Någon som vill ha en katt?

Ingen som vill ha katt? AKUT :'(

Om ingen tar nån av våra katter så avlivas alla inom några dagar, finns det verkligen INGEN som vill ha någon utav dem? Vi har tre kvar, Lillis, Borris och Billy.

SÅ KAN JAG SÄGA REDAN NU EFTER ETT KLAGOMÅL PÅ DETTA HUR REN IDIOTI DETTA ÄR.
TROR NI SJÄLV ATT VI VILL AVLIVA TRE STYCKEN UNDERBARA LIV BAR FÖR ATT "MAN INTE VILL HA DEM" ELLER NÅGOT DYLIKT. NI SOM KLAGAR VET INTE VILKA OMSTÄNDIGHETER VI LEVER I OCH NI VET INTE ETT DUGG OM VARFÖR VI GÖR DETTA. DET ÄR PRIVAT OCH NI BEHÖVER INTE HA NÅGOT MED DET ATT GÖRA. DET JAG LETAR EFTER ÄR EN OMSORGSFULL MÄNNISKA SOM ÄLSKAR KATTER OCH GÄRNA TAR EN ELLER TVÅ. DET ÄR ALLT JAG BEGÄR! DÄRFÖR KAN DU SITTA OCH KLAGA FÖR DIG SJÄLV ISTÄLLET, VI ÄR INGA MÄNNISKOR SOM TAR IN KATTER OCH SEDAN SKITER I DEM DÅ VI INTE VILL HA KVAR DEM. DESSA ÄR EN DEL UTAV VÅRA LIV MEN TYVÄRR KAN VI INTE HA KVAR DEM!

OCH OM DU INTE KAN TA EN KATT, KAN DU ÅTMINSTONE VARA SNÄLL OCH DELA MED DIG UTAV DETTA INLÄGG SÅ KATTERNA SLIPPER AVLIVAS,
kanske en utav dina läsare vill ha en katt?

klicka på bilden för ett större bild

Ni bör veta:

Alla katter är utekatter, ingen av dem har hundvana. Alla är tyvärr också okastrerade.

Lite fakta om våra HANkatter

  1. Billy, Vit korthårig katt med orange-aktiga fläckar på kroppen.
    Otroligt snäll och mysig katt. På vintern är han vanligtvist större än på sommaren då han gärna är ute och leker.
    Han älskar sällskap och kryper sig gärna tätt inpå för att få bli kliad.
  2. Borris, en korthårig vit/gråspräcklig katt som passar särskilt bra för barnfamiljer. Han är otroligt lekfull och älskar att leka hundleken "apport" med hårssnodd som är hans favoritleksak. Han älskar även att kela med både katter och människor så han är en katt som gärna sprider charm hos oss tvåbenta varelser.

klicka  på bilden för större bild


Lite fakta om våra HONkatter
  1. Lillis, långhårig honkatt med flera färger. Väldigt lugn och kelig katt, men tar ni fram leksakerna leker hon mer än gärna. Roligast är att leka med snören som hänger från pinnar. Då man kollar in i hennes stora gröna ögon kan man inget annat än att smälta. (Just på bilden var det ljust så då är de såklart inte lika stora)
  2. Molly, långhårig svart/brungrå päls med en vit fläck under hakan. Hon är även kelgo och busig. Hon är inte skygg utan hälsar gärna på de människor som kommer kallar henne.  

Alla dessa katter är väldigt mån om varandra, de ligger ofta tillsammans och sover och hjälper gärna till att tvätta varandra. Alla är unika på sitt sätt och jag lovar att ingen människa har någonsin kunnat låta bli att hälsa på dessa små sötnosar.

Är ni intresserad så maila mig, katterna finns i centrala Härnösand!

Har kopierat detta inlägg härifrån

Själv hade jag jättegärna velat ha katterna om jag inte hade varit allergisk.. grymt söta katter!

Kommentarer
Postat av: Elin - Design&Makeup

TACK så jättemycket!!

2009-05-09 @ 12:17:59
URL: http://designandmakeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0