Jag lever!

Hej sötisar.

Jag vill egentligen bara skriva att jag lever... har ju varit ganska off nu från bloggen ett tag. Detta beror på att jag jobbat mycket sista tiden. För tillfället har vi 3 stycken sjukskrivna och  1 på semester på jobbet. Alltså, 4 st av 7 ordinarie av personalen är borta!! Denna vecka har jag jobbat 48 timmar, 7/7 dagar. Nästa vecka blir det endel också. Imorgon blir det ett 9-17 pass.

Puss!


TANDIS!

Har nu kommit hem från jobbet precis. Börjar dock 08 imorgon bitti så jag ska ta och försöka sussa snart!

Var som sagt hos tandläkaren idag, dom gjorde avtryck inför kommande tänderna! Ska få dom isatta den 24:e september, kommer bli såå underbart! Har nu dock svinont eftersom dom var tvungen att ta bort och sätta dit tankskenan(tandställningen):

Hörs imorgon!

Puss!


TODAY I LOOK LIKE THIS



This is me today!

Puss!


GOD MORGON

God morgon, sovit gott? Jag ska strax bege mig av till min kära tandis, ska göra avtryck till mina nya tänder, så idag blir det alltså 2 timmars tandläkare. Sedan diret efter åker jag till jobbet och ska vara där till klockan 21 ikväll, nice nice.

Har just nu lite bråttom (som alltid), så jag ska helt enkelt ta och sminka mig lite snabbt, äta och sedan sticka iväg! Men innan dess ska ni få en bild på dagens outfit.

Hörs ikväll!

PUss
!


GOD NATT!

Nu säger jag god natt till er, kära läsare! Imorgon blir det att åka till tandis klockan halv 1 och sedan jobb mellan 15 och 21. Så det blir ingen bra uppdatering då, men försöker slänga upp ett inlägg eller två innan jag sticker iväg.

Puss!


MIN ROSA MJUKIDRESS..

Nej, men helt seriöst trodde ni väl inte på att jag hade gått och köpt en rosa mjukisdress.. nej nej, så otroligt cool är jag inte. Jag menar, det är ju faktisk BARA de platinablonda "storbloggs" fjortisarna som FÅR använda dom.. Vad tänker annat folk med liksom?

Nej men seriöst, det där antog jag att ni inte tog på allvar och kunde läsa av ironin.. börjar nämligen tröttna på dom otroligt mycket, i alla fall dom där två minderåriga sakerna. Ja, självklart har jag INTE införskaffat mig en rosa mjukisdress! När jag går i mjukiskläder ser jag nämligen ut såhär;





Ser ni!?? Jag har ju faktiskt n liten mage, måste genast ta och redigera bort den, jag är ju sååå fet!!


Jag just nu då, underbara mjukisbyxor och tröja. Betydligt mycket skönare och snyggare än de där fula rosa dressarna, dom liknar ju tamejfasen rosa panterna i dom! Bara jag som ser likheten? Snart färgar dom väl håret rosa också! Nej just det, då liknar man ju inte barbie...

Puss!


JUST NU





Puss!


I PAKETET!

I mitt paket jag fick hem låg det bland annat en tröja och ett par skor. Det låg även 2 andra par sommarskor och ett nattlinne. Här har ni i alla fall bild på skor plus tröja!






Puss!


HÄMTA UT ETT PAKET!

Nu ska jag ner till Ica och hämta ut ett paket som har kommit, nice nice! Vad det är i får ni se senare ikväll! Jag börjar nämligen att jobba klockan 15 och jobbar då till 19.

Höra senare då!

Puss!


DAGENS ÖNSKNING



Idag önskar jag mig dessa underbara skor från Nelly.


Puss!


TODAY I LOOK LIKE THIS



Haha, kolla vänsterarmen! Det syns i alla fall att jag börjar få tillbaka lite muskler ;)



Puss!


1 SEPTEMBER

Idag är början på hösten, hur känns det då? Jag tycker det känns både skitkasst och ganska okej ändå. Det är klart att det är lite mysigt att börja med gosiga tröjor/koftor, härliga hemmakvällar, mysiga halsdukar och liknande. Men med tanke på vilken skitsommar vi har haft (som alltid) så känns det mer kasst än bra.. hade vi haft en kanonsommar så hade det nog varit ganska skönt med höst, men nej, inte nu inte! Snart kan vi vänta oss att löven börjar falla ner ordentligt, dom har ju redan börjat falla lite smått, men snart borde väl alla börja falla ner och vi får kala träd igen, suck.

Puss!



Inte långt kvar nu!



RSS 2.0