Jobb!

Nu åker jag till jobbet om 30 min, vi hörs kanske ikväll!

Puss!

Dumma Mimmi!!

Dumma Mimmi, dumma dumma Mimmi!! Åh, jag är så arg på mig själv just nu. Vet inte hur många sms jag fått av honom den senaste veckan, för många. Jag måste typ vara världens sämsta person på att dissa killar! ÅÅH, jag blir galen på mig själv. Jag hade ju typ världens chans att göra det igår¨på Palace, men nej då, det är jag för snäll för..
I NEED HELP!!!

Puss!

Vaknat till liv

Nu har jag äntligen vaknat till liv, eller äntligen och äntligen, jag har varit vaken ett par timmar faktiskt. Men nu är jag i alla fall iordninggjord och har precis ätit en kebabpizza med en massa vitlöksås och coca cola, urgott!
Hur var gårdagskvällen då? Jo, jag hade faktiskt svinkul som alltid! Vi började förfesta lite här jag, Alex, Tesse, Molly, Lina, Linn och hennes kompis. Det var verkligen jättekul, vi spelade tangera (som vanligt ölspel typ) med min finfina  kortlek som jag fick när jag fyllde 15 (ni vet, en kortlek med nakna killar, typiskt tjejer) och det blev ju endel skratt, sen drog vi till Palace runt 22 och det var redan d¨å skapligt med folk, det var ju en ILOVEME fest där igårkväll så det bjöds på "champagne" och frukt (dock ville jag inte ha något av det) och så var det en komiker som uppträdde och en kass modevisning. Förövrigt så blev jag och Alex rätt fulla som alltid och ställde oss på "scen" (platsen bredvid dj:n) och dansade. Schlagermusiken är nog roligast att dansa till! Träffade på en himla massa folk också, jättekul! Sen åkte jag hem runt halv 3 i natt. En toppenkväll helt enkelt!

Jag hade ju totalt glömt bort att jag fick ett sms från Emmapemma förra veckan om en förfest tror jag det var hos hennes kille och sedan svea. Tänkte svara senare under den kvällen jag fick det men har verkligen glömt bort det. Blev påmind okm det av Linn igår, då kände jag mig lite dum som inte svarat (det var liksom över en vecka sedan) Så ledsen för det Emma.

Puss!


Utgång!

Snart kommer det lite folk hit och så börjas det förfesta! Ska bli roligt som alltid, undrar vilka man stöter ihop med ute idag då, alltid lika spännande. Norrköping är ju väldigt litet, så man stöter alltid på en himla massa folk (oftast folk man inte vill träffa) om 5 minuter ska jag gå och möta några av tjejorna och sen kommer dom sista vid typ halv 8. Idag har jag på mig min "18-årsklänning", alltså klänningen jag hade på mig när jag firade min 18-årsdag. Har inte använt den sedan dess, så det kanske är på tiden att göra det igen. Bilder kommer imorgon (förmodligen)
Hoppas på en trevlig och rolig kväll!

Puss!


Sovit 11 timmar...

Helt sjukt, i natt sov jag i 11 timmar, det hjälpte ju inte så mycket med 1 sömntablett, så jag fick börja med 2 stycken istället, och tro mig, det hjälpte! Igår kväll somnade jag ca 23 och vaknade bara en enda gång under natten och sedan vaknade jag igen vid 11. Men konstigt nog var jag ändå svintrött när jag vaknade så jag gick inte upp förräns 13. Men ändå skönt att få sova ut ordentligt!
Har precis ätit frukost i alla fall, frukost är nog den bästa måltiden under hela dagen (om man slipper stressa vill säga)
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar i alla fall.

Puss!

Dagens önskeklänning+skor




Det här står högt uppe på in önskelista just nu, love it!

Puss!


Update.

Har precis kommit hem från  en liten shoppingrunda, och ja, det blev en väldigt liten runda. Det jag handlade idag var i alla fall 1 halsduk, 1 t-shirt, 1 ansiktsmask (ska ju ut imorgon), 1 film och 2 par solglasögon, och så köpte jag självklart hem en semla från Lindhals (deras semlor är godast!) jag har letat runt överallt typ efter min hårmousse, verkar inte finnas någonstans. Fasiken, jag älskar verkligen den!

Imorse gick jag i alla fall upp som vanligt förberedd på en projektarbetsdag, sen när jag sitter och äter frukost får jag ett sms om att Magda är sjuk, så vi blev lediga idag! Så nu blir det ingen direkt skola förräns på tisdag, går bara till halv 10 på måndag. Efter frukosten gick jag till sängs igen, men då fick jag ett X sms av "spyan" (vi tjejer har ju våra smeknamn om vissa killar) i alla fall, så sms:ar jag lite med honom och han ska förmodligen ut imorgon också (hjälp, vad göra?) okej, tror inte ni fattar så mycket av det, men Alex vet i alla fall vad jag menar (men tror inte hon läser det här)






Puss!

Trött!

Idag är jag verkligen svintrött, mina ögonlock känns som bly, men trodde det skulle vara svårare att gå upp imorse än vad det var. Är i alla fall hemma nu från skolan och de, har precis käkat mat och sitter nu här. Funderar på om jag ska orka gå dom 10 metrarna till köket för att hämta en apelsin, jag vet inte det är jobbigt! Jag har kommit in i en apelsinperiod nu. jag älskar apelsin helt plötsligt. Jag äter just nu 2-3 varje dag, It's sick, I know. Speciellt jag som aldrig äter frukt! Funderar på att ta en cola nu också, har inte druckit det sedan i söndags och jag håller på att få total abstinens...

Puss!

Brudbukett

Sitter just nu i skolan och har svinont i ryggen, har suttit och satt ihop e himla massa blad, men nu är det klat och jag har rast i 20 min. Sedan på cirka en tmme ska jag hinna med att göra själv brudbuketten, egentligen borde jag göra den nu men känner attjag verkligen behöver lite rast. Efter skolan är slut så ska vi ha ett "möte" angående praktiken i Paris, sedan ska jag och Carro mejla Palace om fredagen. Är väl hemma igen runt 17.30 -18

Puss!

Akupunktur!

Idag har jag bokat min första tid för akupunktur, ska börja med det den 9:e mars när jag har kommit hem från paris. Det är ju ingen mening med att börja nu eftersom jag i så fall kommer få ta ett upehåll 3 veckor när jag åker till Paris. Men det ska bli intressant och se hur det hjälper, det kommer däremot inte hjälpa mot tinnitusen utan det hjälper huvudet så det slappnar av (vilket kan lindra tinnitusen) men hjälp vad rädd jag kommer vara när dom ska köra in nålarna i huvudet på mig, usch.

Ledsen för extremt dålig uppdatering igår, låg i min säng typ helt totaldäckad hela jäkla dagen. Men idag är jag lite piggare, men det var rätt svår att ta sig upp ur sängen 06.50, det kändes liksom som om jag gick i en bubbla, eller var i en annan värld. Men efter att jag fick i mig lite frukost släppte det, så nu vet jag i alla fall att jag alltid måste äta på morgonen när jag tar tabletterna.

Puss!

God morgon!

Steg nyligen upp ur sängen, hur trött som helst och kroppen känndes jättetung. men jag hoppas på att det beror på att jag inte är van vid sömntabletter. Men i alla fall somnade jag runt 00 i går kväll, vaknade cirka 3 gånger men annars sov jag bra. Så sammanlagt har jag sovit kanske 7-8 timmar. Kommer inte ihåg när jag sov så många timmar uder en enda natt, 1-2 år sedan? Men det kändes bra, måste kanske bara vänja mig vid att sova flera timmar.
Nu sitter jag i alla fall framför datorn och äter frukost; risgrynsgröt och 2 clementiner, jättegott!

Puss!

Dagens önskeklänning+skor




Är inte klänningen hur snygg som helst? Och skorna skulle vara pricken över i:et! Det här står alltså på min lista idag!

Puss!


Angående mina sömntabletter

Tänkte dra ett kort inlägg angående mina sömntabletter. Jag har fått ett par sömntabletter som inte är beroendeframkallande, det finns 2 olika sorter som inte är det och jag har fått den som heter Pro-nånting. Jag blev varnad för den i en komentar för ett par dagar sedan, eftersom att hon hade blivit som en zombie nät hon tog dom. Jag sa detta till min läkare eftersom jag inte ville att det skulle bli likadant för mig, men hon berättade att alla människor reagerar ju såklart olika av allting. Så hon tyckte att jag skulle testa dom, funkade inte dom för mig så skulle jag få ett par anti-depressionstabletter. Det låter jätteknäppt eftersom jag inte är i någon depression, men de har tydligen som biverkning att man sover väldigt bra och därför kan skrivas ut för sömnlöshet. Så ikväll ska jag ta 1-2 tabletter vid ca 22.45 (måste ju se prison break) och sedan hoppas att jag somnar efter 30-60 minuter som man ska göra. Jag har även ställt in min massage imorgon och flyttat fram den tills på lördag klockan 10.00, inte ofta jag går upp klockan 10 en lördag! Men det beror egentligen på att man inte bör få någon massage när man är förkyld (inte heller sjuk såklart) och därför är det ju bättre att ta det på lördag. Tycker både det är bra och dåligt att vi sköt fram det, bra eftersom jag får förmodligen sova ut och dåligt eftersom jag eventuellt ska ut på fredag.




Puss!

Fått sömntabletter idag!

Yes, idag fick jag mina efterlängtade sömntabletter, så jag är lyckligt! Hoppas på att jag får sova i natt, lite trist dock att jag har bokat en massagetid klockan 9 imorgon bitti så kan ju inte sova så länge, fast längre än vaqnligt i alla fall, mycket längre! Men det ska bli otroligt skönt att gå till min massör igen! Har inte varit där på cirka 3 månader, egentligen ska man gå dit i alla fall 1 gång varje månad. Läkaren jag pratade med sa att jag bör sjukskriva mig från jobbet i ca 3 veckor efter att jag kommer hem från Paris. Men vet inte om jag kommer klara det, är ju så otroligt van vid att alltid ha något att göra hela tiden, skulle nog bli väldigt rastlös också. Men hon sa att jag måste prioritera min hälsa först, för den var ju tydligen inte särskillt bra (fast det förstog jag redan innan) Men det var skönt att prata med henne, hon förstog verkligen hur jobbigt jag har det med all stress och i skolan och allt. Hon skulle dessutom kolla upp vad man kan göra för att eventuellt lindra min tinnitus, det är i alla fall bestämt att jag ska börja med akupunktur (hjälp!) jag har ju bara en sådan hemsk rädsla för nålar! Men jag är verkligen beredd på att göra allt jag kan göra för att slippa skiten!

Tysthet, det som är vardag för er, finns inte i närheten i min värld.

Puss!

Min sista sömnlösa natt?

Yes, idag är det förmodligen min sista sömnlösa natt på ett bra tag! För imorgon ska jag nämnligen till vårdcentralen klockan 10.00 och jag hoppas jag får några bra insömningstabletter. När jag ändå är där ska jag skaffa mig ett nytt recept på mitt astmaspray och även ett nytt recept på mina huvudvärkstabletter som är mycket bättre än vanliga alvedon, panodil, iprem osv. Tänk, imorgon kanske jag faktiskt sover vid den här tiden, åh vad jag längtar!

Nu ska jag krypa till sängs i alla fall.

Puss!

Dagens önskeklänning+skor!

Här kommer den klänning och skor som står på min önskelista idag!
 

Superfint! Jag verkligen älskar rött och svart tillsammans!

Puss!

Fräna skor!

Titta på dom här coola skorna, jag vill ha! Skulle vara perfekta att ha en kall vinterdag!



Puss!

Idag ser jag ut som en tönt!

Kom precis hem från jobbet, vaknade ju upp förkyld som jag skrev imorse, men nu verkar det ha försvunnit helt! Jätteskönt! Men tog glasögonen idag bara för säkerhetensskull (man ska ju inte ha linser när man är sjuk, och någon gång måste man väl sköta det) och så hann jag aldrig platta håret, så jaa, idag ser jag helt enkelt ut som en tönt (enligt mig) med lockigt hår och glasögon. Kom ju på att jag inte heller har visat er en bild på mig med glasögonen, så här kommer det en (ser dock inte lika hemsk ut när jag har rakt hår..)



Puss!

Fortfarande oiordninggjord!

Sitter fortfarande här och har inte gjort iordning mig än, hjälp spårisen går om 8 minuter. Hurry hurry!

Puss!

Jobb!

Sitter här som vanligt innan jobbet och äter nudlar! Men hör och häpna; jag dricker vatten till istället för coca-cola, duktigt Mimmi (inte lika duktigt att dricka cola til frukost istället) i alla fall, jag jobbar till 21 ikväll, hoppas verkligen jag blir hämtad! nu har jag ju dessutom städat mitt rum också, typ i alla fall...
När jag vaknade i morse kände jag att näsan var täppt och jag hade blivit förkylt, har dessutom svinont i huvudet och lite hosta. Men nu är det lite bättre och jag är knappt täppt i näsan längre, skumt. Förmiddagen tillbringades i alla fall för en gångs skull i soffan framför tv:n, det var ju masstart i skidskytte, sedan var det även sprint och tillsist tjejernas storslalom. Älskar verkligen att titta på sport!
Klockan 20 över 4 måste jag sätta mig på spårvagnen och åka till jobbet, och här sitter jag helt nyduschad och totalt oiordninggjort (om man nu kan säga så) Måste ju dessutom hinna platta mitt hår, hjälp!

Puss!

King Kong!

Har precis sett klart på filmen King Kong, den har väl alla sett? Den är lika bra varje gång! Fast det är en sådan film man bara kan se 1-2 gånger per år. Dock gillar jag inte dom där läskiga djur-människor som dom kallar dom, dom liknar mer hon i "the Grudge" , läskigt! Men King Kong är ju bara så söt, och han har så fina ögon, ja, jag är svag för bruna ögon (även om dom sitter på en 8-meters gorilla) Hur som helst älskar jag verkligen filmen, trots att den är så lång (ca 3 timmar) så blir den aldrig långtråkigt.
Nu ska jag i alla fall ta ytterligare ett stort glas coca-cola och sedan krypa ner i sängen, se hur många timmars sömn det blir i natt då. Jag vet att det är mycket tjat om min sömn just nu, men det är verkligen skitjobbigt att inte kunna sova och jag räknar ner dagarna tills på måndag!

Vi hörs imorgon!

Puss!



Trött!

Guud vad jag är trött, inte ens när jag har druckit mycket kan jag sova, utan ligger bara och vänder och vrider på mig, jättejobbigt! Idag somnade jag runt 5-6 på natten och vakna sedan klockan 8 (kan ju tillägga att jag då klockan 08 fortfarande var onyter, illa) sen blev det ju jobb också, väldigt segt när man festat rätt hårt dagen innan+knappt sovit något (men jag borde ju vara van) längtar verkligen tills på måndag då jag förmodligen får mina efterlängtade insomningstabletter! Men just nu känns det som om ögonlocken ska falla ner, men jag vet ju att om jag går till sängs så kommer jag ändå inte somna, så då är det ju bättre att göra något vettigare (om det här nu är så vettigt) borde egentligen göra en massa skoluppgifter jag ligger efter med i helgen, men orkar verkligen inte. Men innan jag åker till Paris ska allt vara inne... jag har nu 3 veckor på mig, heja Mimmi!





Ser ungefär lika döende ut på bilden som jag är nu!

Puss!

Dagens önskeklänning+skor





Idag står dessa två på min önskelista. Skulle vara jättesött tillsammans!

Puss!

Beroende av cola!

Usch, mår verkligen kasst, och jag har fortfarande inte fått i mig något att äta, kämpar fortfarande med att inte beställa pizza, jag ska inte! Men mår så illa att jag det känns som om jag inte skulle få i mig någonting, trots att min mage kurrar hur mycket som helst.

Nu sitter jag och läser alla blogginlägg jag har missat, jag har 81 olästa inlägg. det är rätt segt att ha så många att behöva läsa. Men men, sitter med min sprite nu i alla fall, jag har extremt svårt för coca-cola dagen efter. Eller i alla fall på morgonen, inte senare under eftermiddagen. Igår var jag på ett fruktansvärt dåligt humör under eftermiddagen, sedan runt halv 7 när jag var på jobbet kom jag ju på att jag inte hade druckit någon coca-cola, så jag gick och köpte mig en och blev genast på bra humör! Se vad lite cola kan bidra, beroende? JA!

Puss!

Jag ska aldrig dricka igen...

Det är väl så det är meningen att det ska låta dagen efter? Hur som helst så är jag svinbakis, drack alldeles, alldeles för mycket. Men jag kommer i alla fall ihåg allt från kvällen, det är ju alltid ett plus. Så hur var min kväll igår då? Den var verkligen toppen! Hade verkligen en jättekul kväll med brudarna, eller jaa, det var väl tillslut typ bara jag och Alex kvar, vi var ju rätt många från början, men det sluta med att det bara var jag, Alex och hennes kille kvar, men det funkar det också!
Vi var i alla fall på Palace igår, har bara varit där en gång tidigare, och det var lika kul båda gångerna (så ni som säger att det inte är kul, kan ju dra någonstans?) Men det är lite synd att alla inte är likafana festisar som jag och Alex, då hade det varit ännu roligare! Aja, hur som helst var det verkligen en toppenkväll! Nu ska jag försöka få i mig något att äta, men idag ska jag försöka att inte beställa pizza som jag alltid gör annars.

Puss!

Kvällens önskaklänning+skor!



Helt galet snygg klänning, är hur kär som helst! Det skulle vara såå snyggt ihop med dessa skor också!
Det är står just nu allra högst upp på min önskelista!
Med det här skulle jag lätt vara snyggast på Palace ikväll! Jag vil ha!

Puss!

Solning!

Har precis kommit hem från solningen. För er som inte vet det så solar inte jag för att bli brun, (tror jag har skrivit det tidigare, men eftersom det kommer nya läsare hela tiden kan man ju nämna det igen) jag solar alltså av medicinska skäl. Och hur kan man använda solning som medicin tänker antagligen ni då (det brukar dom flesta säga) det beror på att under vintern när det är kallt så blir min hud så otroligt torr och jag får en massa ecsem på hela benen, men om jag från och med typ november går och solar en gång varje/varannan vecka, så slipper jag alltså mitt ecsem, vilket är verkligen guld värt! Så på grund av solningen kan jag ha vanliga ben under vintern i stället för såriga, underbart!

I alla fall, så sitter jag här just nu med min favoritglass (ovanligt va) men den börjar ta slut så ska köpa hem mer från jobbet när jag slutar ikväll! Mamma vill att jag ska städa rummet nu, men det kan hon ju glömma, orkar verkligen inte det (trots att det ser ut som ett bombnedslag, bokstavligt talat) Utan jag tänker ta en dusch nu och sen får jag se vad klockan blir och sedan måste jag ju äta och göra iordning mig innan jobbet! Så det är ju typ omöjligt att hinna städa rummet också, bra argument va!?

Puss!


Skolan!

God morgon,  sitter just nu i skolan, vi ska skriva en insändare men det blir inte så mycket gjort. Men slutar för dagen om 20 minuter så det är ju rätt lugnt! Då blir det lite mat, sen åka och sola och sedan duscha och göra i ordning mig för kvällen, sen blir det jobb innan utgången!

Puss!

Dagens önskeklänning+skor

Idag står dessa på min önskelista!




 


Puss!


Today!

Idag var det en ganska lång dag i skolan, gick från klockan 8-14, de sista 2 timmarna gjorde jag och Emma vårat arbete till F-kursen. Så nu är vi alltså lediga på tisdag istället, så jäkla skönt! Idag har det bara varit floristik annars i skolan, vi gjorde en Glamelie-ros (stavas det så?) blev faktiskt väldigt nöjd. Efter skolan åkte jag och Christine in och hämta biljetter till Hugo tills imorgon, ska bli kul med utgång imorgon (var ju inte ute i helgen). Idag är det min sista "lediga" dag för den här veckan, jobbar 3 dagar i sträck sedan, så jag missa tyvärr förfesten imorgon, så får väl typ halsa i mig något lite snabbt här hemma..

Just nu blir jag bara tröttare och tröttare för varje dag, har inte ens orkat sminka mig på hela veckan! I och för sig brukar jag bara använda mascara och inget annat krams. Men det ska bli skönt att göra i ordning sig lite ändå imorgon. Nu ska jag lägga mig och se en film och sedan bädda ner mig i sängen.

Puss!

Jag behöver sömn!

Jag är så förbaskat trött, idag har min tinnitus varit mycket värre än vanligt.. jag har hört den heela tiden, vad jag än gjort och trots att jag hade på musik på högsta volym, det är ju tur att det inte är så varje dag. Åh, vad jag längtar tills på måndag! Funderar på att dra mig mot sängen och vila, för ja det är ju det jag gör om nätterna, vilar och så efter 3-4 timmar blir jag alltid så jäkla sur över att jag inte kan sova. Då brukar jag stiga upp ur sängen och gå ett litet varv i huset, sen runt 4-5 brukar jag oftast lyckas somna och så ringer väckarklockan vid halv 7, och ringer inte klockan vaknar jag ändå vid halv 8. Samma visa natt efter natt. Jag hör ljudet i öronen nästan högre än knappningarna från tangentbordet.. usch, jag behöver sova! Funderar på att lägga mig och se en film och sedan släcka. Men först ska jag läsa 45 blogginlägg som jag har missat, bara efter en dag så är det uppe i drygt 50...
Vi höres imorgon igen, för nu blir det inget me inlägg den här dagen!

Puss!

Dagen

Gud, vilken dålig uppdatering det har varit idag, ledsen för det. Idag tog jag mig i alla fall en sovmorgon eftersom vi skulle ha "skolbio", med andra ord inget viktigt. Och som ni säkert redan vet så behöver jag så mycket vilotid jag bara kan få. Är så fruktansvärt trött, men inatt lyckades jag i alla fall sova ca 3 timmar, alltid något. På måndag ska jag i alla fall ner till vårdcentralen och förmodligen får jag då mina insomningstabletter! Guud vad jag längtar, då ska jag 'sova länge tänkte jag skriva, men sen så kom jag ju på att jag har bokat tid hos min massör klockan 9 på morgonen på tisdag (är ju ledig då) Skönt ska det bli, var ju så länge sedan jag hade tid att gå dit. Tror jag var där sist typ i oktober-november någongång.

Idag blev det i alla fall helt bestämt att jag jobbar fre-lör-sön, ringde och sa ja till det förut, så då blir nästa lediga helg när jag är i Paris (åker om typ 4 veckor) Har nu jobbat 4 helger i rad och det kommer bli ytterligare 4 innan jag får ledigt. Även om vi kommer ha praktik nere i Paris så kommer det nog kännas som en lite semester, eftersom jag då förmodligen inte kommer ha så jättemycket att göra under dagarna så kanske jag kan passa på att ta det rätt lugnt (och shoppa!!)



Bjuder på en bild på några av mina fiskar!

Puss!


 


Dagens önskeklänning+skor

Idag står dessa högst upp på min önskelista!


 

Såå snyggt det skulle vara tillsammans!

Puss!

Lokalen till studenten fixad!

Studentlokalen är nästan helt fixad nu i alla fall, känns ju rätt bra! Det känns verkligen att det börjar närma sig nu! Om cirka 4 veckor går vi ut på våra sista praktikveckor, känns helt sjukt! Men guud så jag längtar! Det ska bli så oerhört skönt att få slippa skolan och allt pluggande. M;en men, det är ändå lite drygt 5 månader kvar, så jättenära är det ju inte, men tror ändå det kommer gå rätt fort! Åh, vad jag längtar!



Snart så är det tvärtom!

Puss!

Lite av allt..

Sitter just nu vid min brors dator och segar. Sitter med min kebabrulle...igen! Har värmt den nu så jag tänkte äta resterande av den till middag, hur gott som helst! Och ja, idag har jag faktiskt värmt den, annars brukar jag ju äta den kall (konstigt jag vet) Hur som helst så måste jag snart börja på min blombeställning som jag måste göra tills imorgon, annars får jag ju inga blommor till brudbuketten.. Har inte riktigt bestämt mig för hur den ska se ut, teknik och blommor mm. Så det kan ju vara rätt lägligt att börja med den innan Top Model sätter igång om 30 minuter. Tänkte att jag skulle sätta mig ner och bläddra lite i 2 blomster börcker; "Flower in love" där kanske jag kan hämta någon inspiration till brudbuketten. Böckerna är från Belgien och jag fick dom och 4 blomster böcker till när jag hade min praktik där för snart ett år sedan, gud vad tiden går snabbt!
Måste föra över pengar till Tina också så vi kan betala studentkryssningen..
Hörs senare!

Puss!

På min önskelista..

Finner ni dessa ybersnygga skor! Ovanliga och jag älskar ju verkligen metallicfärgade saker.



Nu ska jag lägga mig och vila ett par timmar, så vi hörs senare!

Puss!

Kebabrulle..

Som sagt, jag är alltid onyttig. Nu till lunch blev det en kebabrulle istället för pizza som det först var tänkt, hur gott som helst var det! Och självklart blev det cola till det, love it! Idag har det verkligen inte varit en bra dag, den här dagen har rent ut sagt varit totalt värdelöst, har pratat med en läkare angående min tinnitus och det är en sak jag fick reda på idag som jag måste smälta innan jag skriver ut det här. Nu när jag ändå inte har något speciellt planerat idag (superskönt ) så tänkte jag lägga mig och vila ett tag (som ni redan vet så sover jag typ ingenting), är så sjukligt trött, men snart så, snart är det jag som ska få sova heeela nätter (förhoppningsvis) Längtar!

Puss!


God morgon.

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, skönt att sluta tidigt! Den här veckan är så slapp, samma sak nästa vecka. Idag har jag i alla fall haft 1.5 timmars formgivning och sen så har jag och Emma pratat lite om vårat arbete i F-kursen, tror det kommer bli bra. Vi ska göra arbetet+blombeställningen på torsdag i stället så vi får ledigt nästa tisdag, skönt! Nästa vecka har vi 2 dagars projektarbete också, så det är egentligen bara 2 dagars skola nästa vecka!

Börjar längta tills på fredag, då blir det utgång igen. Gud vad man börjar sakna det så fort man inte går ut en helg. Men det blir lite trevligt folk i alla fall, surt bara att man jobbar till 21, då missar man ju halv kvällen, men sånt är livet.
Nu ska jag ringa och beställa pizza=min lunch! Jag och mamma ska dela på en kebabpizza från eneby, de har verkligen världens godaste pizza! Jag lyckas alltid få alla till att vara onyttiga, duktig jag är!



Puss!

Duktiga jag!

Jag har lyckats trycka på någon knapp så det blev något konstigt med inlägget tidigare och jag som är så datakunnig vet ju inte hur jag ska göra för att ändra det. Men men, sånt är livet ibland.

Puss!

Alltid mat!

Kom precis hem från jobbet, idag vart jag tvungen att ta bussen hem, segt. Nu är jag i alla fall hemma, och ja, som vanligt sitter jag vid datorn och äter! Jag har kommit fram till att de enda gångerna jag sitter vid datorn är när jag äter någon form av mat. Och det är ju bättre att äta vid datorn är i köksbordet!? Så där har ni svaret på varför jaglltid skriver att jag äter. Idag stog det i alla fall ris och currysås på menyn..och en flaska coca cola (det är min 4:e idag, illa) men jag behöver coca cola annars skulle jag inte klara av en enda dag.

Idag har det i alla fall varit en komma försent dag, jag har kommit försent hela dagen! Till och med till jobbet var jag sen, illa. Men men, det händer alla och det här var faktiskt bara 4:e gången jag kom försent till jobbet (har ju jobbat 1 år och 9 månader) så tycker inte det är så farligt. Jaja, imorgon är det skola i alla fall. Härliiigt.


Puss


God morgon!

God morgon! Vaknade upp med världens spränghuvudvärk...igen!Jag har haft så fruktansvärt ont i huvudet den senaste veckan, det suger verkligen! Jag tror det beror på att jag aldrig sover och på grund av min tinnitus. Så idag kommer jag alltså inte gå till skolan. Men det är lite surt att jag måste åka och jobba senare, tackade ja igår så jag kan inte helt plötsligt ringa och säga ifrån, då skulle han nog bli sur på mig... jaja sitter och äter toast med oboy, suveränt gott! Var så länge sedan jag åt det!
Hörs senare!

Puss!

Min tinnitus!

Nu tänkte jag dra ett litet inlägg om min tinnitus bland annat. Jag börjar bli så otroligt trött på alla människor som bara skakar bort det! Folk förstår inte, precis som med allt, hur jobbigt det faktiskt är. Vad tror ni anledningen är till att jag knappt sover? Att jag alltid är trött? Att jag inte har så bra betyg i skolan? Att jag aldrig vill ha det lugnt omkring mig? Nu ska jag ge er svaret! Min tinnitus! Kort och enkelt svar. Men folk verkar inte förstå hur mycket det kan förstöra för en person, för mig har det förstört mycket! Mina betyg har verkligen rasat sedan jag började gymnasiet och min tinnitus blev mycket sämre. I högstadiet hade jag så pass lågt att jag kunde somna på nätterna, att jag kunde plugga trots det eviga tjutet i öronen, men det fungerar inte längre! Nu har jag börjat med några natur-insomningstabletter som inte fungerar ett skit, så måste gå till läkaren för att fixa ett recept..jag känner att jag skulle behöva minst 3 dygn med sömn. Men nej det går ju inte, för jag har ju en massa skola att klara av, jag har jobb att sköta och måste försöka att plugga så att jag inte går ut skolan med några jäkla IG, för det är det väsrta som skulle kunna hända mig, att jag tar studenten med IG i ett eller flera ämnen. Mitt mål när jag började skolan var att få så bra betyg som möjligt, att bli riktigt duktig i skolan..och se hur det gick? Allt på grund av min tinnitus, många verkar inte förstå att det faktiskt kan förstöra för folk, jag har inte träffat en endas människa som förstår hur det känns. Ingen som ens låtsas veta hur det känns. Utan så fort man bara nämner det så skakar dom bort det och börjar prata om sig själva och sina problem, som oftast inte är några jätteproblem. Jag har försökt prata om det med ett par vänner, men ja, dom skakar bara bort det och bryr sig inte ett skit, dom låtsas inte ens bry sig, väldigt bra vänner måste jag säga...drog upp det precis nyss med en killkompis, och det var det som fick mig att skriva detta inlägg. Satt och prata med honom på msn och så, och så började vi prata om mina sömntabletter och så, han visste inte om att jag hade tinnitus tydligen (jag kan ju tillägga att han är en sån man typ kan snacka om allt med) och han också skakar bort det, och börjar snacka om sin egen sak som han haft hela livet och bla bla bla...det är ju bra att man kan lyssna på vad andra säger. Gud, vad jag är trött på folk som aldrig kan lyssna och bara tänker på sig själva!

Jag kan ju nu tillägga att jag är så otroligt glad över att Marie (en annan tjej som också har tinnitus) tog kontakt med mig, för hon är verkligen den enda som kan förstå hur jag har det. Hon har själv sömntabletter och det var nog därför jag började med det. Har inte riktigt tänkt på det innan. Jag visste inte heller så mycket om tinnitus (trots att jag har haft det i hela 6 år) så hon berättade en massa olika saker, vad som kan orsaka det, vad som gör det värre osv. Av de sakerna hon berättade kom jag på att jag faktiskt alltid gör, jag spänner mig hela tiden i käken bland annat och det gör det hela värre. Nu testar hon på akupunktur (hur det nu stavas) förhoppningsvis ska det hjälpa. Jag har också blivit rekommenderad det, men jag och nålar går inte riktigt ihop. Men funkar det så lovar jag att det kommer vara jag som snart får nålar i huvudet!





Puss!

Bara jobb och jobb.

Usch, just nu känns det som om jag bara jobbar hela tiden typ. Ska jobba imorgon också, fredag också..sedan skulle jag ju varit ledig hela nästa helg (jobbar ju 4 helger, ledig 1 osv) men nu vill dom att jag ska jobba den helgen också, det blir 7 helger i rad. Känns lite segt, har inte bestämt mig om jag ska tacka ja eller om jag ska strunta i det, jag får se. Jag ska ju ut igen på fredag (ska bli sjukt kul btw) så jag sa att jag inte kommer vara så jättepigg på att jobba på lördagen. Till gensvar säger han: Men du, det är ju bara att dricka mycket mera så kommer du bli piggare! Så tror ni det hjälper? Värd att fundera på i alla fall...var länge sen jag drog en ordentlig fylla faktiskt, ordentlig sa jag faktisk...

Puss!

Innan jobbet.

Yes, nu sitter jag här och äter som vanligt innan jobbet. Gissa vad jag äter? Jo, nudlar och coca cola såklart, ovanligt va? Jag vet. Lite segt att åka och jobba känner jag, undrar vilket folk det är där idag då. Hoppas det är några härliga människor, det brukar vara det på kvällarna.Gud vad jag fruktar att börja jobba förmiddag, suck. Men då kommer jag som sagt ha mr tid över till annat, alltid positvit och jag kommer inte kunna jobba på vardagarna=ännu mera fritid. Dock kanske jag får köra lite 22-tider? Man kan ju alltid hoppas!
Hörs ikväll!

Puss!

Jag är kär! Igen...



Jag blir kär i nya skor varje dag! Varför måste alla hemsidor med snygga skor vara amerikanska?

Puss!

Gifta sig när man är 18?

Läste nyss ur en tidning om ett par från Uddevalla som är 18 år gamla och gifte sig igår!? Jag bara undrar hur man tänker då? Varför ska man gifta sig när man är 18, det är väl i alla fall lite för ungt. Men varför vänta med att gifta sig? Jo, för jag tror inte att man riktigt vet vad man vill när man bara är 18 år. Jag tror de flesta som är jättekära tänker att dom kommer vara tillsammans livet ut, men det brukar ju inte direkt hålla. Oftast vid den här åldern brukar det hålla max 3-5 år (finns dock undantag). Men tycker bara det är så otroligt onödigt att gifta sig som 18 åring, varför kan man inte bara vänta ett par år till? Jag tycker en förlovning är okej, men inte att gifta sig så ungt! Borde typ finnas någon högre åldersgräns på att gifta sig, för nej, jag tror inte man är tillräckligt mogen för att gifta sig när man är så pass unga. Egentligen så har jag nog inte så mycket argument till varför man inte ska få gifta sig när man är 18, bara jag som känner att det är för ungt.

Puss!

En helt vanlig söndag

Nu sitter jag här, precis som alla söndagar och äter på min favoritglass! Den äter jag alltid på just söndagar. Det är farligt att jobba på mitt jobb, det slutar nästan alltid med att jag köper hem den här glassen, kola glass med kolasås. Och den finns bara där också, så skulle jag helt plötsligt bli sugen på den, måste jag åka heeela vägen till Ingelsta för att kunn köpa den, snyft. Men nu har jag ett paket i alla falll och ska köpa med mig ytterligare 1 eller 2 paket så jag klarar mig i veckan! Som sagt, jag verkligen älskar den glassen!

Puss!


God morgon!

Satt i natt och skrev ett ganska långt inlägg, sedan helt plötsligt stängs min dator av. Gud vad sur jag blev! jaja, sånt är livet. Har nyligen gått upp, tagit en dusch och ätit frukost, så skönt att kunna ligga kvar lite extra länge under helgerna. Fast från och med februari kommer jag ju börja klockan 9 istället för 5, känns ju lite segt, jag som älskar att ligga kvar och dra mig i sängen. Men men, man får i alla fall ut mer av dagen då..

Puss!


Gäsp..

Pratade med Emelie för någon timme sedan, och det blir stan på måndag istället för imorgon, både hon och jag har rätt mycket att göra before the work tomorrow. Hoppas i alla fall på att hitta lite mer skojiga saker, älskar att inhandla nya kläder, men högst upp på listan står skor och efter det kommer väskor.. men folk har vant sig vid att jag handlar så mycket av det att dom nuförtiden bara skrattar åt mig när jag kommer hem med nya skor eller väskor...det är faktiskt nästan så att jag skrattar åt mig själv..

jaja, nu ska jag försöka sova lite, det är ju faktiskt anledningen till att jag inte går ut i helgen, jag måste sova! Berättade jag för er att jag fick en massa näsblod i skolan i fredags? Satt i datasalen och skrev på vad det nu heter, och helt plötsligt känner jag att det började rinna, och ja det var massa näsblod! Det får man ju lätt när man sover väldigt dåligt. Så det är väl ett litet bevis på att jag måste få iordning på sömnen? Ska se om jag kanske kan uppsöka läkare i veckan och få riktiga sömntabletter, skulle vara helt underbart att få sova åtminstone 5-6 timmar i sträck!

Puss!

Nyttiga jag!

Just nu sitter jag och äter 2 stora kycklingklubbor och en stor sallad, hur gott som helst! När jag tänker efter så är det bland det godaste som finns, men det blir ju inte så ofta man äter, det är lite för nyttigt för min smak..

Kom nyss hem från jobbet, gick 5 min tidigare men det slutade ju med att jag stog och pratade med T ett tag (som alltid, typ) hur som helst så fick han mig att berätta en sak, som jag typ hade lovat mig själv att inte berätta för honom (han har fått mig till att avslöja liiite för mycket om mig, om man säger så) jag är ju inte direkt en sådan där jätteöppen person som berättar allt och lite till om mig själv. Men han är en sådan ärlig och öppen person att det gör att man själv blir det.

Puss!



Min nyttiga mat! Dock så sitter jag med ett superstort glas cola, men det kanske jag inte ens behövde nämna?



Jag just nu.

Nudlar + cola

Yes, sitter just nu och äter nudlar och dicker coca cola, det har blivit min helgmiddag nuförtiden typ.. är väl bara för att jag jobbar rätt mycket. Testade ett nytt märke på nudlarna, var lite skeptiskt från början eftersom jag verkligen älska de andra nudlarna. men det här märket var faktiskt väldigt god också, så nu kan jag till och med börjar variera märket...jaja, hoppas på att bli lite piggare av coca colan (som för övrigt är min andra idag). Men men, endel är beroende av cigaretter, snus eller kaffe...jag är beroende av coca cola!


Puss!

Shopoholic ^^

Yey, nu har Mimmi varit i farten igen.. åkte in en sväng till stan förut med Emelie och det blev en lite saker, bla en ny väska (man måste ju variera) en ny uteväska, ett par jeans, en t-shirt, en festtopp och en enkel vardagströja. Det skulle nog ha blivit mer om inte Emelies chef hade ringt och bad henne komma lite tidigare till jobbet. Men eventuellt tar vi en runda till imorgon innan vi börjar jobbet (båda börjar klockan 17). Det är väl egentligen alltid nödvändigt med nya kläder, i alla fall för mig.

Börjar känna att den här lugna helgen faktiskt är rätt nödvändig. Dels får jag vila ut lite (kan verkligen behövas) och sen så hinner man ju så mycket mer under dagen, tex shoppa istället för att ligga i sängen bakfull till klockan 3... men igår kände jag att festsuget började komma, men hoppar man över en helg borde det ju bli bättre helgen efter egentligen...men nästa helg, då blir det utgång såklart igen! Det räcker med en lugn helg någon gång ibland!
Jaja, dags att göra lite nudlar before the work..

Puss!

Hemklickat DVD-filmer!

Som ni säkert redan vet så är jag ju galen i filmer, har nu klickat hem 8 stycken från cdon.com dock är de inte så jätténya, utan mer fimer som jag inte har av en serie, från en skådespelare mm.


Här är filmerna i alla fall





Funderar även på att beställa hem scrubs, Desperate Housewifes och Prison Break..någon av dom eller alla! Älskar dom serierna!
Kan ju tillägga att om du inte har sett Mindhunters bör du definitivt se den! Den är en av de bästa filmer jag någonsin sett, dock bör du gilla thrillers, den innehåller endel mord..

Puss!

Sömntabletter.

Ja, igår fick jag alltså ta och börja med sömntabletter, har inte sovit något knappt sedan i lördags. Har ju väldigt länge haft sömnproblem på grund av min tinnitus som jag har, många av er visste nog inte det. Men jag har alltså tinnitus, har haft det i 6 år och det blir värre och värre. Kan skriva mer om det en annan dag. Tog i alla fall 2 tabletter igår, men dom hjälpte inte så mycket, det tog ändå 2.5-3 timmar innan jag somnade, känns som om jag aldrig kan få någon sömn, tror inte jag har sovit 8 timmar i stärck på flera år..jaja, livet är inte perfekt.

Puss!

Kan man skicka in denna bild?

Jag har precis skrivit klart mitt cv på engelska, och försöker hitta en bild jag kan skicka in. Jag har inte så många bilder på mig där jag inte är superfixad eller onykter, lite surt. Men hittade denna bild som är drygt ett år gammal, skulle det funka och skicka den tror ni?



Puss!

Mitt cv i engelska

Sitter nu och fortsätter skriva på mitt cv i engelska, än så länge går det bra, men det är ju lite ovant att inte skriva det på svenska! Det märks även tydligt hur mycket engelska jag har lärt mig under det senaste året (sedan jag slutade med engelskan i skolan kan jag tillägga) det beror nog på att jag har fått chansen att resa mycket och då prata engelska, även skriva engelska med olika personer eftersom dom inte pratar svenska. Min engelska känns just nu på topp!

Puss!

Mina önskeplagg idag!

Det här är vad som står på min önskelista idag! Och jaa, jag älskar rosa!

 

Puss!

Cv på engelska

Just nu sitter jag och skriver mitt CV som jag ska skicka till hon i Paris, och självklart ska det ju vara på engelska, yey! Lite segt är det ju, men ganska nyttigt också (speciellt för mig som vill och ska jobba internationellt!) Jag har hittills lyckats få ihop en hel mening! Mäktigt va!?

Puss!

Spränghuvudvärk!

Gick hem tidigare idag eftersom jag hade en sådan sjuk spränghuvudvärk, fy vad jag hatar det! Har knappt sovit något heller sen lördags morgon, så jag gick hem vid lunchtid och åt Mc Donald's och lade mig sedan i sängen där jag har legat och vilat fram tills nu. Tänkte att jag ska se Top Model sen också och sen ska jag försöka sova och hoppas på att huvudet ska bli bättre tills imorgon. Imorgon är det ju tänkt att jag och Tina ska ha filmkväll hela natten hemma hos mig, men vi får väl se hur trötta vi blir (så typiskt oss att ta det en skoldag..)

Puss!

Dagens önskeklänning + skor!

Idag står denna klänning och skor på min önskelista!



Puss!

Jag är fruktansvärt irriterad!

Ni vet en sådan där dag som man bara hatar allting, en sådan dag som man bara vill gå och lägga sig och aldrig gå upp! En sådan dag har jag idag! Idag fick jag nämligen reda på att jag inte kommer kunna åka till USA eller Australien i höst, som jag hade längtat efter så otroligt mycket! Men sedan kommer ju min smarta bror på att jag inte kommer kunna åka förräns hösten efter, alltså när jag fyller 20. Det beror på att jag för tillfället håller på med en operation i min mun som kommer ta lite över 1 år till. Det hade ju jag fullkomligt glömt bort, och jag vill ju inte ta ett uppehåll i 1 år, då måste jag betala över 100 000 kronor, det känns ju inte så frestande! Så jag får väl helt enkelt ta och jobba 1 år och sedan åka iväg helt enkelt, för iväg ska jag, det är inget snack om saken! Men då kanske man skulle försöka få med sig en vän och åka ut och resa under hösten? Eller ta den där bartender utbildningen i Gran Canaria jag funderat på, det finns ju rätt många möjligheter, frågan är ju bara vilken man ska välja. Men hösten 2010, då är det jag som åker till USA eller Australien i 1 år!




Puss!

Jag i lockigt hår!

Igår kväll hade jag lockigt hår! Det är inte ofta det händer kan jag lova! Lockigt hår brukar jag gå med ca 1 gång varannan månad. Jag gillar det egentligen inte, men någon gång kan man ju ändå ha det. Så här såg i alla fall jag ut igår i håret.





Puss!


Party!

Ledsen för dålig uppdatering denna helg, har haft lite att göra. Har ju jobbat 7/9 dagar nu (eller det blir 7:de idag) men det ska bli bättre, I promise! I alla fall, denna helgen har bestått av jobb, utgång och bakisdag (det är väl så en helg ska vara?) Var ute igår med Alex, hade verkligen jättekul även denna gång! Vi vart nog båda lite för fulla, så ja, vi stog och dansade på scenen på Hugo typ hela kvällen (och det gör man bara när man verkligen är full) men kul hade vi i alla fall! Mindre kul var ju att det var lite folk som man kände där, men va fasen, alla har väl varit fulla någon gång? Vaknade i alla fall imorse klockan 13 av att K ringde, efter det steg jag upp och gick och köpte pizza och läsk och åt, som alltid en bakisdag! Nu börjar jag jobba om 1 timme, härligt värre... fick även igår reda på att en som tog studenten från min skola förra året ska börja på mitt jobb, blir nog rätt kul. Det var en kort uppdatering om min superbraiga helg!

Puss!

Min önske-outfit denna fredags kväll!

Ikväll skulle jag önska att jag hade det här på mig...

 

Puss!


Mina köp idag!

Blir ingen lång text nu utan tänkte mest visa bilderna på sakerna jag köpte idag, bland annat mina 4 par skor, jag älskar dom! Hittade ett par jättesnygga ankelboots som jag verkligen verkligen ville ha, men så testade jag dom och dom gjorde svinont längst fram, så sur när man hittar något man verkligen vill ha! jaja, sånt är livet.

    
    

Det här är alltså vad jag har köpt idag, den sista bilder är på några av mina favoritklackskor, jág har en hel del om man säger så. Som sagt, jag har mer än dubbelt så många skor som resten av min familja har tillsammans (vi är 5st)



Den här bjuder jag på, hatten jag har köpt till projektarbetet, det här är nog första och sista gången ni får se mig i hatt gott folk!

Puss!

Home from the work..

Kom nyligen hem från jobbet, har faktiskt varit helt okej idag, varit lite småflum sådär som alltid, och vissa andra var ju det också, så hade det skapligt roligt, i alla fall de första 3 timmarna. De resterande 3 timmarna var jag ju själv, och jag pratar gärna inte med mig själv. Nu sitter jag i alla fall här och väntar på lite mat, ska äta ugnspomme med revbenspjäll, hur gott som helst! Man uppskattar verkligen ugnspomme massor när man har haft en fritös i 10 år. Så efter maten hade jag tänkt ta ett glas cola (okej, flera då) och lite popcorn. Sedan hade jag tänkt fortsätta med mitt år 2008 och även visa er bilder på det jag köpte idag! Har redan börjat gäspa, men det kanske beror på att jag har hållit igång hela dagen? började ju skolan klockan 09 imorse, efter det åkte jag och shoppade och sedan direkt till jobbet, då blir man väldigt trött, och man uppskattar verkligen sängen så otroligt mycket mer! Men än blir det ingen säng för min del, det får jag ta när jag har tid!

Puss!


Shoesoholic? stavas det så...?

Jaa, nu är jag hemma igen! Har varit en lugn dag med bara 1.5 timmars skola (en lektion), efter det åkte jag hem och gjorde i ordning mig och sedan åkte jag iväg och shoppa, som alltid.. idag fick jag med mig 4 par skor hem, en myströja (är en Mimmi-figur därbak, passar ju mig perfekt) en superstor och skön halsduk, en väska och en hatt (nu min projektgrupp, får ni ta och berömma mig! Det är nämligen hatten jag ska ha på mig när vi fotograferas, duktigt Michaela!) och köpte även 2 filmer, jag och mina filmer ja. Eftersom min utgång ikväll blev inställd så kan jag ju lika gärna passa på att sitta framför datorn (vilket inte händer så jätteofta) då kommer det även en massa bilder på det jag köpt, och lite andra bilder. Tänkte även fortsätta med mitt år 2008, hoppas jag håller vad jag skriver nu också! Jaja, ska iväg och jobba om 20 min.



Ca 1 år gammal bild.

Puss!

Inlägg nummer 100

Såg precis att jag har skrivit över 100 stycken inlägg, närmare exakt 102 med det här. Inlägget om Paris var nummer 100. Vad kul. Nu ska jag försöka att sova lite, men det lär ju inte gå så bra som alltid...jaja man lär sig leva med det på ett eller annat sätt!

Puss!

Stum!

Oj, blev rätt stum idag faktiskt när jag gick in på statistiken, inte för att det var så många fler besökare utan att det var nästan dubbelt med besök som unika besökare, alltså att folk har varit inne flera gånger, kul ju, trots att jag knappt har uppdaterat idag!
Hur som helst kom jag nyligen hem från jobbet, har varit helt okej faktiskt, det är ju roligare att jobba med vissa än andra om man säger så! Många som håller med mig där.. är egentligen inte direkt en person som går omkring och stör mig på folk, men när jag väl gör det klarar jag knappt av att se människan! Jag sa det till en arbetskamrat att min högsta önskan är nog att slippa träffa denne när jag är ute (och är full) då skulle det nog lyckas bli en stor catfight mellan oss. Jaja, sånt är livet, alla har vi väl någon som vi inte riktigt klarar av? Jag har för tillfället 2 stycken, men en av dom slipper jag efter våren!



Puss!

Paris!

Nu har jag fått veta att jag åker till Paris den 16/2 och kommer hem 6/3, blir borta nästan 3 veckor, hoppas det blir lika bra som jag hade det på praktiken i Belgien, där hade jag 2 av dom bästa veckorna i mitt liv! Det ger så otroligt mycket erfarenhet! För er som inte visste det ska jga alltså ha praktik i Paris i 3 veckor. Ska bli hur kul som helst! Sökte på lite bilder på Paris eftersom att jag aldrig har vart där!







Staden verkar vara hur stor och fin som helst! Hoppas det är bra shopping också, det skulle ju alltid uppskattas!

Puss!


Ångest!

Vill verkligen inte börja skolan imorgon, har ångest över det, jag hatar skiten! Åh, snart tar jag studenten, har nog aldrig längtat så mycket efter något som jag gör med studenten! Vill sluta skolan nu! Hoppas bara jag får G i alla ämnen!

Puss!


Hockey!

Jag fullkomligt älskar Hockey (dock inte lika mycket som basket, men nästan) det är ju en sådan ortoligt rolig sport att titta på. Men man kan samtidigt bli så otroligt förbannad, som i JVM natten mellan måndagen och tisdagen. Domarjävel som inte kunder döma en enda sak helt rätt. Då blir man arg! I natt satt jag och Dennis och kikade lite på NHL, matchen mellan Philadelphia och Whashington, det är en väldigt stor skillnad mellan svensk hockey och NHL om man säger så... förstår verkligen inte folk som inte gillar sport, det är ju verkligen det bästa som finns! Hur som helst så tittade vi på NHL till ca halv 3 i natt, men gav upp vid mitten av andra perioden, inget kul att titta med någon som somnar i soffan hela tiden.. när jag slutade titta ledde Whashington med 1-0, hoppas dom vann, dom var riktigt grymma! Backström gjorde dessutom det målet, ännu roligare när en svensk gör mål! Nog om Hockey nu i alla fall, snart kommer min farmor som ska fira pappa (han fyllde hela 41 i lördags, gud vad gamla mina föräldrar börjar bli, 38 och 41...fast egentligen inte om man jämför med alla andras föräldrar) Börjar få en otrolig ångest över skolan som börjar imorgon, hemska tanke, förstår inte hur jag ska kunna komma upp i tid, har ju verkligen vänt på dygnet totalt. Har inte gått och lagt mig innan halv 3 och inte gått upp förräns tidigast 1 under de senaste 2 veckorna.. duktigt Michaela!




Puss!

Drömma går ju...





















Något av det här skulle jag vilja ha på studenten! Såå sjukt snygga klänningar och skor. Jag vill ju ha en vit klänning (självklart) och vita, guldiga eller silvriga skor! Skitsnygg ju!
Vilka skor+klänning är eran favorit?
Min favorit är klänning nummer 3 och 7. Av skorna är favoriterna nummer 2 och 5.

Puss!

Snart

Usch, om en timme måste jag börja dra mig ner mot jobbet, härligt värre...jobbar till 21 idag som vanligt, men äör ledig imorgon i alla fall, skönt att i alla fall vara ledig dagen innan skolan börjar, sen blir det jobb 4 dagar i rad. Nu sitter jag här nyduschad och ätandes på bullar och vindruvor och cola (bra kombination va?) men gott är det! Kom på idag att skolan börjar snart också, hade lyckats förtränga det på något konstigt sett. Lär bli lika segt som alltid, men det är ju positivt att det bara är ett par månader kvar till studenten! Nedräkning pågår! Åh, vilken känsla när man har köpt sin studentklänning och allt sådant, då vet man att det är nära. Har börjat kika rätt mycket på olika klänningar, men det lär ju börja komma in i burtiker snart också och inte bara på nätet. Gillar faktiskt inte att shoppa på nätet, konstigt nog. Men men, nu ska jag börja göra iordning mig och sedan åka till jobbet, hörs senare ikväll förmodligen!

Puss!

Hemma från middag

Kom precis hem från ën härlig släktmiddag ... det är tur att man inte behöver gå på sådana så ofta! Och så ringde en från jobbet förut också, först ville dom ju att jag skulle jobba 9 dagar i rad, men tackade nej till 2 av dom. Så den här veckan jobbar jag tis, tors, fre, lör, sön och så jobbade jag även helgen som var. Men det kommer ju inte bli så mycket nu under dom närmaste 3 månaderna ändå, så det känns ändå helt okej, så länge det inte blir som i höstas! Jaja, nu ska jag kolla runt lite här. Ni missar väl inte Hockeyfinalen ikväll? J20 spelar VM-final mot Canada i Canada 01.30 ikväll, spännande spännande, men tror att Canada vinner, dom är ju så bra plus att dom har fördel eftersom dom spelar på hemmaplan. Jaja, man kan ju alltid hoppas, Sverige spelade väldigt bra mot Slovakien igår i alla fall.



Puss!

År 2008, del 1

Så vad är det man brukar säga? Nyår visar hur ditt kommande år kommer se ut, det stämde rätt bra för mig i alla fall. Mitt förra nyår firades nämligen på Lanzarote med familjen i två veckor. Hade det verkligen hur bra som helst, åkte på världens finaste zoo. Lanzarote är min favoritö hittills, rekommenderar jag starkt!




Det blev en hel del goda drinkar (oftast samma) i solen med min bror. Denna vecka spenderade jag nämligen mest med en god dricka i handen och min bror med en öl (eller cerveza som man också kan kalla det..) Hade två väldigt härliga veckor i värmen.




Det blev även en hel del kortspelande, här med min lillasyster.




Bada gjorde vi också, var dock sjukt kallt i vattnet! Så havet blev det bara ytterst få gånger!





På bakongen spenderades en del tid i solen.



Var på ett zoo som  sagt. Här under ett minivattenfall på zooet.



På zooet. Bilden får tala för sig själv, ett gott skratt fick vi i alla fall!



Vå åkte upp till en vulkan, där kunde man stoppa ner torkat gräs så började det eldas och man grillade korv över vulkanen, var väldigt coolt faktiskt!


Sen kom jag hem från Lanzarote i mitten av januari. Någon vecka efter att jag hade kommit hem bokat jag nästa resa! Denna gången skulle det bära av mot Belgien och Nederländerna där jag skulle spendera två veckor i en blomsteraffär. Det dröjde åtta veckor och ett lov innan det var av igen, denna gång skulle jag flyga helt själv för första gången. Jag satte mig på planet den 7:e mars, och resan gick hur bra som helst.



Fint från planet var det som alltid!




Skumma fåglar storsade omkring där, har aldrig sett såna förut!



Bodde hos min moster och hennes sambo! Här är jag och moster i Belgitens största studentstad, Löwen. På söndagen tog vi tåget ner till Bryssel, tog ca 40 min att ta sig dit med tåg. Belgien är ett otroligt litet land egentligen, till exempel om man skulle åka till stockholm från från mig, 16 mil, tar det ungefär 2 timmar. Skulle man sitta och köra 2 timmar i Belgien skulle man vara ute ur landet för länge sen (om man inte kör runt såklart)

    

I Bryssel fanns det mycket fina blomsterarrangemang, tycker skyltdockan är så cool som är gjord av äkta rosblad.
Klicka på bilderna för att få det större.

    

Var på en jättestor demonstration med hon som jag praktiserade hos. Temat var bordsdukningar. De som hade demonstrationen var 2 av Belgiens 3 bästa florister, dom gjorde riktigt häftiga saker!



Hon gjorde det här fina arrangemanget, då var det bara ett par dagar kvar till påsken!



Vi åkte in till Antwerpen, Belgiens största och bästa shoppingstad, älskar den staden! Tågstationen var helt enorm! På bilden visas det endast en liten del av den.



Det fanns såna här roliga gubbar som skulle likna statyer, dom var lite småläskiga.





Butiken jag var i. Hade en helt underbar tid i Belgien och i butiken, det är verkligen den bästa prakttiken jag någonsin har haft!




Ingeborg, det var hos henne jag hade min praktik (hon är förresten döpt efter en svensk prinsessa, men kan inte komma på någon som haft det namnet, kan ni?)

Åkte hem igen på långfredagen, kom hem under kvällen och började med att vräka i mig en kebabpizza (hade ju vart utan det i 2 hela veckor) och så kom det några kompisar till mig och vi satt och pratade en massa i ett par timmar. Sen blev det påsk och snöstorm. Under det lovet jobbade jag en hel del, och vi öppnade växtmarknaden för året.


Nästa del kommer inom ett par dagar.


Puss!


På G!

Snart får ni något att läsa om, och en massa bilder såklart! Spännande spännande...

Puss!


Dålig uppdatering!

Ledsen för dålig uppdatering, har bara så sjukt mycket saker för mig hela tiden! Har inte riktigt tiden till att sitta vid datorn så mycket.. så nu vet ni det!

Puss!

Bilder från Gran Canaria



Jag




Spelar på stranden!





Mor och dotter.





I poolen var vi också.




På en asiatisk bufferesturang, hur god mat som helst!





Lite av maten jag åt.




Påväg till centrum




Sista dagen var det bara regn och moln!







Vid en båthamn.




Sjukt cool sandsak som en spanjor gjorde.




Innifrån




Innan det började ösregna.




Påväg till centrum.




Står och sminkar mig innan vi ska åka, klockan 04 på morgonen!

Puss!

2009

Nu är det år 2009, händelsernas år! Åh, vad jag längtar tills allt roligt händer! Bara roliga saker hela året!

Puss!


RSS 2.0