Mitt drömjobb!!

Jag har hittat mitt drömjobb, ett jobb jag aldrig kommer få, men det  är väl alltid värt ett försök!? Jag som blivande 19 åring lär inte ha en chans att få det, lär säkert vara typ 45-50 åringar. Åh, vad surt, jag är verkligen helt frälst! Men när jag läste om detta jobb insåg jag på ett ungefär vad jag vill bli, och jag ska lyckas! Även om jag inte gör det nu, men om kanske 10 år? Drömma går ju alltid!

PUss!

MAT

Ligger här i sängen och väntar på att maten ska bli klar, har tjatat till mig kyckling och skagensallad till middag (två separata sallader alltså) med vitlöksbröd, så otroligt gott! Vet ännu inte hur dags jag ska möta upp klassisarna, väntar på att Carro ska ringa so we can make the plans. Men bion börjar 21 så det blir väl runt 20 kan jag tro!? Vi blir 6 stycken från gamla klassen som sticker på bio ikväll, ska bli myspys! Vad ska ni göra ikväll då? Parta?
Gud vad jag längtar till nästa helg, då ska det festas loss ordentligt! Har ju inte festat något speciellt sedan studenten, tagit lite drinkar bara ett par gånger, det beror i alla fall på en liten olycka midsommarafton, men nu är det bara 2.5 veckor kvar av läketiden och nästa helg ska jag fuska lite, ska både dricka och använde hööga klackar vilket jag egentligen inte får, inte bra Mimmi, inte bra!

Puss!

17/7-09 "god morgon"

gooood morning, typ i alla fall. Har varit vaken sedan halv 10 men lyckades inte ta mig ifrån sängen förrän ganska nyligen. Hur som helst, det är grymt skönt väder ute, tur att man är ledig då! Sitter ute på tomten med min nya underbara Laptop, tog mig i kragen i tisdag direkt när jag kom hem från Stockholm och åkte och införskaffade mig denna. Det är dock sjukt varmt att sitta med den då den är svart och det steker så sjukt mycket nu, så den är ju inte lite varm.
Nu ska jag nog lägga ifrån mig denna och lägga mig i solvagnen och sola. Senare ikväll ska jag iväg och möta upp lite gamla klassisar, vi ska på bio samt gå iväg till någon krog, antagligen blir det Deli eller kanske Världens, sånt som märks. Kul ska jag ha i alla fall! Imorogn blir det jobb igen klockan 9, ganska skönt att ha mogonpass faktiskt.

Aja, sen när jag har tid och ork ska jag berätta lite om Riga och Stockholmsresan samt Britney Spears konserten jag var och såg i måndags.

Puss!

Tillbaka i Norrköping

Yees, nu är jag tillbaka i Norrköping, lite småtrist, men guu så skönt att få sova i min egen säng i natt. Har ju varit iväg sedan fredag morgon förra veckan.
Skulle i alla fall meddela att jag lever och att jag har haft toppendagar i underbara Riga och underbara Stockholm. Imorgon bär det förmodligen av mot skärgårdagen med lite sol och bad. Ska bli grymt skönt att komma iväg en sväng och bara ta det lugnt. För även om jag har haft det väldigt roligt under dessa 5 dagar så har jag ju inte direkt tagit det lugnt, Stockholm är en ganska stressad stad, dock låååångt ifrån som i Paris, å andra sidan bor det ju faktiskt drygt 10 miljoner fler folk i Paris. Nu är jag i alla fall tillbaka i hålan.

Puss!

9/7-09

God morgon
gick nyss upp från sängen (sent, jag vet) ska börja jobba klockan fyra, blir alltså kvällen idag. Imorgon sticker jag till Riga till söndag sedan stannar jag i Stockholm till tisdagen! Ska bli skönt att komma bort ett litet tag, minisemester. Nu ska jag gå och äta min fiskgratäng (yes, jag älskar verkligen det!) så förmodligen hörs vi inte först på tisdag-onsdag nästa vecka.

Ha det super så länge!

Puss!

7/7-09

Jag är så sjukt trött! kom hem från jobbet för drygt en timme sedan, det blev ett kort 4-timmars pass.

Var i alla fall på Världens bar igår med mina härliga vänner från klassen. Verkligen jättekul att träffa alla igen! Ska eventuellt på bio med dom nästa fredag också. Sedan åker jag ju även till Stockholm söndag till tisdag. ska sova hos Molly första natten, andra natten har vi fått låna en lägenhet där vi ska sova till tisdagen efter Britney Spears konsert, helvete vad jag längtar!! Bara några dagar kvar nu!

Nu ska jag lägga mig framför en film och sova lite.

Puss!

6/7-09

Jag känner mig på topp idag verkligen, ledig, utvilad och allmänt glad! Strax bär det av mot Linköping och Ikea, är väl hemma runt 6 skulle jag tro och sedan bär det av mot resecentrum vid 19.15 för att möta upp Alex. Därefter drar vi till världens bar och träffar våra härliga "gamla" klassisar. Sjukt kul ska det bli! hinner nog inte uppdatera mer udner dagen.

Nu ska jag blåsa och plata håret, sminka mig och sedan åka klockan 14.

Puss!


-||-

Nu ska jag fixa en grej, hörs senare!

Puss!

"favorit i repris"

Tänkte fortsätta med min "skospecial" (som jag påbörjade för drygt 2 månader sedan, så först får det bli en liten favorit i repris.

Jag som är totalt beroende av skor och äger drygt 60-70 par tänkte börja med en liten skospecial, dvs jag tänker visa er skor från olika ställen här på bloggen. Jag börjar med ett av mina personliga favoritställen när det gäller skor: Gojane.com. Gojane har supersnygga skor och till väldigt bra priser, dock tillkommer ju dyr frakt och tull då märket är amerikanskt.


18.40 $ = ca 150:-                            19.40 $ = ca 160:-



24.40 $ = ca 200:-                               19.80 $ = ca 180:-



21.99 $ = ca 180:-                              26.50 $ = ca 220:-


De vita skorna skulle jag mer än gärna ha till studenten!
Skorna kommer alltså härifrån.
Puss!

Lättad

Idag hände en sak, en ganska oväntad sak som jag inte kommer berätta för er vad det är. Men jag känner mig så lättad. Lättad över att jag faktiskt insett hur det egentligen är. Det känns som om en stor klump i magen bara släppt, känns helt underbart!

Förövrigt har jag jobat idag, lika kul som alltid...älskar folket som jobbar där, alla utom två stycken vill säga, men så är det ju alltid, vissa gillar man bättre och vissa lite mindre (okej, ganska mycket mindre) Imorgon blir det work igen, har dock bara en massa 9-13 pass i hela Juli, ganska skönt faktiskt, då hinner man göra saker på eftermiddagarna.

Nu ska jag gå igenom lite kort som ska framkallas. Framkallade 300 st för drygt en månad sedan, men det har jku blivit lite fler sedan dess.

Puss!

Superglad

Jag är verkligen superglad idag, egentligen är det ganska konstigt att jag ens kan vara på bra humör just nu, men det är jag i alla fall! Har jobbat idag hela långa dagen (okej, 8 timmar, men ändå!) Haft jättekul faktiskt, är så mycket roligare att jobba med dessa personer än vissa andra och jag trivs så otroligt bra! Lite tråkigt bara att jag inte kan utföra alla arbetsuppgifter just nu, ska berätta om varför i ett annat inlägg.

Just nu vill jag bara att helgen ska gå fort! Ska träffa mina underbara gamla klassisar på måndag, har saknat dom skitmycket! Känns jättekonstigt att säga gamla klassisar, har inte riktigt förstått att jag faktiskt har slutat skolan, tagit studenten!! Är jäkligt stolt över mig själv som faktiskt klarade skolan, trots mycket motgångar. Men som sagt längtar tills på måndag! Inom en ganska snar framtid drar jag även till Stockholm och hoppas på att träffa Molly där! Även en utgång med Alex blir det förmodligen snart.

Imorgon blir det skärgården om vädret tillåter, jag är ledig!!

Puss!

RSS 2.0