Bilderna från Gran Canaria!





Utsikt från en buss vi åkte med.




Från bussen.



Stranden.




På balkongen.



Jag och syster.




Duvor som slåss om vår mat, läs jordnötter.




Jag och syster på stranden.






Utsikt från stranden.



Jag på stranden.




Tama duvor!




Påväg ut och ska äta.



Jag och syster innan vi gick ut och åt.

Mer bilder kommer!

Puss!


Lagt in bilderna på bloggen.

Nu har jag lagt in alla bilderna här på bloggen, nu gäller det bara att publicera dom också...lägger bara in hälften nu och så tar jag resten senare!

Puss!

Undvik att insjukna!

Vid den här tiden av året är det bästa att undvika insjukna i något virus att tvätta hänerna, väldigt väldigt ofta! För visste ni att man oftast smittas genom händerna!? En annan sak en kille berätta för mig är att man ska undvika blåsa händerna
torra (ni vet sådana där blåsar som finns ibland på offentliga toaletter) det ger nämligen mer bakterier än själva toalettbesöket, jag kommer nog aldrig mer blåsa händerna torra! 2 små tips bara.



Puss!

Ps. Bilderna kommer ikväll!

Lov!

Det är så skönt att ha lov just nu, så tråkigt att vi börjar om drygt en vecka. Nu sitter jag här vid datorn, har precis stigit upp ur sängen och sitter och äter frukost här. Det är ju såå skönt att kunna ligga kvar i sängen hur länge man vill, typ. Idag har jag dessutom absolut ingenting planerat.

Puss!

År 2008..

Jag kommer efter nyårsafton skriva ner vad som har hänt under 2008, men kommer dela upp det i olika inlägg, kanske 3-4 stycken. Det skulle bli alldeles alldeles för långt annars, och då får ni se mer bilder också än vad ni har sett hittills. Angående nyårsafton har jag inte bestämt mig vad jag ska göra än, känner inte riktigt för något faktiskt. Får väl se, skulle vara kul att gå ut, men det är inte många som vill det. Hade 5 alternativ från början, men har tagit bort 3 stycken, så nu återstår utgång eller vara hemma med mamma och pappa med kompisar!?

Puss!

Försenat..

Jaa, bilderna blir försenade även denna gång, ledsen för det, har så mycket annat omkring mig hela tiden. Och nu sitter jag inte på den datorn som bilderna finns på.

Puss!

Gran Canaria!

Sitter nu och lägger in alla bilder från Gran Canaria på datorn, så snart kommer dom upp här på bloggen och på bilddagboken. Nu ska jag förvåna er lite också...jag sitter samtidigt och äter en orientalisk wok-grej och ett stort glas vatten! Nyttigt va!?

Puss!

Bakisdag!

Yes, idag blir det ytterligare en sån där bakisdag. Var ute igår, vi hade sjukt kul! Mycket dans, dricka och ehm sliskiga killar? Jaa, kul hade vi i alla fall, killar blir ju såå jäkla arga så fort man dissar dom efter lite dans..illa. Alex kom hit vid halv 8, då började vi dricka och snacka lite om allt, trevligt värre! Åkte till Hugo vid 23, och det var typ inget folk alls! Men efter 3 smirnoff så var det helt plötsligt proppfullt och vi hade skitkul verkligen! Men idag är det ju inte lika roligt, gick upp strax innan 14 och ringde och beställde en superkebbab-pizza direkt, hur gott som helst dagen efter! Idag ska jag nog bara se på film´och ta det lugnt. Kommer nog upp lite bilder från Gran Canaria senare, drygt en vecka sent...men jag lovar inget!

Puss!


Utgång!

Snart kommer Alex och då ska vi dicka lite och sedan dra ut!

Puss!


Julmat+stan+utgång!

Sitter här och har nyligen stigit upp ur sängen, äter lite frukost=julmat! Jag älskar verkligen det! Det är tredje gången sedan julafton, det verkar aldrig ta slut, men inte mig emot! Fast jag äter inte så mycket av det som finns, köttbullar, potatis, revbenspjäll, julskinka och janssons frestelse är vad jag äter, men det är ändå hur gott som helst!

Senare idag ska jag eventuellt kila ner på stan, hoppas på att hitta något roligt för pengarna och presentkorten jag fick i julklapp. Var på stan igår också en liten sväng, men det var helt sjukt, det var verkligen folk överallt, och i vissa affärer gick det ju knappt att komma in i. Hoppas det inte är lika mycket folk idag så man kanske kan hitta något roligt! Köpte dock ett par jeans igår (mitt första svarta par) och en tröja. Har köpt så mycket kläder senaste tiden att mamma och pappa har fått rensa ut sina garderober så dom kan ta handukar och sådant från en annan garderob så jag får ytterligare en, det behöver jag! Men det känns ju lite dumt att dom ska behöva rensa ur en massa för att jag ska få plats med allting, jaja, sådana är vi tonårstjejer!

Ikväll blir det utgång i alla fall! Ska till Hugo, hoppas det blir lite mer lyckat denna kväll än förra lördagen..missförstå mig inte, jag hade jättekul förra lördagen, vi var och förfestade hos en i klassen och hade det trevligt.. men det slutade ju med att det bara var jag och en vän som fyllde 18 som kom in, men kul hade vi ändå! Idag ska jag och Alex dricka lite hos mig innan och sedan går vi till Hugo (Emma, följ med du med!), hoppas på bra musik ikväll! Vet ni en sak!? Det är nyår snart, och det betyder att vi som är födda 90 får komma in på Palace på fredagarna! Jag längtar! Roligaste stället av dom alla (vilket inte är så många).
Vad händer hos er på nyår förresten? Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra...beslutångest..

Nu måste jag sminka mig innan jag åker och möter E nere på stan vi 14.

Puss!

Studentklänning!

I den här klänningen skulle jag bli snyggast av alla på studenten! Jag är kär!








Puss!

Jobb!

Kom precis hem från stan, har vart där sedan halv 12...om 40 min börjar jag jobba, har lyckats övertala mina kära föräldrar att ta bilen! Härligt, annars hade jag behövt åka nu, men nu kan behöver jag inte åka förräns om 20 min!

Puss!

Jobb snart

Ska snart åka och jobba, eller snart och snart..om ca 2 timmar. suck. Men innan dess kommer farmor förbi med julklappar. Känner att det aldrig blir några normala inlägg, men det kommer när jag har mer tid och ork!

Puss!

Julafton!


Jul imorgon!

Yes, imorgon är det jul, men har verkligen ingen julkänsla alls. Kanske beror på att man nyss har varit i värmen? Men ska bli gott att få äta julmat, älskar verkligen det! Och öppna presenter är ju aldrig fel det heller, å andra sidan vet jag redan det mesta som jag ska få..men mysigt ändå, ska bara vara hemma med familjen imorgon, ingen släkt eller någonting, rätt skönt det med. Och så måste man ju självklart se Kalle Anka imorgon också, annars blir det ingen riktig jul, Kalle Anka gör nästan hela julen! Svensson Svensson hoppas jag går imorgon också, den brukar ju alltid göra det på julafton men har för mig att det inte gjorde det förra julen, älskar det programmet!

Ledsen för min dåliga uppdatering sen jag kom hem, men det har sin anledning till det. Så Gran Canaria bilderna och så får komma lite längre fram när jag har tid och framför allt tid!

Puss!

Britney Spears

Ja, just nu står det om henne i alla bloggar, jag skrev ett inlägg för ett par veckor sedan om henne. Men vill återigen säga att det är för till fället den bästa skivan just nu! Älskar de flesta låtarna och har lyssnat på den sen ca 1 vecka innan skivan släpptes..Överlägset bästa skivan någonsin som hon gjort! Kan nog alla låtarna utantill just nu...pinsamt kanske.

Mina favoritlåtar just nu;
Blur
If U Seek Amy

Circus
Kill The Lights
Lace And Leather
Phonography
Rock Me In
Womanizer
Unusual You
Shetterad Glass
Mmm Papi

Puss!

Bakis!

Är så sjukt bakis att jag inte orkar göra någonting, gick upp för en halv timme sedan och börjar jobba om en timme, heja Mimmi! Så det får bli ett inlägg i kväll eller i morgon. nu ska jag gå och ta alvedon och hoppas på att det blir bättre tills jag börjar jobba!

Puss!

Marie!

Just det, om du, Marie ser det här så har jag nu addat dig på msn! Godkände inte kommentaren eftersom jag inte vet om du vill att folk ska se din msn och så, skulle bara tillägga det!

Puss!


hemma igen!

Hej alla! Guud, vad kallt vi har det i Sverige...har inte vant mig än. Planet landade vid kvart över tre förut så har bara varit hemma knappt en och en halv timme. Gick upp klockan fyra i natt, så är lindrigt trött nu, men inte lugnt här inte, ikväll blir det utgång! Hinner inte skriva så mycket nu, men tänkte bara säga att jag är hemma, bilder och så kommer under de närmaste dagarna.

Puss!

Skvaller!

Yes, idag har jag fått höra en massa saftigt skvaller! Och vem gillar inte skvaller, det roligaste är att det är sant också! Men vad det handlar om berättar jag inte förräns nästa helg! Okej, det kan hända att jag berättar det imorgon innan jag åker.

Puss!

I´m a girl!

Har börjat packa, eller packa och packa...börjat tagit fram sakerna jag ska ha med mig. Hittills har det blivit; 4 par skor, 5 stycken klänningar, 4 par shorts, 4-5 par linnen/t-shirt, underkläder, 2 bikinis, 1 sval killskjorta, 1 par mjukisar, 2 tjocktröjor, 1 par jeans och en hel del andra saker såsom smink, glasögon, hårprylar, smycken och allt annat nödvändigt man måste ha när man åker bort 1 vecka! Dock är inte min mamma lika glad över alla saker jag ska ha med mig som jag är!

Puss!

Glasögon!

Yes, idag har jag hämtat ut mina glasögon jag beställde häromveckan. Två par blev det, och jag älskar dem! Så nu lär jag ha glasögon på mig lite oftare, speciellt med tanke på förändringarna i ögat. Sitter just nu med ett av paren på mig, ska ha de på mig när jag jobbar ikväll hade jag tänkt mig! Måste ju börja vänja mig vid dem. Bilder kommer senare, batterierna dog när jag skulle ta kort.

Förutom att jag har hämtat glasögonen så har vi även haft projektarbetsdag idag = ingen skola..vi åkte ut till en blomsterhall och fixade sponsring och kollade efter några stafflier. Sen har jag även varit och köpt naturgodis som jag ska ha med mig när jag är borta. Skulle köpa den portabla DVDn idag också, men den var slut så ska åka någon annanstans sen och leta vidare! Och så blir det jobb idag också 17-21..

Puss!

Inhandlat filmer!

Yes, idag var jag nere en sväng och handlade filmer, dock har jag sett alla redan (såg dom på bio när dom gick) men jag är en sådan person som kan se filmerna flera gånger om dom är bra. De filmer jag köpte var 21 (ty världens bästa film, rekommenderas verkligen!) what happens in vegas, I'm a legend och en box med fyra stycken komedier (american pie liknande), köpte även årets första julklapp till min bror! Hoppas han blir nöjd med den! Just det, jag träffade på en söt liten pöjke när jag var där (eller liten, han är 23) träffade honom på Palace i somras och vi satt och pratade endel (kommer till och med ihåg att han rätta till min klänning för att bh-kanten syndes..) såg att han kände igen mig också, men självklart sa jag ingenting! Alla har väl någon gång ljugit om sin ålder? När jag var på Palace den gången var det ju 21-års gräns, gissa hur gammal jag sa att jag var...

Puss!


Dåligt humör..

Idag har jag varit på riktigt dåligt humör känner jag, då menar jag verkligen dåligt! Jag är inte en sån person som brukar ha dåliga dagar (såna dagar när jag bara är sur hela tiden coh stör mig på allt och alla).. jag har inte alls vart på humör för att prata osv.. känner att jag bara velat snäsa av alla, men alla har vi väl dåliga dagar? Vägrade till och med att ställa mig upp och berätta om min brudbukett..var bara så, jag vet inte, irriterad, sur och jag vet inte.. var bara arg för ingenting. Det känns jättkonstigt faktiskt, jag som alltid är så glad och positiv..Nu känns det lite bättre i alla fall, vet inte varför jag har varit på så dåligt humör faktiskt, vaknade ju jättepigg och alert och allt kändes så bra som det kunde, vi prova mössor och allt kändes liksom bra. Sen omkring lunch tror jag det måste ha varit, jaa, då kände jag mig helt plötsligt sur och irriterad. Har haft ont i högra hälen senaste två dagarna också, eller hälsenan heter det nog, gör sjukt ont så fort jag rör eller går med foten, jobbigt.

Puss!

Student mössprovning

Idag var samhällen inställd för att vi skulle prova våra studentmössor. Eller inställd och inställd, vi ska ha dubbellektion i samhäll om en vecka. Hur som helst så har jag beställt min studentmössa+champangeglas+penna+visselpipa. Längtar så otroligt mycket till studenten, verkligen! Bara slippa allt som har med skola och lärare att göra (trist att skiljas från klassen bara), men ska bli skönt att få fly landet, och jag vill inte komma tillbaka på ett bra tag! Just nu känns allt så, jag vet inte, irriterande´, jobbigt. Känner mig trött på allt och alla (nästan), folk som inte bryr sig och tror allt fixar sig av sig självt. Så är det inte, det kommer inte göra det! Man får lägga ner lite energi! Längtar tills jag kan sticka utomlands, med ny miljö, nya vänner och nya möjligheter, snälla, kan jag inte få ta studenten nu?

Puss!


Lussebullar

Snart är degen färdigjäst och då ska jag ta och baka lussebullar..har ju gått och ätit upp alla de senaste dagarna, illa jag vet. Idag är en sån där mysdag, film och äta gott ska jag göra senare..har gått i myskläder hela dagen, utan smink och ser mer eller minte riktigt trashad ut. Imorgon ska vi i alla fall prova studentmössorna (studenten om ett halvår! längtar verkligen!) då måste man väöl göra iordning sig lite mer (ska ju till Haga då..)

Puss!

jadu..

Hade ju tänkt att skiva ett litet längre inlägg nu under min håltimme, men jag fastnade framför en massa andra bloggar. Nu ska jag äta och sedan åka till skolan, börjar 13.00 igen.

Puss!

Trött på skolan!

Börjar bli irriterad på skolan just nu, eller på skolan och skolan. På lärarna. Förra måndagen vart vi tvungna att jobba över 15 min för att vi inte hade hunnit röja undan allt sen julutställningen och idag skulle vi vara kvar för att snitta upp alla blommorna som inte var snittade. Kan dom inte planera sånt innan, jag menar, vi fick ta våra blommor vi ville ha och sedan snitta, efter det började vi planera vad vi skulle göra på onsdag..och så kommer dom på 2 min innan vi skulle sluta att det sista behövdes snittas..hade det inte då varit bättre att planera det innan, först tar vi våra blommor, sen snittar vi resten, sen börjar vi planera brudbuketten! Blir så irriterad! Alla har inte tid att vara kvar efter skolan,det är inte obligatoriskt att vara kvar när man har slutat, dom kan inte tvinga oss! Endel har faktiskt saker planerade, viktigare saker att göra! Endel har inte all tid i världen att stanna kvar. Hur kan lärare vara så otroligt korkade? Hade det varit de som hade varit tvungna att jobba över lite så hade det blivit ett jävla liv. Jag gillar inte våra lärare och absolut inte rektorn! Hon är verkligen hur störd som helst! Hur kan en sån person ens få bli rektor? När hon inte lyssnar på eleverna, bara lärarna, och ställer sig alltid på lärarnas sida, vad det än gäller, oavsett om de har rätt eller fel! Skulle jag få frågan om jag skulle rekommendera min skola skulle svaret utan tvekan bli ett solklart NEJ!

Puss!


Hemma

Är nu hemma från skolan. Hatar verkligen måndagar. 8.10-9.30 sen 12.40-14.20, jobbigt med håltimme, men som sagt, bättre än lektionerna. Tycker det är dålig stil att inte komma på måndagarna just pågrund av detta, vi är typ inga på morgonen sen kommer det fler till eftermiddagen. Visst om man gör så någon gång ibland, men att strunta i varenda måndag hela dagen eller på morgonen tycker jag faktiskt är dåligt. Det tog dom upp i dag också lite på mentorstiden.. men man gör ju såklart som man vill.

Nu sitter jag i alla fall här med två lussebullar (ovanligt va?) förstår verkligen inte att jag aldrig går upp i vikt..men tur är väl det! Senare ska jag gå ner mot ica och ta ut en massa pengar, ska ner och växla imorgon till euro. Kom också på vad jag ska köpa ner i Gran Canaria! Min persikalikör som jag köpte när jag var i Lanzarote för ett år sedan, verkligen världens godaste blandat med sprite.

Puss!

Lunch och skola

Nu ska jag laga till lite lunch (läs; värma en pirog och göra oboy) och sedan bär det av mot skolan igen. Har mentorstid och floristik, det lär väl bara bli att snitta lite blommor. Slutar i alla fall tjugo över 2 idag, rätt skönt! Nu har jag bråttom!

Puss!


Lite småplanering

Just nu sitter jag hemma, har håltimme idag i 3.5 timmar, riktigit jobbigt (men bättre det än lekioner såklart). Så nu sitter jag här och läser några av mina favoritbloggar. Eller egentligen har jag bara tre bloggar som jag verkligen gillar att läsa, dom andra läser jag mer bara för att, om ni förstår vad jag menar?

Den här veckan ska jag i alla fall ta och köpa en bärbar dvd-spelare (som jag förövrigt har tänkt köpa x antal månader), det är bra och ha när man är iväg,  så man har något att göra om kvällarna menar jag. Eller ha i bilen en lång resa, eller på flyget som jag kommer ha den till (och alla andra gånger jag är iväg såklart) Det är mycket saker jag ska köpa denna vecka faktiskt (mest saker till mig själv) julklapparna kommer jag nog inte handla i Sverige i år! Det jag ska köpa denna vecka som jag vet är; Bärbar DVD-spelare, massa dvd-filmer (ovanligt va? räknade att jag hade ca 220 st orginalfilmer) massor med naturgodis tills jag åker (äter ju inte vanligt godis) lite sminksaker (har lyckats tappa bort mina silvriga, vita och svarta kajalpennor, som var helt nya dessutom), nytt solkort (som jag kommer få i julklapp), funderar även på att köpa en egen resväska, som bara är min och ingen i familjen får använda! Denna vecka ska jag även växla pengar. Gjorde en snabb huvudräkning över vad jag har gjort av med sedan i oktober, inga roliga siffror kan jag lova (xx 000), men då får man ju tänka på att jag nyss fyllt 18... Jag har sett en underbar klänning på Gina också som jag vill ha, om den nu finns kvar i min storlek, det fanns bara en 36:a kvar när jag var där..den är i alla fall rosa. På tal om rosa, så ska jag ha med min barbieklänning när jag åker till Gran Canaria, älskar den klänningen!

Puss!

Illa..ni killar har det bra!

Sitter här nu, har nyligen kommit hem från jobbet. Har precis ätit mat, fläskfilé´, vitlökssås och pasta, riktigt gott! Sitter nu och äter två lussbullar (sjukt stora) och dricker pepsi. Jag hatar den här tiden på månaden! Killar har det bra, de senaste 3 dagarna har jag bara ätit och ätit och ätit lite till. Det jag har ätit under dom här 3 dagarna; ett halv kilo naturgodis (minst), 3 bullar, 3 liter cola, popcorn, ostbågar och en hel daimtårta och så tillkommer ju all mat också, usch vad illa. Men det är ju tur att man har svårt för att gå upp i vikt, istället har jag gått ner. Lite skumt det där. Jaja, ni killar har det i alla fall bra! Som slipper dom här dagarna (men å andra sidan har vi något att skylla på när vi äter massor)

Puss!

2:a advent

Just det idag är det den andre advent! Snart är det bara 2 veckor kvar till julafton, längtar! Inte långt kvar i skolan heller (lite kortare till och med för mig) Vad jag längtar till Julen! Jag längtar också tills jag får min nya skiddress i julklapp av mormor och morfar, den är jättefin tycker jag, inte så speciell egentligen, röd jacka och svarta termosar, men jag älskar den! Vill åka skidor snart! Någon som hänger med till Yxbacken någon dag kanske? Eller varför inte upp till typ Romme över en dag? Har ju ändå körkort, och det har ju endel av er också, så upp över en dag någon? Förresten, kom på att nyår närmar sig, någon som vet vad dom ska göra? Vet en lokalfest, men tror fasiken inte jag får komma dit av en person...Kollade även litte på schemat på jobbet igår också, och nu står det ett frågetecken om jag kan jobba nyårsafton 11-19 eller något sånt, ska kanske fundera lite på det. Det är ju inte till så sent ändå, och så länge jag slipper jobba dagen efter! Men nu ska jag gå och blåsa håret och platta det+sminka mig innan jobbet. Får mina glasögon snart också! Har ju beställt 2 par nya för att jag ska kunna börja använda dom offentligt (offentligt för mig menas med jobb+skola) kommer nog inte direkt använda dom när jag är ute eller går på stan, men det är kanske inte så konstigt!?

Puss!


Britney Spears

Ja, tro det eller ej, men sitter här och nördar på Britneys nya skiva, det måste vara den bästa skiva hon någonsin gjort! Hur bra som helst, verkligen att rekommendera! Kommer ihåg när hon var min största idol för x antal år sedan. Var ju dessutom på hennes konsert när hon var i Sverige när jag var 13 år. Det var verkligen en konsert att minnas! Hur som helst så såg jag även på dokumentären om henne igår, om hennes liv de senaste åren, vad hon har gått igenom och allt det där.   Jag tycker ändå hon är grym som har lyckats ta sig igenom det, och sen dessutom komma och släppa en jättebra skiva, kul tycker jag!

Har ni någongång drömt om att vara en såndär världskändis? Drömt om att alla vet vem du är? Då ska du se denna dokumentär, dina drömmar kommer slås av direkt (och jag menar direkt). Tänk dig att inte kunna gå ut genom dörren, inte kunna ta en promenad, inte kunna gå ut och ha kul, inte kunna ta med dina barn till en lekplats, tänk dig att aldrig kunna se ut precis som du vill. Tänk dig att vart du än går, så kommer du ha ett 50-tal fotografer runt dig som ständigt fotar dig, vad du än gör och var du än går. Tänk dig att ständigt behöva vara rädd så fort du inte har så många livakter med dig, tänk dig att inte få ha något privatliv, tänkt dig att aldrig kunna vara själv, aldrig kunna gå utanför dörren själv,
Är det fortfarande lika intressant att vara så känd?
Puss!

Helgen!

Loggade precis in här för första gången på ett par dagar, har ju inte skrivit mycket alls senaste tiden. Men det roliga är att det är fortfarande nästan lika mycket folk som läser, kul tycker jag. Så det är anledningen till varför jag skriver här just nu.

Den här helgen bestämde jag mig för att ta lugnt, och jag har lyckats! Det enda jag har gjort den här helgen är att jobba fre-lör-sön, ätit massor med godsaker (är ju så sugen hela tiden!) och så har jag sett på svensson svensson (när det sändes i tv:n alltså) annars brukar jag alltid göra det från datan. Det har vart ganska skönt att ta det lugnt, men jag blir ju bara så rastlös!
 
Men denna helg har jag lyckats åstadkomma en kul sak! Jag har bokat en resa, när jag åker säger jag inte, det är bara vissa som kommer få reda på det av en anledning. Men resan är till Gran Canaria i alla fall och jag åker med min mamma och lillasyster (grabbarna i familjen kunde tyvärr inte ta ledigt från jobben) kommer kännas konstigt att bara en liten del av familjen åker, vi brukar ju alltid åka alla tillsammans! Jag har ju sagt hela hösten att jag skulle behöva komma iväg en vecka, och äntligen ska jag det! Den här hösten har vekligen vart bland den värsta någonsin, ska bli så skönt att komma iväg ett tag. Trodde inte jag skulle åka någonstans innan Paris, men det blir det! Sen hoppas jag på att få åka till Turkiet i sommar igen, skulle vara helt underbart att komma dit för fjärde gången (självklart till Alanya, ingen annanstans) någon som vill åka?

Puss!


Tack...

..för att man har fått reda på att man inte börjar förrän 09.40....funderar på att skita i skolan idag därför.

Nytt inlägg

Kom precis hem från jobbet. Har varit en lång dag idag, dom ringde ju från jobbet igår och frågade om jag kunde jobba ikväll. Sen blir det jobb fredag, lördag och söndag även denna vecka. Den här helgen hade jag tänkt att ta det lugnt, det hade jag tänkt förra helgen också å andra sidan, men det blev ju party både fredag och lördag..äsch man får ta det som det kommer, brukar bli bäst och roligast så.

Igår var jag ju på sista Dolphins matchen hemma, sjukt kul, hur bra stämmning som helst! Och jaa...klart dom vann!
I love basketball!

Puss!

Sluta blogga?

Ja, det är vad jag har funderat på. Känner att jag inte har så mycket tid att sitta vid datorn, har ju så mycket annat att göra! Jag förstår inte hur alla storbloggare hinner skriva så många inlägg varje dag. När det enda jag själv hinner med är att dra ner ett par meningar liksom. I och för sig har ju de flesta en laptop med sig överallt. Men ändå? Eller så är deras liv bloggen!? Lite konstigt är det allt.

Puss!

RSS 2.0