Studentskiva 24 April 2009


Modevisningen


Modevisningen


Modevisningen


Mycket folk som ville se


Min dekoration jag gjorde till skivan


Jag och Alex - Fulla och glada!


<3


Middagen


Schkååål


Och där står jag mitt i allt...


Glada tjejer!


Som sagt; Glada!


Yey!


Klassen!

Nice


Fina flickor


Gruppbild (dock bara på 1/3 av klassen)


Hade en grymt kul kväll på Palace med tjejorna! (och klassen..) Nu längtar jag ännu mer till studentkryssningen och studenten!

Puss!


Bilder från studentskivan

Snart kommer bilder in här från studentskivan förra fredagen på Palace, efter maten lägger jag in dom! Kika in då igen.

Puss!

Film

Har precis sett på Harry Potter nummer 5 som gick på canal+,  enda filmen som var någorlunda ok av dom som gick på tv. Väntar just nu på maten, är verkligen jättehungrig! Kina-mat blir det, lär bli gott! Har inte heller ätit sedan lunchen i skolan klockan 12. Efter maten blir det att leta upp någon av alla mina filmer och se på och äta popcorn, var grymt längesen! Men det ska faktiskt bli ganska skönt att vara hemma, är ju trots allt min sista lediga dag imorgon, sen är jag inte ledig först i sommar igen (förutom studentkryssningen, men den räknas inte)

42 dagar kvar till studenten-nedräkning!

Puss!

Valborg

Då var det Valborg igen..men hör och häpna, jag ska bara vara hemma! Trist eller hur? Planen var ju först att åka till Linköping till Christine och hennes kompisar och spela ölbrännboll och grilla och så. Men sedan fick jag reda på att sista tåget gick 23.30 hem, hur kul är det liksom? Och jag känner inte direkt för att dra till folkparken eller folketspark...konstigt eller!? Nej inte särskillt va... blir nog bättre att vara hemma då tror jag!

Puss!


Kissies pojkvän?

Nu så har även jag fått tagit del av det senaste skvallret inom bloggvärlden, väldans trevligt. Ni som brukar läsa Kissies blogg vet väl att hon är på G med en annan kille!? Nu börjar det cirkulera runt om vem han är, och självklart har även jag fått reda på vem det är. Men uppenbarligen så vill inte Kissie att det kommer ut? Så av ren respekt så tänker jag inte länka till hans blogg, även om många redan vet om vem han är. Men lycka till med kärleken Alexandra (Kissie)!

Puss!

Ny klänning!

Har varit desperat efter en ny klänning tills ikväll i 2 hela veckor, men inte hittat någon. Sen drar jag och Carro till stan efter skolan idag och när jag gett upp hoppet om att hitta någon så hänger det en helt sjukt snygg fodral klänning på Hm, gissa hur lycklig jag blev på en skala? Köpte även ett par röda solisar, sjukt snygga dom med!
Innan stan var vi på en grymt bra utställning på samhällen, det handlade om våra tiders Ideal, värt att se! Efter det blev det att gå och luncha med Christine och Carro, myspys och sedan vart det som sagt stan i 2 timmar.
Nu ska jag strax göra mig iordning och sedan kommer Alex hit  om 2 timmar och då börjar vi dricka för att sedan gå till Palace halv 8!

Puss!



Jag och Alex

Trött!

Usch, är så fruktansvärt trött just nu! Har så mycket jag behöver göra, men jag orkar verkligen inte! Jaja, ikväll ska jag i alla fall ta ett långt bad, och fixa och trixa lite, har ju studentskivan på palace imorgon, underbart!  Innan skivan kommer Alex hit en stund och förfestar lite och snacka skit.

Puss!

God morgon!

Sitter här och äter frukost nu, eller jag har precis ätit klart. Spårvagnen går om ca 10 minuter, jag vill verkligen inte till skolan! Hatar skolan, hatar plugg, hatar allt som har med skolan att göra! Men men, idag är det bara 49 dagar kvar till studenten, längtar! Men nu måste jag borsta tänderna och lite.

Puss!

Utgång ikväll?

yees, tonight blir det förmodligen utgång, har ju inte varit ute på 2.5 vecka (!!!!!) helt sjukt vad länge sedan! Men hoppas på att det blir så ikväll, ska i så fall till Wasa och röja lite. Sedan på fredag har vi ju studentskiva på Palace, då blir det 3-rätters, singstar, guitare hero och modevisning, sjukt kul ska det bli och jag längtar verkligen hur mycket som helst! Schlagern är då våran babe, så tro inget annat...Kan ju hända att vi erövar strippstången också (som vanligt typ) schlager och strippstång, det är vi det! Men nu ska jag ta och ringa Tina och se vad som händer ikväll.

Puss!

Ps hockey VM börjar på lördag! Längtar


Salt i såret..

Fy fan vad det svider! Skar mig som inihelvete förut på min skapa i metall-kurs (okej, så allvarligt var det kanske inte) men nu sitter jag och äter svinsalta jordnötter med handen och jag känner hur mycket det började svida. Kollar på såret och upptäcker att jag har fått salt på fingret och att blodet börjat rinna igen..smart Mimmi, smart!

Puss!

Blodgivare-nehej

Denna dag har jag inte varit i skolan, hade ju ett möte med en läkare fån blodcentralen eftersom jag vill bli blodgivare. Men det varade inte så långt. Det första hon gjorde var att kolla min åder på armleden och upptäckte att min åder var för tunn så jag skulle inte klara av så grova nålar som dom använder sig av. Gissa hur ledsen jag blev på en skala? Har ju velat bli det i flera år och nu när jag äntligen blivit 18 så skulle jag ju få bli det...men icke...grr vad sur jag blev. Så då blev det lite tröstshopping, fast bara ett par skor och en bh. men funderar på om man kan lyckas få med någon ner till stan imorgon i en timme eller två. Behöver dessutom en ny klänning tills nästa fredag då våran studentskiva är. Nu är det dags för lite mat, stekt potatis, ägg och fläsk, jummi!

Puss!


I skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja igen. Har haft samhäll nu på morgone och sedan blir det floristik i 3.5timmar. Slutar 20 över 4 idag och efter det blir det raka vägen till jobbet . Så det här är nog det ända jag hinner skriva idag. Kommer in hem förräns halv 11 ikväll typ. Hinner ju inte ens äta emellan. Har haft en håltimme ett tag och då blev det att åka ner till stan och köpa hatten vi ska jobba med på floristiken till modevisningen ni vet.

Puss!

Siri-jeansen från Gina Tricot

Vill bara upplysa er om att de populära Siri jeansen från Gina Tricot har kommit in på hemsidan igen med alla storlekar. Själv fick jag ett par för en vecka sedan i påskpresent, sjukt snygga och bekväma!

Puss!

Bror i Thailand

Har precis pratat med min bror som just nu befinner sig i Thailand och kommer inte hem först om 4 veckor. Men han hade det bra där i alla fall och 35 grader hade dom så han lär ju vara lite brun när han kommer hem...tillskillnad från en annan.

Siiter just nu vid min brors dator och kan därför inte lägga ut några bilder, men ska kila ner till den andra senare när min lillasyster går därifrån. Har varit en lång dag i skolan, på floristiken började vi planera kroppsmycken som vi ska göra till våran modevisning på studentskivan nästa vecka. Jag och Lina ska göra en hatt och en käpp med blommor på. Blir säkert jättebra. Och Sam den lilla skiten ska ju gå modell också, så han ska bära upp det vi gör plus några andra saker som några andra gör.

Puss!

Ps. ni glömmer väl inte att det är dubbelavsnitt på Desperate Housewifes ikväll?

Förlåt

Jag insåg precis att jag måste åka om 40 minuter, jag hinner inte lägga upp bilderna nu alltså, försöker hinna med det senare eller imorgon, fasen vad tiden går fort! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, och sedan är det bara att börja röra sig till jobbet. Hemma runt halv 11 ikväll. får se om jag hinner eller orkar upptadera.

Puss!

Gooood morgning sweetharts

Sitter just nu och äter frukost, vilket menas med att jag sitter och vräker i mig GODIS! Men hey, det är ju faktiskt sista dagen jag äter så då får jag göra det helt enkelt! Nästa gång jag äter godis igen blir på julafton, ack ack ack, hela 8 månader kvar...men va fan, jag har ju klarat det i snart 4.5 år. Och godis är ju faktiskt inte ens gott, man mår bara illa av det (kan i och för sig bero på att jag äter liite för mycket)

Nu ska jag snart ta en dusch och sedan sätta igång och plugga. Sedan efter det ska ni få se lite bilder här, det blir väl runt 14-15 tiden någon gång tror jag, börjar jku jobba vid 16 sen.

Puss!

Bilder sen Palace

Party 20/3 sjukt kul hade vi!

Vimmelbilder Palace



Palace <3

Puss!


Bildbomb imorgon!

För er som vill se bilder imorgon från Paris och modellbilderna från fotograferingen vi gjorde på projektet får kika in här imorgon igen. Tänkte lägga ut dom imorgon här innan jag drar iväg till jobbet. Blir ett kvällspass, 16 till 22, härligt! Nu ska jag relaxa lite och äta ännu mera godis (jag har ont i magen)

See you tomorrow babes.

Puss!

Jag lever!

Skulle bara upplysa er om att jag lever.. Har ju varit extremt dålig på uppdateringar, sorry babes.
Så, fullt upp som vanligt här, just nu jobbar jag 7 av 9 dagar, har dock avklarat 2 av dom, tjihu. Men kan ju erkänna att det är lite jobbigt att jobba så mycket samtidigt som skola börjar snart igen, men man får ställa upp för laget liksom. Jobbade ute igår dessutom, helt underbart väder så jag kunde ju gå runt i t-shirten hela kvällen där, hoppas man får lite färg snart, är riktigt jävla blek just nu (har ju fått något konstigt ryck om att det är farligt att sola solarium, knäpp jag vet, men va fan, skitsamma jag vill bli brun) så jag ska helt enkelt ta och börja sola igen nästa vecka. Vill ju ha lite färg till studenten! Och påtal om studenten så har jag köpt både studentklänning och studentskor, sedan fick jag ju dessutom min studentmössa för 1.5 veckor sedan, men dom får ni inte se än på ett tag. Längtar helt galet mycket till studenten, igår var det bara 2 månader kvar, men innan dess ska vi hinna avnjuta våran studentskiva (24:e april, ni kommer väl?) en studentkryssning och en lång, lång studentvecka, längtar!

Innan studenten ska jag ta tag i träning, ja ni hörde (läste) rätt, jag ska börja träna, eller jaa, hemma i alla fall, vi har ju lite träningsgrejer här, alla är ju så lata att dom inte vill träna med mig.. Jag ska göra bra ifrån mig i skolan, närvar på typ allt (fast det gör jag typ redan) och plugga massor. Sedan får man väl se om det blir en veckas njutning på min favoritplats i hela vida världen! Vart? Turkiet , Alanya såklart! Come with us? Hoppas hoppas hoppas!

Sålänge bjuder jag er på lite bilder från senaste gången jag var i Alanya, dvs i maj förra året.

         
   




Schkåål

Puss!

Utgång ikväll!

Förra helgen blev det ju inget men ikväll så blir det i alla fall utgång! Senare ikväll kommer Alex, Molly, Carro och ev Lidell hit och förfestar och sedan bär det av till Palace såklart, som många andra fredagar. Kommer bli superkul tror jag! Strippstången, right!? Tänkte däremot plugga lite först och sedan börja fixa mig. Imorgon blir det kanske utgång igen, fast då till Hugo. Sedan blir det work för hela slanten denna helg, vi öppnade ute igår så hoppas på bra väder i helgen, inte såkul att frysa..

Puss!


RSS 2.0