Ingen tid

Jag har verkligen ingen tid för attt blogga längre, lite trist faktiskt, var ju trots allt uppe i Norrköpings topplista på bara några dagar när jag var aktiv... Men som sagt, no time. Var ju som sagt på kryssning i helgen, en av de roligaste helgerna i mitt liv. Sedan i måndags var jag dyngbakis och käkar en kebbabtallrik-och blir matförgiftad, great!! Som tur var fick jag en mycket lindrigare verision än de andra två... Nu blir det jobb i 4 dagar, underbart att slippa skolan! Det var förresten sista samhällslektionen idag, härligt! 22 dagar kvar nu!

Puss!

SLiten från helgen

Är sjukt sliten efter helgen,orkar verkligen inte skriva något speciellt, men snart kommer det äbttre uppdatering!

24 dagar kvar till studenten nu, längtar!

Puss!


SLiten från helgen

Är sjukt sliten efter helgen,orkar verkligen inte skriva något speciellt, men snart kommer det äbttre uppdatering!

24 dagar kvar till studenten nu, längtar!

Puss!


Hemma från studentkryssning

Har nu kommit hem från studentkryssninge, har haft sjuukt kul och är fortfarande onyker...det säger väl allt? Har inte sovit någonting i natt och druckit väldigt mycket så nu är min kropp och händer helt skakiga, fylleskakningar ni vet. Känner att jag kommer få en hemsk baksmälla imorgon, men det är det ju värt! Har haft en grym och oförglömlig helg med mina vänner, mest från klassen. Nu ska jag sussa och hoppas på lite sömn i natt.

Puss!

STUDENTKRYSSNING!

Nu drar jag snart iväg på den efterlängtade studentkryssningen, fy fan vad kul vi ska ha det! Är verkligen skittaggad. Det är Temat Beachparty, vissa kommer väl gå in för det mer än andra...vi kommer i alla fall inte vara några av de fjollor som kommer springa runt i bikini eller liknande. Utan jag kommer har en vanlig party klänning och resten av kompisarna också.

Igår var jag i alla fall på Världens Bar, en lite större pub här i Norrköping, med mina härligt vänner Carro, Molly, Sofia, Hanna och Lina. HAde det verkligen jättetrevligt och vi tänkte först dra vidare till Palace men vi tyckte vi hade det för trevligt för att fortsätta ut. Det blev i alla fall lite cider och drinkar, Vanilla Sky är just nu min favoritdrink!

Hörs imorgon!

Puss!

27

27 dagar kvar till STUDENTEN!!

Vad skulle jag annars syfta på liksom? Gud vad jag längtar, slippa skolan, slippa visst folk, lärare mm

Puss!

28

28 dagar kvar!

Puss!

Lön..

eftersom jag får lön på fredag så fick jag hem lönelappen idag...gissa om jag blev överlycklig!? Blev lite mer än vad jag trodde om jag säger så...ME LIKE!!!

Puss!


Angående min bloggning

Har tappat bloggsuget totalt, kan bero på att både min kropp och hjärna just nu får ta ganska mycket stryk. Sjukt jobbigt. Har svårt att klara av skolan och jag orkar verkligen ingenting längre. Samtidigt närmar det sig 1 års dagen och jag tänker lite för mycket på det för mitt eget bästa, ännu mer efter det som hände igår (och nej, jag tror inte det är många av er som förstår vad jag babblar om). Så nu, blir det helt enkelt som det blir.

Btw så köpte jag ju filmen Tvilight för ett par dagar sedan, har ju inte sett den tidigare men tog manken till och åkte och köpte den. Grymt bra film, ska nog sätta på den idag igen!

Puss!

Brother

My brother is back in the town!

Puss!

Utgång nu!

Nu sticker jag!! Hörs imorgon!

Puss!


Mimmi är glad!

Bara för att min bror kommer hem imorgon! Längtar! Skitungen har varit iväg i 6 veckor i Thailand och Vietnam, ska bli skönt att få hem honom så det blir lite mer livat här hemma, även om han inte brukar låta så mycket, men saknar att bara kunna gå in i hans rum och prata. Så imorgon när jag kommer hem från jobbet klockan 1 halv 2 någon gång så är han hemma! Mimmi är glad! Bäst för honom att han köpt med sig något litet till mig, annars blir Mimmi sur!

Puss!


Utgång

Ikväll blir det nog utgång, blir oftast roligare om man gör något spontant. Men inte lika kul att börja jobba klockan 9 imorgon bitti. Hörs imorgon!

Puss!

God morgon

Ska strax dra till jobbet, blir ett 13-19 pass idag. Hoppas vädret håller sig hela dagen också, vill inte ha regn! Dags att göra iordning mig och käka. Hörs!

Puss!

Någon som vill ha en katt?

Ingen som vill ha katt? AKUT :'(

Om ingen tar nån av våra katter så avlivas alla inom några dagar, finns det verkligen INGEN som vill ha någon utav dem? Vi har tre kvar, Lillis, Borris och Billy.

SÅ KAN JAG SÄGA REDAN NU EFTER ETT KLAGOMÅL PÅ DETTA HUR REN IDIOTI DETTA ÄR.
TROR NI SJÄLV ATT VI VILL AVLIVA TRE STYCKEN UNDERBARA LIV BAR FÖR ATT "MAN INTE VILL HA DEM" ELLER NÅGOT DYLIKT. NI SOM KLAGAR VET INTE VILKA OMSTÄNDIGHETER VI LEVER I OCH NI VET INTE ETT DUGG OM VARFÖR VI GÖR DETTA. DET ÄR PRIVAT OCH NI BEHÖVER INTE HA NÅGOT MED DET ATT GÖRA. DET JAG LETAR EFTER ÄR EN OMSORGSFULL MÄNNISKA SOM ÄLSKAR KATTER OCH GÄRNA TAR EN ELLER TVÅ. DET ÄR ALLT JAG BEGÄR! DÄRFÖR KAN DU SITTA OCH KLAGA FÖR DIG SJÄLV ISTÄLLET, VI ÄR INGA MÄNNISKOR SOM TAR IN KATTER OCH SEDAN SKITER I DEM DÅ VI INTE VILL HA KVAR DEM. DESSA ÄR EN DEL UTAV VÅRA LIV MEN TYVÄRR KAN VI INTE HA KVAR DEM!

OCH OM DU INTE KAN TA EN KATT, KAN DU ÅTMINSTONE VARA SNÄLL OCH DELA MED DIG UTAV DETTA INLÄGG SÅ KATTERNA SLIPPER AVLIVAS,
kanske en utav dina läsare vill ha en katt?

klicka på bilden för ett större bild

Ni bör veta:

Alla katter är utekatter, ingen av dem har hundvana. Alla är tyvärr också okastrerade.

Lite fakta om våra HANkatter

  1. Billy, Vit korthårig katt med orange-aktiga fläckar på kroppen.
    Otroligt snäll och mysig katt. På vintern är han vanligtvist större än på sommaren då han gärna är ute och leker.
    Han älskar sällskap och kryper sig gärna tätt inpå för att få bli kliad.
  2. Borris, en korthårig vit/gråspräcklig katt som passar särskilt bra för barnfamiljer. Han är otroligt lekfull och älskar att leka hundleken "apport" med hårssnodd som är hans favoritleksak. Han älskar även att kela med både katter och människor så han är en katt som gärna sprider charm hos oss tvåbenta varelser.

klicka  på bilden för större bild


Lite fakta om våra HONkatter
  1. Lillis, långhårig honkatt med flera färger. Väldigt lugn och kelig katt, men tar ni fram leksakerna leker hon mer än gärna. Roligast är att leka med snören som hänger från pinnar. Då man kollar in i hennes stora gröna ögon kan man inget annat än att smälta. (Just på bilden var det ljust så då är de såklart inte lika stora)
  2. Molly, långhårig svart/brungrå päls med en vit fläck under hakan. Hon är även kelgo och busig. Hon är inte skygg utan hälsar gärna på de människor som kommer kallar henne.  

Alla dessa katter är väldigt mån om varandra, de ligger ofta tillsammans och sover och hjälper gärna till att tvätta varandra. Alla är unika på sitt sätt och jag lovar att ingen människa har någonsin kunnat låta bli att hälsa på dessa små sötnosar.

Är ni intresserad så maila mig, katterna finns i centrala Härnösand!

Har kopierat detta inlägg härifrån

Själv hade jag jättegärna velat ha katterna om jag inte hade varit allergisk.. grymt söta katter!

27 dresses

Ja, nu blir det 27 dresses på tv, älskar den filmen! Canal +, love it!

Puss!

Dagen

Dagen började med att jag vaknade upp och hade svinont i halsen, fuck, nationellt muntligt prov i svenska B. Fick panik och bad om att slippa tappar rösten eller att den skulle fucka sig rent allmänt. Men det gick ändå helt okej tycker jag, var inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Sjukt skönt att ha det överstökat!

Mina älskade SIRI jeans från Gina Tricot gick sönder idag också, fy fan vad arg och ledsen jag blev. Men sedan kommer man ju på att man läst affärsjuridik och kommer ihåg alla lagar. Så åkte ner till Gina Tricot och fick ett par nya jeans eftersom dom inte lagar knapparna. Blev glad att det fanns min storlek! Efter det blev det att gå en sväng och hem kommer jag med 2 par skor, en bh, ett busskort och ett linne och är därmed över 1000 kronor fattigare. Fy fan vad skönt det är att ha ett jobb så man slipper tänka på pengar!

Har även städat mitt rum idag, fick ett litet ryck, gjorde om bland mina filmer bla. Nu ligger det inte heller ett enda klädesplagg på golvet, dock ett par på stolen. Men det ser inte ut som om det har varit ett bombnedslag där längre, bara nästan...

Puss!


God natt

Är klar med mitt tal nu så nu ska jag gå och sussa och se om jag kan få lite sömn idag. Skulle vara underbart! Behöver lite sömn om jag ska klara av att hålla mitt tal imogon klockan 8. Önska mig lycka till så hörs vi imorgon!

Puss!


Plugg!!

Nu blir det första lite kalas för min lillasyrra som fyllde år i tisdags. Därefter blir det en massa plugg! Ska skirva mitt tal i svenska B som jag ska ha imorgon och öva på det. Plugg natten lång. Hörs!

Puss!

I skolan

Har äntligen lyckats få ut min rapport. Den vägrade sparas för att filen var förstor, så har hållit på med det i 15 min, så nu är jag 15 min sen till lektion, bäst att skynda mig!

Puss!


Frukost

God morgon, sovit gott? Jag tror inte ens jag behöver svara på det...
Sitter i alla fall och äter frukost nu, en pirog och ett stort glasvatten.. Gick och lade mig klockan 2 i natt, men när jag väl kom uoo till mitt rum var jag så sjukt pigg (kan bero av all cola) så jag la mig och läste lite tidningar... Nu är det strax dags för skola, dvs om 5 minuter.
Hörs senare!

Puss!


God natt

Nu säger jag god natt till er, fast ni ligger säkert och sover redan. Har i alla fall skrivit klart och skickat in rapporten. Ska göra klart svenskan imorgon och sedna blir det samhällen i helgen. Sedan är jag nästan klar med allt som har med skola att göra, känns grymt skönt! Natti natti

Puss!

Just nu...

en himla massa plugg och Coca-cola. Funderar seriöst på att vara uppe hela natten och plugga, kan jag nog behöva... jag menar, jag kommer ändå inte kunna sova i natt heller så varför inte göra lite nytta?


Det var 2 liter från början...

Puss!

Rapporten

Sitter och skriver för fullt på rapporten, men känns lite segt sådär, är så sjukt trött eftersom jag inte sovit nnågot knappt på 6 dagar, ÅHH!! SÅ nu väntar jag på att mamma ska komma hem med Coca-Cola, så att jag kan fortsätta plugga, I NEED COKE!! Klarar inte av att plugga utan det just nu. Men förövrigt går det väldigt bra med rapportskrivandet!

Hörs igen snart, när jag kommit lite längre..

Puss!

ÅH!

Plugg var det ja, fastnade för länge vid datan. Måste börja!!!!

Plugg!

Nu är det en himla massa plugg som gäller! Och glass...tripletto, med olika chockladsmaker/sås och vanilj, sjukt gott! Min kväll är räddad!

Puss!


Underbar glass!

I skolan

Sitter just nu i skolan och segar, har haft håltimme sedan halv 10. Börjar om 30 minuter. Onsdagar är verkligen värsta dagen under hela veckan, hatar det! Snart väntar 3.5 timmars floristik, orkar inte. Är så sjukt trött!

Jag behöver sömn!

Puss!

Gooood morning

God morgon, pigga och glada? Det är då inte jag, har såklart inte kunnat sova något inatt heller typ, så sjukt trött, orkar inte med det här. Sedan så är det ju en massa i skolan också så jag behöver ju verkligen få sova! Blää, vad jag hatar det här!

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost och ett glas vatten (vatten är verkligen som godast på morgonen!) Ska åka till skolan om drygt 10 minuter, segt! Först samhäll, sen hål på 3 timmar och sedan 3.5 timmars floristik, fy fan! Helst skulle jag bara vilja gå på mina skapa i metall-lektioner, den enda lektionen jag gillar! Hatar allt annat som har med skola att göra!

36 dagar kvar nu!

Me, right know (ja, jag vet att det är gramatiskt okorrekt)

Puss!

5/5

37 dagar kvar tills mitt liv börjar <3


17 again

Kom hem nyligen från stan, 17 again var verkligen skitkul, verkligen värd att se! Innan dess gick vi en snabbis på stan, drygt 50 minuter. Köpte 2 stycken klänningar, en festklänning och en sommarklänning. Har ju 8-10 svarta festklänningar men ville ha någon färgad, så köpte en i cerisefärgad typ, skitsnygg! Ska ha den på studentkryssningen nästa helg, en fodralklänning var det.

Nu ser jag på DH, lika bra som alltid! Gaby är ju bara för skön.. Efter det blir det Ballar av stål, missade det igår nämligen. Sedan blir det plugg hela natten, lär inte bli något sova idag heller. Börjar bli ruskigt trött just nu, men jag vill verkligen inte ta sömntabletterna! Fortsätter det här flera nätter till kommer det nog sluta med att jag viker mig ändå...

Puss!

17 again

Nu åker jag och syster in till stan och äter, shoppar och går på bio, min födelsedagspresent till henne. Vi ska se 17 again, tror hon kommer gilla den! Hörs senare.





Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.


Låter väl rolig?

Puss!


Skola

Borsta tänderna och dra till skolan! Slutar som sagt 15.30, kanske blir en miniuppdatering då!

Puss!

Nyduschad

Nu har jag nyss klivit ur duschen, ska strax blåsa och platta håret, sminka mig och äta frukost! Men innan det, ska jag sno lite tårta som blev över igår, budapestlängd- jummi! Om 1 timme drygt åker jag till skolan, tror jagv et vad jag ska göra nu.

Vi hörs ikväll!

Puss!

God morgon!

God morgon, eller dom flesta har säkert redan varit uppe ett par timmar. Själv vaknade jag i morse och mådde riktigt pissdåligt, upp och fira Erika som fyller 17 år idag och sedan tog jag värktabletter och kröp ner i sängen igen. Nu mår jag lite bättre, ska ta en dusch och göra mig iordning och sedan åka till skolan till 13.20, har dock inte kommit på vad jag ska göra på skapa i metall-lektionen, förslag? 

Slutar drygt 15.30 idag och då bär det av hemmåt för att sedan göra mig iordning och sedan åka in till stan och gå på stan med lillasyster och bjuda henne på mat + bio. Myspys! Så det komemr inte bli så mycket uppdatering här idag, för efter bion som slutar halv 9 ikväll, måste jag hem och råplugga! Orkade inte det igår eftersom jag inte mådde bra då heller. Hoppas ni mår bättre i alla fall!

Puss!

God natt

TÄnker göra ett försök i att gå och sussa nu, hoppas på det bästa att kunna få sova lite i kväll! Hoppas ni får en bättre natt än vad jag lär få!

Puss!

God natt

TÄnker göra ett försök i att gå och sussa nu, hoppas på det bästa att kunna få sova lite i kväll! Hoppas ni får en bättre natt än vad jag lär få!

Puss!

Släkten har gått

Nu har släkten dragit, dom var här i cirka 1.5 timmar. Det blev en himla massa kakor, bullar och tårta så nu mår jag illa av det. Förövrigt mår jag inget bra alls, skitont i huvet, hängig och fruktansvärt trött. Kan jag inte sova i natt så vet jag inte vad jag gör. Mår piss!

Har i alla fall börjat plugga spanska nu, tar ett språk i taget och jag har gått igenom snart 2 lektioner, det är faktiskt kul att plugga när det är något man verkligen vill, och det här är något jag verkligen vill; att plugga språk! Man blir mycket mer motiverad, så plugga något ni verkligen vill och inte bara för att plugga! Grymt kul blir det då. SKa fortsätta imorgon om jag inte mår ännu sämre... nej det kan jag förresten inte, har andra planer då. Men på onsdag! Och så måste jag börja med svenskan.. och rapporten ska vara klar tills på onsdag. Skönt att projektskiten snart är över,
 men fick i alla fall många fina bilder!

Nu blir det snart sängen, orkar inte mycket mera, hatar att må dåligt, vill inte bli sjukt, vill inte blir sjuk! Jag får inte blir sjuk!

Puss!

Hörs sen

Nu har släkten kommit, hörs sen!

Puss!

Kalas snart..

snart blir det kalas här hemma, min lillasyster Erika fyller nämligen 17 år imorgon så det kommer lite släkt hit om drygt 30 minuter och firar henne. Ska bli trevligt..

Nu har jag hittat en jättebra sida på nätet där jag ska börja plugga lite spanska, redan nu! Vartefter blir det lite fler språk, vill bland annat läsa; Spanska, Tyska, Franska, Holländska, Engelska, Italenska, Japanska, Thailändska och Finska (tro det eller ej) jag vill bli mångspråkig (om man nu kan säga så. Vill ju jobba med något slags hantverk eller Turism i framtiden så det kan ju vara bra att kunna språk!



Jag och syster i Gran Canaria i December förra året (gillar mina ögon på bilden!)

Puss!

Plugga språk i höst?

Förmodligen börjar jag plugga olika språkkurser i höst, ska bli jättekul i så fall! Det kommer självklart vara på distans så jag kommer eventuellt plugga och jobba samtidigt. Kul!

Puss!

VILL HA

..dessa helt otroligt underbara solisar!!


Från Hm; 59.50:-

Puss!

Plattångs-tips!

Vill tipsa er om en helt underbar plattång! Nämligen GA.MA Italy Professional. Det är en plattång och locktång i ett. Det är en professionell plattång som används av många frisörer. Själv har jag ägt den i drygt 15 månader och den fungerar fortfarande lika bra. Jag trodde dom inte sålde den längre men det visade sig att dom gör det, du hittar den
 på teknikmagasinet för endast 699:-

Jag har ganska tjockt och väldigt lockigt hår, men när jag använt den blir håret superrakt. Den passa alla hårtyper och den värms upp på endast 30 sekunder.





Puss!

Nålar i huvudet, brr

Sitter här hemma just nu, mår inget bra, antar att det beror på att jag inte sovit på 4 dagar. Så jag ska inte åka tillbaka till skolan helt enkelt. Var däremot på min skapa i metall-kurs och jag blev klar med mina ljusstakar, ska måla dom svarta sedan får ni se en bild på dom. Jättenöjd blev jag och jag fick  beröm över min svetsning, känns ju kul! Imorgon ska jag börja skissa på något jag vill göra för ett högre betyg, vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag fick välja mellan att sluta kursen nu och då har jag ett G, eller så fick jag göra något valfritt och då ha chans till ett VG (han ger aldrig ut MVG). Och jag valde såklart att fortsätta eftersom jag älskar denna kurs! Men vet inte riktigt vad jag ska göra, det återstår att se! Nu sitter jag här och äter jordgubbar (eller som jag uttalar det, jolgubbar) älskar det!

Var på akupunkttur förut också, ska bara dit en gång till, det är då 10:e gången, man ska helst inte få akupunkttur flera gånger än 10 i sträck, det kan leda till att man får ont i stället för att bli avslappnad. Idag satte hon nålar på lite andra punkter för att jag inte hade sovit något på länge, och det ska förhoppningsvis hjälpa så jag sover bättre i natt,
hoppas hoppas hoppas!

Dagens planer då:

* Skapa i metall-kúrsen
* Akupunkttur
* Städa rummet?
* Plugga
* Kalas

Puss!


God morgon

Klockan är 07.14 och jag sitter här... ska åka till skolan om  15 minuter, ska till Eber och ha min Skapa i metall-kurs, grymt kul är det verkligen! Förövrigt så har jag inte kunnat sova i natt, igen! Är ruskigt trött just nu och fattar verkligen inte hur jag ska klara av denna dag, jobbigt! nu ska jag börja röra mig mot skolan i alla fall, suck. Har så mycket att göra denna vecka också i skolan + en himla massa utanför...jaja, 38 dagar kvar babes, sen slipper jag denna skit.

Puss!




Tänkte att den här bilden skulle få pigga upp mig lite, längtar!!
Exakt 1 år sedan denna bild togs

Läggdags

Har knappt fått någon sömn under ett bra tag nu, så ska göra ett försök att få sova snart! Ledsen för ganska dålig uppdatering under helgen, ska försöka bli bättre, men har ju som sagt jobbat.
Har ätit mina jordgubbar+glass och läst klart alla blogginläggen. Så nu säger jag god natt och hoppas på en bättre natt och dag imorgon!

Puss!

hemma från jobbet

ÄR äntligen hemma från jobbet, eller jag har varit det i en halvtimme, men ändå. Är hungrig men orkar inte fixa iordning något, men en fågel viska i mitt öra att det fanns jordgubbar och glass hemma, så det får det bli istället för mat! Mycket godare!

jag har varit på sjukt dåligt humör under dagen, eller fram till typ 1-2 i alla fall, det kändes som om allt gick fel, mascaran sket sig imorse så fick tävtta av allting och börja om, tur att jag fick skjuts till jobbet imorse i alla fall! Har varit skitstressigt hela dagen fram tills klockanhalv 3 typ, då gick jag inte och skrev en massa skyltar i 2 timmar, skönt att isolera sig lite ett tag när man är på det humöret.

Sluta vid 7 och så fick jag skjuts hem av Sam, blev en liten omväg eftersom han glömde svänga, flumboll. Nu sitter jag här som sagt, har svarat och godkänt kommentarer och läser lite bloggar.

Puss!

Innan jobbet..

Ska dra och jobba snart, börjar om 50 minuter, slutar 19 idag också. Sov lika dåligt även idag, grymt jobbigt och nu sitter jag här med näsblod, yey! Det är andra gången jag får näsblod under den senaste veckan (man brukar få det om man sover väldigt dåligt) kanske dags att börja med sömntabletterna igen? Nej, nu ska jag äta frukost och försöka få stopp på näsblodet, uuh.Hörs ikväll

Puss!

Mascara tips till dig med korta fransar!

Vill bara tipsa er om 2 stycken grymt bra mascaror för er med korta ögonfransar, jag vet att det är många som lider av korta ögonfransar. Jag själv har extremt korta fransar, men det syns inte med dessa två underbara mascaror.

Loreal's Voluminous x4
Denna har jag använt sedan agusti förra året och jag blev totalt förälskad i den, volym mascaror måste man alltid jobba med, det är ju A och O som många redan ve4t. Denna behöver man ta ca 3 lager av så får man helt perfekta ögonfransar. Det enda negativa med mascaran är om man tar fler än 4-5 lager så börjar fransarna klumpa ihop sig, men det gäller ju dom flesta mascaror,. Man bör ej använda en fransböjare.

Max Factor Masterpiece Max
Även denna mascara är grym, den har en hård borste som gör att varje frans får en bättre volym. Även denna bör man ta i ca 3 lager för att få den perfekt. Denna kan man uppnå något längre resultat än med Loreal's grå. Jag har använt denna mascara i ca 2 veckor, och jag gillar den starkt. Det går lite snabbare att ta på den. Använd gärna en fransböjare till denna.

Min personliga favorit är fortfarande Loreal's grå, men det kan även bero på att jag inte gillar att använda en fransböjare. Fransarna blir dessutom tjockare och fylligare. Men samtidigt så gör Masterpiece Max fransarna längre. Därför är det ju perfekt att ha både, känner du för att ha långa och fyllyga tar du Loreal, känner du för att ha lite längre men inte så tjocka så väljer du Masterpiece Max.

 
Loreal's grå                    Masterpiece Max



Puss!

Robinson

Åh, vad glad jag blev att det inte var Erik som åkte hem! Hejar på honom och Lukas! Båda är verkligen grymma tävlingsmänniskor. Längtar redan tills nästa vecka!

Blir inte så mycket uppdatering nu, är sjukt trött efter denna dag så ska väl sätta på en film och sedan sussa. Imorgon jobbar jag mellan 11-19, hörs kanske imorgon bitti!

Ha det bra sötnosar!

Puss!

Robinsson+jobb

Kom hem från jobbet för ca en timme sedan, totalt jävla slutkörd verkligen, helt sjukt! Har superont i knäna efter att ha stått och gått i drygt 10 timmar, lite småjobbigt. Det har varit totalt kaos på jobbet idag, inte fårr en enda lugn stund, men tiden går ju mycket snabbare då! Jobbade med Sam och Anette idag, hur kul som helst! Har alltid roligt när man träffar dom!  Hur har eran dag varit?

Ligger just nu i soffan och ser på Robinson (är helt beroende av programmet!) och äter chips+dip, negerboll och dricker Pepsi, kan det bli bättre efter en heldag med jobb!? Vem tror ni blir diskad då? Det får vi strax se, jag tror på Erik!

Puss!

God morgon!

God morgon sötnosar, sovit gott? Det har däremot inte jag, värsta natten på länge, har knappt sovit nånting. Låg och vred på mig i flera timmar efter att jag hade gått och lagt mig och vaknar sedan halv 6 (!!) och kan inte somna om, great. Hoppas verkligen inte det fortsätter så, vill absolut inte börja med mina sömntabletter igen!

Nu ska jag börja gå till jobbet om drygt 10 minuter, ni hörde rätt; Jag ska gå! Vädret är varmt och härligt dessutom, och jag ska jobba utomhus idag i hela 9 timmar, kanske får lite fin bränna då? Man kan ju alltid hoppas! Så vad ska ni ha för er denna dag då?

Denna morgonen gick jag upp ganska tidigt, så nu hinner jag skriva det här inlägget och så har jag hunnit svarat och godkännt kommentarerna, alltid roligt med kommentarer! Men nu börjar det bli ganska brådis, ska borsta tändrana och fixa det sista innan jag ska börja gå.

Puss!



Jag denna morgon, ser typ helt död ut ju. Örhängerna är dom jag köpte igår, grymt snygga! 
Köpta på  Ur och penn.

Sista inlägget

Det här får bli mitt sista inlägg för idag. Ska sätta på en film snart tror jag och sedan får det bära av till sängen, börjar jobba klockan 10 imorgon och slutar inte först 19, 9 timmar, det var länge sedan jag jobbade så länge, drygt en månad sedan faktiskt. Så imorgon kommer jag tyvärr inte uppdatera lika mycket som jag gjort de senaste 2 dagarna (men det har ju gett resultat om jag säger så) det lönar sig att vara lite aktiv! Får se om jag hinner slänga iväg ett inlägg innan jobbet, men jag är ju så sjukt morgontrött! Annars hörs vi imorgon kväll helt enkelt.
Men just det, kom ju på att jag även har köpt 2 par örhängen idag, 1 par vardagsörhängen och 1 par festörhängen, underbart snygga!
Kortfattat om denna dag: Shoppat, pluggat, bloggat, myst. Härlig dag!

Puss!


Jag just nu i mina myskläder

Ps Ännu fler besökare idag, Me like!

Lyckligaste dagen i mitt liv...

nästan i alla fall. Idad är det tamefan en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Förutom den dagen då jag tar studenten (41 dagar kvar) och den dagen jag tog mitt älskade körkort och säkert någon mer dag. Men jag är bara sååå himla lycklig! Jag vet att jag är lite efter, men för ett par timmar sedan fick jag reda på att Britney Spears kommer till Sverige den 13 Juli, och självklart kommer jag befinna mig där tillsammans med Emelie (förmodligen med henne). Var ju på hennes konsert för 5 år sedan, helt fantastiskt. Det blir nog en av mina studentpresenter, en av de bästa studentpresenter man kan tänka sig att få!


 
Som sagt 13 Juli


Puss!


Skospecial - Del 1

Jag som är totalt beroende av skor och äger drygt 60-70 par tänkte börja med en liten skospecial, dvs jag tänker visa er skor från olika ställen här på bloggen. Jag börjar med ett av mina personliga favoritställen när det gäller skor: Gojane.com. Gojane har supersnygga skor och till väldigt bra priser, dock tillkommer ju dyr frakt och tull då märket är amerikanskt.


18.40 $ = ca 150:-                            19.40 $ = ca 160:-



24.40 $ = ca 200:-                               19.80 $ = ca 180:-



21.99 $ = ca 180:-                              26.50 $ = ca 220:-


De vita skorna skulle jag mer än gärna ha till studenten!
Skorna kommer alltså härifrån.
Puss!

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från stan, med mig hem fick jag en t-shirt i rosa (såklart), en tjockare tröja och en helt underbar ljusblå klänning! Klänningen var så sval och skön och blir helt perfekt att ha i sommar! Funderar på att köpa likadan fast i rosa...
Efter att vi gått klart på stan blev det att kolla på majtåget, för er som inte vet det så är det en massa äldre "raggarbilar" som åker genom stan varje år den 1 maj, jag kan inte riktigt förstå att man vill vara med och åka det, jag skulle tycka det var jättepinsamt med allt folk som står och glor, men det är jag det.
Så ikäll blir det till att plugga lite, måste verkligen det! Fasiken, nu är det bara
 41 dagar kvar till studenten! Underbart!

Puss!


Jag just nu (jag har ett linne på mig även om det inte syns)

Bild från fotograferingen

Här kommer en av mina bilder från fotograferingen på projektarbetet. Dock är den bättre med vit bakgrund!


Puss!

Besöksrekord-nästan

Igår slog jag besöksrekord, eller nästan i alla fall.. har ju haft som mest 237 unika besökare, men det var när jag precis börjat blogga. Igår fick jag mitt näst högsta antal unika besökare, härligt. Får se om ni stannar kvar också.

Kom precis ut ifrån duschen så sitter just nu med handuk. Ska strax börja göra iordning mig och sedan plugga om jag hinner. Ska ner till stan sen vid 12.

Hade ni en bra Valborg då? Är ni bakis? Haha, skyll er själva!

Puss!

RSS 2.0