Home Sweet Home!

Gaaaah! Jag är så fruktansvärt trött! Kom ju hem frunt halv 4 i natt och började sedan jobba klockan 9, GREAT! Back in the old time liksom...  Förstår inte riktigt hur jag kunde gå ut varje helg och sedan börja klockan 9 dagen efter, varje vecka typ i ett halvår, sjukt! Blev att dricka endel cola, så har piggnat till liiiite. Tror jag ska sussa några timmar snart., om jag orkar vill säga. Jag är en sån som knappt orkar gå och lägga mig just för att jag är för trött för det, sjukt! Jaja, det var i alla fall lugnt på jobbet, men ibland blir man så trött på endel kunder...

Nu plinga micron, min fiskgratäng är klar! Yey, jag är såå hungrig! Hörs snart!

Puss!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Va? Varför slog dom ner dig? Hur gick det med dig då? Var det någon som "räddade" dig? Usch fan att det ska va så, ge sig på en tjej.. jävla idioter!!



Men gud e hon helt störd i huvudet eller?? Tycker det här jävla "bloggkriget" mott kissie har gått för långt nu. I början var det ju kul men nu är dom ju bara skit elaka, så då är det inte kul längre.



Vad jobbar du med förresten?

2009-08-15 @ 14:08:16
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men så sjukt! Tur att du kom så "lindrigt" undan ändå då. Kan inte fatta att man kan sparka flera stycken på en som ligger där och inte kan försvara sig. Dom måste ju ha något fel i huvudet eller nåt.



Ja men ärligt, det verkar ju som man kommer lite längre och får göra lite seriösare grejer utanför bloggen om man beter sig som Blondinbella och Kenza. Dom har ju egna klädkollektioner och grejer. Tror inte det är någon som vill göra nåt sånt med fjortisar som bara bråkar med varandra liksom.



Okaj, är det kul? Mycket jobbiga kunder? =P

2009-08-15 @ 14:33:20
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: Baby Melody

Hej tjejen!

Söt blogg du har =)

<3

2009-08-15 @ 15:05:46
URL: http://babymelody.blogg.se/
Postat av: Ida

-Frågestund på bloggen fråga vad som helst :D<3

2009-08-15 @ 15:05:58
URL: http://byidagustafsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jao jao.. e ju deras problem =P..

Asså jag får anfall på mitt hår. Det går inte att locka med plattång. Jag gör som det står men det blir ju bara rakare än vad det var innan. Fattar inte vad det är för fel. Känner rätt kraftigt för att raka av skiten kan jag ju säga.



Ja men det är ju gött o slippa stressa runt som en gnu mellan massa olika kunder iaf =)

2009-08-15 @ 15:17:39
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

Titta gärna in och ställ en fråga i frågestunden :)

Ha en bra dag!

2009-08-15 @ 15:25:58
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0