Plugget fortsätter - sjukt ont i kroppen!

Har suttit på samma jävla stol i 11 timmar och pluggat. Katchiiiing. Behöver jag säga att jag har galet ont i rygg/nacke/rumpa!? Det går framåt iaf, men har en känsla av att denna tenta kommer gå rakt åt helvete. Skit också. Finns ju dock omtentan den 10:e december, men kanske inte det roligaste att tänka på när man inte ens befinner sig i Sverige då... Jaja, ska fortsätta i några timmar till i alla fall innan det blir dags för sängen.

Imorgon far jag iväg långt söder ut, ända till Söderköping faktiskt! Halv 10 går bussen så blir att stiga upp riktigt tidigt och plugga lite innan. Ser fram emot morgondagen enormt! Ska nämligen fira minijul med bästis eftersom jag inte kommer vara hemma under jul.

Ha det gött!!

Puss!

Ny dator + kamera! - Good shit!

Tog mig i kragen i tisdags och bestämde mig för att köpa en till dator (resdator) och en ny kamera. Fick hem det idag, så blev ett litet avbrott från pluggande och istället installerar min nya lilla minidator. Har köpt en liten Netbook, blir perfekt att ha när jag reser mellan Sverige och England (och alla andra resor)! Min andra, 16 tum, som jag har väger så sjukt mycket så blir lite jobbigt att släpa på den varje gång jag ska fram och tillbaka!
Hoppas bara den kan installeras klart någon gång så jag kan börja leka lite med den! Det blev i alla fall en svart Acer, ville ha en röd men den fanns inte i lager, så det skulle ta så lång tid att få hem den, och jag åker ju nästa lördag så tiden finns inte riktigt.

Kameran blev en från Olympus, en liten vanlig digitalkamera. Den jag hade innan var hela 4 år gammal, så har tröttnat rejält på den + att den började strula lite för någon månad sedan.

Som sagt, har tagit ett litet abrott från pluggandet, och ska nu göra iordningen en varma koppen, redd kyckling.





Inte riktigt denna, men en liknande!

Puss!


مرحبن - Hej!

مرحبن كيف حالك؟  
Det är ungefär så mitt plugg ser ut!
Har ca 30 sider med arabisk text, grammatik osv att plugga in. Segt, men det är kul också. Älskar ju att lära mig nya språk, men det är ju just det att plugga in dom som är det jobbiga! Får väl se hur det går med tentan, sista tentan i arabiskan sen är det bara en hemtenta kvar. Får se om det blir en fortsättningskurs i vår eller inte.



Ser fram emot att flytta till denna fina stad! Nästa lördag bär det av!

Puss!


24 November - Pluggdag!

Tittar ut genom fönstret och ser en lysande sol och 9 plusgrader. Och här sitter jag och pluggar. Har min andra tenta på lördag, i arabiskan. Det värsta med att både jobba och plugga är ju att när man väl är ledig från jobbet måste man plugga. 1.5 månad kvar tills jag får ett liv igen! Då har jag bestämt mig för att inte plugga alls eller bara någon enstaka kurs. Gött!

Klockan är bara 12 och jag räknar med att sitta i 10-12 timmar idag, underbart!

Ha det bäst!

Puss!


RSS 2.0