på onsdag här i Norrköping och det brukar vara fruktansvärt kul och ett bra dag. Får se hur många dagar det blir att besöka det. På fredag blir det i alla fall utgång, nästan helt bestämt. Det kommer även upp några vänner hit från gamla klassen så kanske blir att träffa dom då med? På lördag sticker jag sedan till Göteborg för att festa, umgås och ha kul på Liseberg. Stannar där till söndags kväll. Vi ska även titta på en binderitävling där några vänner från gamla klassen ska delta i på Liseberg, det är under söndagen! Ska bli en grymt roligtt veckoslut!

Vi hörs lite senare!

Puss!

Färgat vs Ofärgat Hår!

Nu ska ni få se mitt äkta respektive oäkta hår, vilket egentligen är typ äkta.


Färgat hår, så jag ser ut idag, dock var det drygt ett halvår sedan jag färgade det.






Ofärgat hår, min naturliga hårfärg. Bilden tagen januari 2008.




Så nu vet ni det!


Vilket tycker ni var bäst? Färgat eller Ofärgat?


Puss!

Dagens Önskning/ar



Skulle vilja investera i ett par nya lite mer färgglada heels (okej, jag har redan köpt flera stycken i sommar, men vill ha nya!)
Dessa underbaringar kommer från
Asos

Puss!

Dagens Shopping!

Självklart kom jag ju inte hem tomhänt från stan förut (vem gör det liksom). Det här köpte jag!







Och så här ser det ut på.





Hörs lite senare igen, kom ju även på att jag lovat er att visa bild på min riktiga hårfärg!

Puss!

Today I Look Like This



Bilder på dagens shopping kommer strax!

Puss!

Drar Mot Stan

Nu sticker jag in till stan ett par timmar, blir lite shopping förhoppningsvis och sedan lunch på Fräcka. Hörs senare!

Puss!

Smal Eller Mullig, Vart Går Gränsen?

Jag var inne på Tyras blogg och där hade hon skrivit om att hon ville att fler mulliga tjejer över storlek 40 skulle söka in till deras modell-tävling. Där är väl ingenting tänkte jag, och så får jag läsa en kommentar som gjorde mig sjuukt sur!
Hon skrev att man är inte mullig om man har storlek över 40, man är bara kvinna. Däremot är man sjukt smal om man har storlekar under 40. Det fick mig att ilskna till lite.

För det första, alla ser olika ut, man behöver varken vara sjukt smal eller mullig om man har storlekar under eller över 40. Alla har olika kroppsbiggnader och ser olika ut. Och att sedan säga att man inte är mullig, utan bara kvinna när man har 40+, ja klart dom är kvinnor. Men menar du då att tjejer under storlek 40 inte är det då? Tycker verkligen det var sjukt mycket dubbelmoral där. Att först klaga på att Tyra kallar en tjej mullig och säga att man är kvinna. För att sedan skriva att man snarare är sjukt smal om man har under 40. Hur kan man ens uttrycka sig så? Antagligen tyckte hon det var "kränkande" att höra att 40+ var mulliga och var tvungen att kränka tillbaka lite då. Sjuka människa!

Personligen tycker jag inte att det handlar om hur smal eller mullig man är. Det handlar om att leva och äta sunt! Gör man det spelar det ingen roll om man är smal eller mullig, huvudsaken är att kropp och själ mår bra, sedan är restan sak samma. Jag tycker att det finns tjejer som ser bra ut oavsett om dom är smala eller mulliga, varför kan man inte liksom? Och var går gränsen som "normal" om man är mullig över 40 och smal under 40, någonstans måste det ju finnas en normalgräns. BMI kan man ju inte heller gå efter, fast ändå ganska bra att det finns, det visar ju på ett ungefär hur man ligger till i vikten. 20-25 räknas som normal där. Jag anser att man som normal ligger på storlek 36-40/42, innan och efter kan man räknas som smal och mullig. Men sedan finns det ju de som har större respektive mindre storlekar som ändå inte är smala/mulliga. Det beror ju som sagt helt på längd, kroppsbyggnad mm. Men vem säger att man inte kan vara snygg oavsett storlek?

Tänkte även att jag ska passa på att berätta att jag själv har haft problem med vikten, väldigt mycket problem rättare sagt. Fast då åt andra hållet - jag kunde inte gå upp i vikt. Det var för drygt 2 år sedan, jag tappade helt plötsligt drygt 12 kg på väldigt, väldigt kort tid. Som lägst vägde jag 57-58 kg, och är alltså 179 cm lång. Jag kunde inte gå upp i vikt, trots att jag åt som en flodhäst. Det resulterade till att jag började bli mer och mer onyttig för att inte tappa mera vikt. Jag lyckades stanna upp i vikten, men för att stå stilla var jag som sagt tvungen att vara alldeles för onyttig, vilket resulterade till ett starkt sockerberoende jag fortfarande slåss mot. Mitt BMI låg på drygt 17.5-18, väldigt lågt. Lyckades tillslut kämpa uppåt och gick upp ett par kg tills jag vägde 60-61, då stannade det igen. Vändningen kom drygt 1 år senare, jag lyckades gå upp till 64 kg och där stannade jag ett bra tag. Idag pendelar jag mellan 65-67 kg och trivs så, vill inte bli smalare eller gå upp mera i vikt, det är liksom lagom - för mig! Alla borde hitta sin egna gräns vad som är lagom för dom.

Men orden man fick höra som underviktig var inte dom roligaste, förstår inte riktigt varför det är sådan hets att kalla någon fet när folk hela tiden kallar andra för sjukt smala, båda tar lika illa upp. Tror ni dom som är sådär sjukt smala verkligen vill vara så? De vill nog vara så smala lika lite som överviktiga vill vara feta. Jag fick dagligen höra hur äckligt smal jag var, hur äckligt det såg ut när mina nyckelben, höftben, revben syndes, hur äcklig kropp jag hade och hur fult det var. Fick hela tiden höra hur äcklig jag såg ut. Hur kul är det på en skala? Att få höra att man ser äcklig ut, det får ju inte direkt psyket på topp. Folk tänker sig mer för innan dom vräker ut sig något till en överviktig person än till en väldigt smal person.

Jag ville berätta det här eftersom folk lägger så otroligt stor vikt på kränkandet mot de överviktiga,ingen har rätt att säga till en person att den är fet precis lika lite som ni har rätt till att kalla en person för äckligt smal. Nästan alla mår dåligt över ens vikt, smal som tjock. Det bästa vore om alla bara levde sunt och sedan struntade i denna viktnoja. Lever man sunt, spelar det ingen roll om man är över -eller underviktig, det beror ju bara på hur kroppen är byggd. Alla kan inte gå ner eller upp i vikt. Alla är vi individer, och det bästa vore ju om alla bara kunde acceptera en själv, det är så jag är och ingen kan ändra på det.

Jag är nöjd med mig själv, både som person och med kroppen. Varför skulle jag inte? Acceptera dig själv som du är och strunta i vad andra säger, dom säger det antagligen bara för att dom är osäkra på sig själva!

Puss!

Jag skulle väldigt gärna höra era åsikter om det här jag precis tog upp!


Blåbärspaj Och Film

SItter här med en tallrik blåbärspaj, svingott! Ska sätta på en film också, Another cinerella story, verkar helt okej, har faktiskt aldrig sett den förut. Uppdaterar mer efter!

Puss!


Färgat Och Ofrägat hår..

Vet ni en sak!? Kikade runt bland mina bilder förut, och hittade ett par bilder sedan januari 2008, då jag hade ofärgad hår. Kika in senare ikväll eller imorgon så ska jag visa er bild på mitt riktiga hår samt färgat hår.

Puss!

Snyggt Från Topshop!

Denna höst har verkligen Topshop lyckats med sina skor! Här kommer mina favoriter till hösten!














Finns alltså på Topshop!

Puss!



På Tal om Negerboll...

Tycker ni det är rätt eller fel att säga negerboll? Varför?


Vilket säger du, Negerboll, Chockladboll eller Delicatoboll?


Skulle vara kul om ni kunde svara på dessa frågor, intressant!

Puss!



Tänk att dom här goda små sakerna kan få så mycket kritik på grund av ett namn..


Hej Sötnosar!

"God morgon" alliopa (antar att det är morgon för dom flesta) själv har jag varit vaken sedan 8 imorse då jag började jobba klockan 9, har dock slutat nu, skönt! Har precis godkänt och tagit bort kommentarer (det var inte alla som fattade vad som menades med inlägget under) jaja, nog om det nu!

Hur mår ni idag då? Jag känner mig faktiskt jätteglad och jättepositiv, vet inte riktigt varför, men är bara så fruktansvärt glad helt enkelt. Helt underbart att bara vara glad för ingenting liksom, varför kan inte alla dagar vara så? Sitter även och äter negerbollar just nu (yes, jag säger fortfarande negerbollar, why not?) och dricker pepsi, känner mig så duktig, har minskat på coca-cola drickandet hur mycket som helst (okej, jag har druckit en halvliter redan, men ändå!!) IMorgon ska jag börja mitt nyttiga liv, som man alltid säger att man ska på hösten.. Men den här gången är det allvar, ska ju börja träna ganska hårt också, har fortfarande inte berättat varför tror jag!? Kanske jag borde göra snart.. men en av anledningarna är ju på grund av mina överrörliga och svaga leder och rygg.

Nu ska jag fortsätta äta mina goda saker och se ett DH avsnitt kanske?

Puss!



Längesen jag använde denna klänning nu, älskar den! Måste använda den till nästa utgång!!

Sluta Sprid En Massa Reklam På Min Blogg!

Nu ska jag säga det en gång för alla. SLUTA SPRID EN MASSA JÄKLA REKLAM PÅ MIN BLOGG! Börjar bli väldigt irriterad över det här,
jag får in hur mycket kommentarer som helst angående att man ska kolla på deras bloggar av diverse anledningar, ungefär såhär:

-Jag har frågestund, ställ en fråga om vad som helst! (Hade jag läst din blogg och velat ställa en fråga så hade jag väl redan gjort det? Varför skulle jag ställa en fråga till någon som jag inte har en aning om vem det är? Och har aldrig ens besökt bloggen?)

- Jag har utlottning i min blogg, du kan vinna xxxx, skriv en kommentar till inlägget och skriv varför just du ska vinna. (Det här är ändå ganska okej, okej att man vill få fler att medverka i sin tävling, men för guds skull, sprid inte en massa reklam och skriv inte bara det! Skriv något om inlägget eller något)

- Kolla min blogg, jag har gjort xxxx. Jag har köpt xxxx. Hjälp mig att välja xxxx.

- Ska vi följa varandra via Bloglovin? (Hade jag velat läsa din blogg hade jag redan följt den! Jag följer endast mina favoritbloggar, och finns du inte med där så är du inte en av mina favoritbloggar helt enkelt, ganska logiskt va!?)

PLEASE, SHUT UP!

Jag är så fruktansvärt trött på att ta emot mängder av såna kommentarer hela dagarna. Hittills har jag accepterat några av dom, men från och med nu kommer jag inte acceptera en enda om det inte har något med min blogg eller inlägget att göra! Så slösa inte mer tid på att försöka sprida en massa reklam här, ni kommer ingen vart med det längre.

Behövde få ut lite av min agression just nu, blev så trött på det tillslut, och det är jag inte ensam om att tycka.

Jaja, nu ska jag sussa, behöver få igen min sömn sedan igår.. Hörs imorgon efter jobbet antagligen! Sov gott!

Puss!


Speedway!

Dålig uppdatering nu under kvällen, men jag fastnade framför Speedwayen! Hade totalt glömt bort att det var Speedway vm idag, men det gick inte så bra ändå. Vi hade 3 svenskar till semifinalen, Lindgren, Jonsson och Lindbäck och INGEN lyckades ta sig till final, illa! Måste ju även säga att Lindgren imponerade ganska mycket på mig, speciellt när han vann sista heatet! Som ni kanske förstår så älskar jag sport! Hur kul som helst, det är ju även fritdrotts vm nu, men tycker inte det är några bra som är med så jag skippar det i år faktisk!

På tal om sport så blir det förmodligen att titta på basketkvalet till em nästa vecka, hemmamatcherna hålls ju i Stadium Arena här i Norrköping så det ska bli kul! Sedan den 25:e blir det nog Speedway på hemmaplan, sjukt kul, älskart!

Ska sussa tidigt ikväll med tanke på att jag knappt sov något i natt och så börjar jag ju klockan 9 imorgon bitti, snyft.

Puss!


Dagens Önskning!



Skulle inte vara helt fel! Från Forever21

Puss!

Rakt vs Lockigt Hår

Som jag skrev igår så köpte jag en ny locktång, provade den dock inte först idag..tyckte det blev helt okej.

Vad tycker ni? Rakt eller lockigt hår?


   vs  

Puss!


Guess who's back? Dessie ofcourse...

Det var då inte länge som hon var borta... nu är hon tilllbaka igen på sin vanliga blogg! Fasiken också, jag som hade hoppats på att hon skulle bli avstängd för alltid med tanke på det hon skrev om vår allas Kissie! Nu får skvallerbloggarna något att skriva om igen.. bläää..

Puss!


Home Sweet Home!

Gaaaah! Jag är så fruktansvärt trött! Kom ju hem frunt halv 4 i natt och började sedan jobba klockan 9, GREAT! Back in the old time liksom...  Förstår inte riktigt hur jag kunde gå ut varje helg och sedan börja klockan 9 dagen efter, varje vecka typ i ett halvår, sjukt! Blev att dricka endel cola, så har piggnat till liiiite. Tror jag ska sussa några timmar snart., om jag orkar vill säga. Jag är en sån som knappt orkar gå och lägga mig just för att jag är för trött för det, sjukt! Jaja, det var i alla fall lugnt på jobbet, men ibland blir man så trött på endel kunder...

Nu plinga micron, min fiskgratäng är klar! Yey, jag är såå hungrig! Hörs snart!

Puss!


Jobba Nu!

Nu sticker jag till jobbet! Hörs senare!

Puss!

Tonight I Look Like This



Tonight I will shake my ass with this dress! ;D

Jag Just Nu!

Just nu sitter jag här i handuk och ansiktsmask.. ska strax skölja ansiktet och sedan fixa håret och sminka mig! Hörs snart!

Puss!



Har aldrig kännt mig sexigare.. ;)

Första Pris Som Sämst På Att Planera!!

Jag är så otroligt duktig på att alltid säga något jag ska göra, och sedan skjuter jag upp på det i flera timmar tills jag blir superstressad. Jag skrev ju redan för över 2 timmar sedan att jag skulle duscha, sminka mig och göra iordning mig inför ikväll! Tror ni jag gjorde det? NEJ, självklart inte, bara för att jag är så otroligt bra på att flytta fram saker. Så nu blir det till att ta en snabbdusch, raka benen, sminka sig och fixa hår och allt annat som måste hinnas med innan utgången ikväll. Grr... jag blir så sur på mig själv. Tycker allt jag förtjänar första pris som "sämst på att plannera". Och ändå sitter jag här, blää för mig själv just nu! Nu ska ni i alla fall få se en bild på klänningen jag tänkte använda ikväll!




Puss!

Today I Look Like This

Här kommer några bilder på hur jag ser ut så idag.  Är osminkad hittills och håret uppsatt i en ful toffs.  Ska strax ta en dusch och börja göra mig iordning inför ikväll! Yees, ikväll blir det utgång med en gammal kompis bland annat, ska bli jättekul, speciellt eftersom jag inte varit ute sedan jag var ute med Alex sist för drygt 3 (!!!) veckor sedan. Vad hände med den Mimmi som var ute flera gånger i veckan förut och älskade at festa (okej det gör jag fortfarande, men vet inte varför det blivit så). Ska dock ta det ganska lugnt ikväll då jag ska jobba klockan 9 imorgon bitti. Nu blir det i alla fall en dusch, lägga en ansiktsmask, sminka mig mm så uppdaterar jag mer senare.

Här kommer bilderna i alla fall!



 


 



Puss!

Okej Att Bära Klackar Som Långben?

Jag får ofta väldigt mycket kommentarer angående att jag använder höga klackar trots att jag är så lång. Jag är alltså 179 cm lång och använder klackar ofta, nästan vardagligen. Är det så fel? Folk klagar över att jag blir så lång, att det är fult när en tjej är så lång och bla bla bla. Men ska det vara så, att tjejer över 170 inte ska "få" bära klackar bara för att hon är så lång. Tycker det är så fel! Alla får väl använda vad dom själva vill, jag känner folk som inte använder klackskor endast för att dom anser sig vara för långa (och då är dom alla kortare än mig). Varför inte bara acceptera att man är så lång och ändå använda vad man vill. Om inte långbenar skulle få använda höga klackar, varför skulle det då säljas i storlekarna 40-41? Det är ju nästan bara tjejer över 175 som har dom storlekarna (med undantag självklart) Alla har väl rätt att få känna sig snygga, vilket de flesta gör när man använder dessa heels. Man får ju dessutom grymt snygga ben, lång som kort.

Om inte en lång person ska få använda höga klackar, borde inte en kort person få använda skor utan klackar...

Så se inte ner på oss långbenar som använder höga klackar, för i slutänden så blir det ju trots allt vi som ser ner på er... ;)

Bilder på mina favoritskor (ni får blunda för mitt otroligt fina nagellack på tossingarna)





Puss!



Rosa Från Nelly!

Gick in på Nellys hemsida och hittade dessa underbara heels. Jag vill ha! Klicka hem kanske nu när lönen är inkommen? Jag vill ha nya rosa skor, vill väl alla ha egentligen!? Här är mina 3 favoriter just nu.



                   449:-                                                            399:-



399:-


Puss!




Lön Idag

God morgon allihop, sovit gott? Jag kunde såklart inte sova så bra i natt heller.. undrar om jag har börjat få tillbaka mina sömnproblem, helvete i så fall, vill inte börja med sömntabletter igen.

Klockan halv 8 imorse blev det i alla fall att ta ut hunden på en promenix, var ganska skönt att komma ut men guud så trött jag var! Nu ska hundskrället ut igen vid 14 (min syrra tog ut honom vid 11 så jag slapp, hihi)

Men innan dess ska vi förbi Media Markt en sväng, ska eventuellt köpa en ny locktång och en ny plattång, min börjar bli väldigt sliten nu. Sen kanske jag hittar några bra filmer också, ska även klicka hem säsong 1-8 av förhäxad samt köpa en ny hårddisk, min är nästan helt full. Nämnde jag att jag fick min lön idag? Blev ett par tusen mer än vad jag trodde, så jag blev glad.

Hur mår ni idag då?



Hundskrället i sin korg, sötnos, en blandning av chihuahua och Jack Russel (stavas det så?)

Puss!


Lilla Jag...


Jag är så trött, men det kommer väl sluta med att man inte sussar förrän runt 2 inatt ändå, som alltid. Men måste försöka att gå och lägga mig tidigt idag, speciellt eftersom jag ska upp klockan 7 imorgon bitti och gå ut med hunden... Sedan jobbar jag ju i helgen också och då börjar jag redan klockan 9, så ska försöka att gå och sussa lite tidigare idag och i helgen.

Måste ju även säga att ni har kommenterat väldigt lite med tanke på att ni faktiskt varit drygt 70 personer här inne under de senaste 2 timmarna.

Har inte så mycket att skriva om just nu känner jag, så jag bjuder på en bild som är tagen i våras.



Puss!

Topphemliga Fotograferingar = En Slump?

Är det bara jag som tänkt på att under de senaste 2 dagarna har alla de 5 största bloggerskorna gjort "topphemliga fotograferingar" är det en slump eller är det så att alla fotograferingar har något med varandra att göra? Det handlar alltså om Kenza, Kissie, Blondinbella, Stina-Lee och Foki. Något som är kopplat till varandra tror ju jag att det är, speciellt med tanke på att Kenza och Blondinbella fotades tillsammans.. och Foki och Stina-Lee åker till Stockholm samma dag, ena långt nerifrån och en långt uppifrån.  Något fuffens är det nog. Ska i alla fall bli väldigt intressant att se i oktober när det kommer ut.

Vad tror ni: Är det en slump eller är det så att de har kopplingar till varandra?




Bilder från: Kenza, Blondinbella, Kissie, Stina-Lee och Foki

Puss!

Jag Ska Aldrig Skaffa Hund!

Där hör ni, jag ska aldrig, aldrig, aldrig skaffa hund! Hundjäkel, han ska lukta och hälsa på allt och alla heeelaa tiden. Ja, jag har precis kommit hem efter en långpromenad med honom. En sträcka som vanligtvis tar 20-25 minuter att gå tog över en timme! Gissa hur sur jag var nu när jag kom hem för 5 minuter sedan. Inte nog med det , han hittade ett jäkla revbensspjäll också när vi var ute, och det vägrade han ju såklart att släppa, hur mycket jag än försökte! Nu har han i alla fall fått ett grisöra i stället som han tuggar på. Nej, men i vanliga fall gillar jag hunden jättemycket, men jag var liiiiite sur när han aldrig ville gå, och jag vill ju inte dra i kopplet för mycket heller...

Nu ropar mamma att maten är klar, texmexpasta, gott?



Puss!

Dessie Avstängd!

Ingen har väl missat att Dessie blivit avstängd från blogg.se IGEN! Så rätt som det kan bli efter att ha skrivit det där inlägget om hur "Kissie förlorade sin oskuld". Denna gång hoppas jag att hon blir avstängd för alltid, att hon aldrig tillåts att börja blogg på blogg.se igen. Jag menar hur sjukt är det inte!!?? Att man kan sjunka så otroligt lågt som hon gjorde oavsett om det är sant eller ej (vilket jag absolut inte tror att det är, och skulle det vara det så är det nog grovt överdrivet!!) Nu har jag inte följt Dessies blogg, läst den ett par gånger bara, men vad jag förstår så snackar hon så extremt mycket skit och provocerar alldeles för mycket. Kissie har ändå en lagom nivå av hennes provokation, Dessie är med andra ord en liten kopia av Kissie fast 100000 gånger värre! Dock var det kanske liite överdrivet att kasta en tårta på henne, även fast jag tyckte det var lite kul så är det bara väldigt väldigt sjukt!



Avstängd för alltid? Jaa, man kan ju alltid hoppas!!

Puss!


Desperate Housewives

Ligger här i sängen med laptopen och ser på DH, guud vad jag älskar det programmet, hoppas det kan börja gå på tv snart igen! Ser för tillfället om första säsongen av serien, var ett par år sedan sist. Första och andra säsongen tycker jag nog är bäst av alla., tur att man har dom då! Ser ni på DH?




Vilken av karaktärerna gillar ni mest? Min favorit är nog Susan, alltid lika flummig och klockren!

Puss!



God Morgon

God morgon! Sovit gott? Det har i alla fall inte jag, har legat vaken nästan hela jäkla natten, suck. Sedan när jag väl lyckades somna så vaknade jag igen klockan 7, hatar sådana nätter!

Nu har jag i alla 0´90
0bnhmjk,

Haha, sådär händer det när en hund hoppar upp i sängen när man ligger med datan. Är ju som sagt hundvakt idag och den lilla skiten Hugo är ju så jäklva vild, så nyss hoppade han upp till mig i sängen, sprang på laptopen och rev mig håret och slickade mig i ansikten.. hundar.. Han kom hit klockan 10 imorse och han har varit lika vild hela tiden, om en timme är det dags för en promenix med honom också. Och nu hoppade han upp och slicka mig på tutten... undrar om jag kommer få någon lugn idag? Aja, det är i alla fall kul att vara hundvakt i 2  dagar, men vet inte om jag skulle vilja ha en egen..

Var även hos sjukgymnasten imorse och pratade med henne, nu ska det börja hårdtränas så jag får igång rygg, leder och knän ordentligt igen. Mina revben är ju helt läkta nu, likaså ryggskadan (nästan) så det känns ju superskönt!

Nu ska jag väl ta och leka lite med hundskrället, myspys.

Puss!

Vill Ha!



Skitsnygga ankelboots från hm, 399:-
Skulle inte sitta helt fel att ha dessa i höst!

Puss!

Hundvakt Imorgon!

Yes, imorgon blir det att  vara hundvakt. Min farmor och hennes sambo ska iväg på en 2-dagars kryssning så jag ska vara hundvakt torsdag och fredag. Dock så ska jag smita iväg imorgon en stund till min sjukgymnast jag går till efter trappincidenten.

Nu har jag i alla fall svarat på alla kommentarer, alltid lika kul!




Puss!

Svar På Kommentarer

Sitter just nu och svarar på kommentarer och det fick mig att fundera. Hur vill ni att jag ska svara, till eran blogg eller under inlägget? SKulle vara tacksam om ni kunde svara på det.



Jag just nu.
Jaa, jag sitter faktisk här med en PEPSI i stället för Coca-Cola, sjukt jag vet!

Puss!

Today I Look Like This..





Det här är alltså jag idag, har förresten klippt mig idag, syns inte så mycket (blev inte heller särskillt nöjd) funderar på att klippa upp det lite mer..

Puss!

Dagens Shopping.

Var en snabbis på stan förut och kom hem med 3 stycken toppar och en bikini, jättefina.







Alla 3 kommer drån Gina Tricot. Underbara!

Puss!

Mycket Idag

Åhh, mycket att göra denna vecka så hinner inte uppdatera så mycket som jag borde. Men i alla fall, har varit en sväng på stan förut och sedan åkte jag iväg på en annan grej. Nu ska jag springa ner till Ica och posta ett brev till Komvux (ska ju plugga historia bl a) och sedan har jag inte så mycket fler planer för idag, sköönt!

Hörs om ett litet tag!


Puss!

17 again

Nu ligger jag här i sängen och är nyduschad, ska strax sätta på 17 again och sedan blir det att sova. Ska upp ganska tidigt imorgon, blir borta till eftermiddagen imorgon. Så vi hörs imorgon helt enkelt!
'
Puss
!

Mycket Idag..

Har varit iväg hela dagen sedan imorse och nu väntar bullbak snart. Blir någon uppdatering senare ikväll.

Puss!

Anton Saks Och Joakim Kjellbom!!

Nu ska jag presentera Sveriges bästa basketspelare och killen som kommer bli Sveriges bästa basketspelare!

Anton Saks:  Det är svårt att fatta att han endast är 20 år gammal (född 89). Han är en grym basketspelare! Jag kommer ihåg första säsongen han spelade för Dolphins, tog inte för sig så mycket, fick inte så mycket speltid osv. Att se honom spela idag och jämföra det med då, galet! En helt annan spelare, han är grym på planen, sjukt mycket energi och tillför väldigt mycket i Dolphins. Det är verkligen kul att han börjar få så pass mycket speltid som han får, man ser hur han blir bättre och bättre för varje gång. Det verkligen lyser hur stark vilja han har, envishet, det är väl A och O för framgång!? Jag själv anser att han är en av de 5 bästa spelarna i Dolphins. Kommer aldrig glömma den gången Dolphins spelade mot Pannja, tror det var förrförra säsongen,  Dolphins ligger under med 20-30 poäng och man var så irriterad att man hade lust att gå därifrån. Sedan så kommer Saks in och tillför hur mycket energi som helst, och helt plötsligt hade han gjort en jäkla massa mål och helt plötlsigt låg dom inte under så mycket, dock förlorade Dolphins ändå, men publiken var ju näst intill extas när han kom in och ägde planen. En väldigt rolig match trots att dom förlorade. Även idag gjorde han en fantastisk match, 8 poäng, bra deffensiv och väldigt mcyket energi.
-Det här är intressant för mig eftersom jag får chansen att mäta mig och få en aning om vad som krävs för att nå nästa nivå, sa Saks om träningsmatchen med landslaget.  Och ja, det kommer inte dröja länge innan du kommer till den nivån!

Joakim Kjellbom: Sveriges bästa basketspelare (enligt mig), ja, vad ska man säga. Alltid bäste helt enkelt. Idag blev han matchens bästa spelare i landslaget, gjorde 16p och spelade ett bra försvar! Kommer aldrig glömma hur glad jag blev när jag hörde att Dolphins hade värvat honom för snart ett år sedan! 30 år gammal, men fortfarande en grym spelare. Kommer heller aldrig glömma den gången när jag satt i kassan en av de första gångerna, och han kommer och handlar av mig (hände 2 gånger dessutom) gissa hur överlycklig jag var på en skala? Fick inte fram ett ljud först, men sedan gick det bättre.. haha, sjukt. För mig var det nästan lika stort som när jag var och såg Britney Spears uppträda live i Globen liksom (okej, inte riktigt, men nästan) När jag kom hem så var jag helt extas, nästan skrek, "vet ni vem som handlade av mig idag?? Joakim Kjellbom!!"  Ehh, vem?" svarade Mamma och Pappa, "Joakim Kjellbom, en av Sveriges bästa basketspelare!!!" herregud, dom måste trott att jag var lite vrickad... I alla fall är denna man drygt 2.15 lång så till och med jag får titta upp rejält. Jag hoppas han kommer hålla på med basketen länge länge och att han fortsätter vara lika bra som han är, trots att dom flesta brukar tappa mycket runt 32 kanske!?

Så här har ni alltså mina favoritbasketspelare (okej, jag har många fler) Sveriges bästa Joakim Kjellbom och Sveriges bästa yngre spelaren (kan man säga så?) Det kommer inte dröja länge innan Anton Saks blir nya Joakim Kjellbom! Nej förresten, han kommer bli mycket bättre...





Joakim Kjellbom (hittade inte en jäkla bild med Dolphins-linnet, så det här är med det forna lagets Sundsvall Dragons linne)



Anton Saks

Today, I Look Like This..



Trots att man knappt ser något av mitt rum så ser man ändå hur stökigt jag har det...illa!







Mina underbara skor som jag köpte idag, det blev att använda de svarta när jag gick på basketen! Grymt snygga, I'm in biiig love!

Puss!

Hemma från basketen!!

Kom precis hem från basketen, det var Dolphins mot självaste landslaget (gissa vilka som vann) självklart landslaget, men tyckte ändå Dolphins spelade väldigt bra, speciellt eftersom dom 2 bästa spelarna var med i landslaget denna kväll. Aja, mer om basketen senare. Tänkte att jag skulle sussa så snart som möjligt, men innan dess kommer ni få ytterligare 2-3 inlägg! Och jaa, ett av dom kommer såkart handla om basket!!

Puss!


Nyknäckt av naprapaten!

Har nyss kommit hem ifrån ett möte jag hade klockan 14. Har varit iväg och fart hela dagen. Först blev det att åka in till Naprapaten eftersom jag har haft sånt problem med ryggen ett bra tag samt eftersom jag ramlade i en trappa  på midsommarafton (visste ni säkert redan?) och fick Och jaa, för er som inte vet det så är jag överrörlig i kroppen (en av anlednignarna till ryggproblemen) så nu ska det bli träning träning för att stärka upp musklerna i kroppen (finns faktiskt en till anledning till varför jag ska börja hårdträna, men det berättar jag om en annan gång)

Förresten har jag köpt 2 nya par skor idag på Belles Shoes, 100 kronor styck!! Skitsnygga är dom verkligen, får visa bild senare!

Puss!

Dagen...

Jag är så fruktansvärt trött idag! Förstår inte riktigt varför..I alla fall, idag har jag varit och badat för tredje dagen i rad på Mårängen, bästa badet här i Norrköping! Börjar få ganska mycket färg nu på min annars bleka hy. Var där ett antal timmar, sedan blev det att åka hem, har tittat på ett avsnitt av Förhäxad (Charmed) och blev helt fast. Det var mitt favoritprogram när jag var mindre, så jag funderar just nu på att klicka hem hela boxen med alla 8 säsongerna, skulle vara grymt kul att ha!

Det har blivit väldigt dåligt med uppdateringar idag, but that's life... Får bli bättre på det i alla fall! Nu tänkte jag slå på ytterligare ett avsnitt av Full Frys, så jävkla roligt det är. De senaste veckorna har jag tittat på massa serier, det har blivit Svensson Svensson (de 2 första och bästa säsongerna), Full Frys, Desperate Housewives och nu vill jag se Charmed. Funderar lite på om jag ska försöka få tag på alla the OC säsongerna också, har bara sett nr 1 och 3 nämligen.

Full Frys var det ja...sedan blir det att sussa.. Har MYCKET att göra imorgon.. eller jaa, inte fullspäckat men ändå ovanligt mycket VIKTIGA saker, but  wont tell you..

Puss!

Leopardmönstrat: Hiss/Diss?

Det går ju upp och ner med populariteten av djurmönstret, mest populär har väl leopardmönstret varit. Inte minst nu under sommaren och våren och när jag tittar runt under hörstens mode så kommer det att fortsätte (dock inte lika mycket som tidigare)

Så nu undrar jag, Leopardmönstrat Hiss eller Diss?



Sjukt snygg klänning från Gojane

Själv hissar jag nog leopardmönstret, har en skitsnygg bikini bland annat i det mönstret. Det är fint till lagom mängd, denna klänning med ett par skitsnygga svarta heels, inte helt fel!?

Puss!

Emelie is back in Sweden!!

Pratade precis med min kompis Emelie, hon har varit iväg i Riga bland annat och jobbat, hon skulle egentligen inte kommit hem först i slutet av september men hon har nu kommit hem tidigare. Ska träffa henne till helgen eller i början av vecka 34 när hon är tillbaka i Norrköping. Sedan är det ju augustifesten som är vår lilla tradition att gå på tillsammans, om hon fortfarande är hemma då vill säga.

Nu  är jag trötter och tänkte sussa.

Sweet dreams! <3



Jag och Emelie när vi var 14 år! Gamla tider!


To die for..

Ni som följt mig tidigare när jag bloggat kanske kommer ihåg att jag har en förkärlek till skor!? Jag älskar verkligen skor och har här hemma runt 70 par kanske. I alla fall, jag satt och tittade lite på Gojanes hemsida (min favoritsida när det gäller skor) så sjuuukt mycket snyggt jag hitta! Här kommer några av dom:





Jag vill ha allt!!



Puss

!


Hemma från Mårängen!

Är nu hemma från Mårängen, ett badställe som ligger strax utanför Norrköping. Bestämde oss väldigt hastigt för att åka dit, så hann tyvärr inte uppdatera innan. I alla fall, det var verkligen hur skönt som helst att  få bada, älskar verkligen det, är som en fisk i vattnet som man brukar säga.. Hoppas värmen håller i sig ytterligare ett par dagar så man kan få lite bränna! Idag har det varit drygt 27 grader i skuggan!

Ikväll blir det nu att grilla också!
Det är verkligen bland det bästa på sommaren, älskar grillat! Förövrigt har jag inte så mycket att säga just nu, är ledig från jobbet tills nästa helg, men under veckan väntar lite andra planer, är ganska nervös inför 1-2 av dom, usch, men någon gång måste man ta steget.


Uppdaterar senare igen!

Puss!



Hade på mig denna bikini, som är en av mina favoriter! Dock är den över 1 år gammal så den börjar bli lite sliten och förstor på nederdelen...


God natt

Nu säger jag god natt till alla er där ute! Är verkligen supertrött..Hörs imorgon igen!

Puss!


Photoshop!

Jag köpte ju en ny data för ett par veckor sedan, och på datorn finns det ett photoshop program på, hade ju inte det tidigare. Nu såhär ett par veckor senare fick jag för mig att jag skulle testa programmet. Letade upp en bild från studentveckan där både jag och en kompis hade väldigt röda ögon, och så här blev resultatet:

Före:


Efter:


Så vad tycks, bäst före eller efter?

Puss!

Jag är tillbaks!

Hej alla pojkar och flickor, nu är jag tillbaks (har ni förresten hört Frondas nya låt "jag är tillbaks", jättebra!) Har inte riktigt haft tid eller ork att uppdatera så mycket sista tiden, men nu är jag med i gamet igen. Blev så otroligt bloggsugen helt plötsligt.
Så allt väl med er? Med mig är det helt okej, lite smått rastlös men annars dugligt! Ni kan räkna med tätare uppdateringar framöver!

Puss!


Jag är tillbaaaks!

RSS 2.0